IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Заспали" дружества

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• blagodaria ti XP1, poneje ot mnogo skoro igraia na borsata moje li da mi kaje6 ot kade namira6 tazi informacia

Коментар

• Пуснаха слух, че ще закриват PLOBT и SUN

Коментар

• Hora kvo stana s PLOBT

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
          Благодаря, благодаря, Расото...
          Брайн - мисля винаги сме се уважавали со тебе - отде тая злоба и враждебност? :-(
          Щото съм от джедаите, Императоре. Нищо лично

Коментар

• Благодаря, благодаря, Расото...
            Брайн - мисля винаги сме се уважавали со тебе - отде тая злоба и враждебност? :-(
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• ИМПЕ, ШАХ НА ШАХОВЕТЕ,СЛЪНЦЕ НА ИЗТОКА

ИМПЕРАТОРЕ ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ, да пишеш и до 100,000 пост. ТИ правиш цял свят от тази наша виртуална действителност. За себе си, разбира се. Но това е всеотдайност. Поздравявам те с твоята 5000 годишнина.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                И ВЕЧЕ СЪМ НА КОТА 5000 МНЕНИЯ !!!

ЩЕ МЕ ПОЗДРАВИТЕ ЛИ? ПРИЕМАМ ОВАЦИИ В СЛЕДНИТЕ 18 МИНУТИ.
                А ТОЗИ САЙТ ОКОЛО ГОДИНА ВЕЧ Е ПОД ВЛИЯНИЕТО НА ВЪРХОВНИЯТ СИТСКИ ЛОРД :-)
                Сега вече е доказано. Тука е пълно с откачалки. За разликата между квалитет и квантите мисля няма смисъл да говоря.

Коментар

• Нагоре ще върви, да-а... Може да има временни отстъпления, но ро принцип ще бъдем здраво Яхо-о-о-о-о-о-о-о !!!!! , според мен - да. :-)

Коментар

• БРАВО ИМПЕРАТОРЕ!
                    КАЖИ В 5001-ТО СИ МНЕНИЕ НАКЪДЕ ЩЕ ВЪРВИ БОРСАТА ДО НОВА ГОДИНА, ЧЕ НЕЩО МЕ Е ОБЗЕЛО ГОЛЯМ ПЕСИМИЗЪМ.

Коментар

• Не съм спамер... аз съм този който разгроми клонингите във Войната на Имитаторите в Инвестор бг. :-)

Коментар

• Честито!
                        в другите форуми биха те кръстили - спамер №1
                        ама това важи за "другите" форуми
                        Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• И ВЕЧЕ СЪМ НА КОТА 5000 МНЕНИЯ !!!

ЩЕ МЕ ПОЗДРАВИТЕ ЛИ? ПРИЕМАМ ОВАЦИИ В СЛЕДНИТЕ 18 МИНУТИ.
                          А ТОЗИ САЙТ ОКОЛО ГОДИНА ВЕЧ Е ПОД ВЛИЯНИЕТО НА ВЪРХОВНИЯТ СИТСКИ ЛОРД :-)

Коментар

• BALKL определено остана в страни от погледа на инвеститорите

Коментар

• BLKL

Ta iskam da popitam mnogo-uvajavanite specove tuk......
                              ta kakvo mislite za BALKL.
                              Az ne znam ama velosipedite isglejdat qki???
                              Some things need time!

Коментар

• haide, IBG-to trugvaaaaa

Коментар

Working...
                                X