За мен заспало дружество е ZEM. Толкова е заспало, че не издържах и излезох частично. А потенциал за разтеж има.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"Заспали" дружества
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Свети ПетърГледам, че всеки си е написал тука боклуцитета викам и аз да вмъкна мойте в общия списък
....... SUN и SOFCOM. Имам си, че нещо подценени ми се видяха. Все пак отчетите ще покажат
А иначе споделям и мнението на колегите по- долу за POLIM i ELKA, има матириал определено.
Успешна и доходоносна!
ХА-ХА-ХА - един честен човек.Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Гледам, че всеки си е написал тука боклуцитета викам и аз да вмъкна мойте в общия списък
....... SUN и SOFCOM. Имам си, че нещо подценени ми се видяха. Все пак отчетите ще покажат
А иначе споделям и мнението на колегите по- долу за POLIM i ELKA, има матириал определено.
Успешна и доходоносна!~МЕЧО~
Коментар
-
nevermind, съгласен съм за POLIM, да - много е добро дружеството, само тоя Банев да излезе от там или пък някоя добра новина и съм сигурен, че ще има викове ЯХУУУУУУУ
HIKA-та неведнъж съм казвал, че е подценена, но там чакаме консолидирания другия месец.
Но най-подценено си остава за мен TOPL и чакам да изкарат отчета към 9-месечието и да избухнем
Коментар
-
nevermind
za Polimeri ne sum suglasen 4e ne e normalno.
to e mnogo dobro, NO ... za sujalenie nestata tam sa mnogo slojni....
mnogo durjavno pokrovitelstvane ot bivshi i nastoqshti partiini veli4ia ima.
zatova i vinagi mutilkata tam e neprogledna!
Коментар
-
nevermind
Първоначално изпратено от KaloЗа господин Банев ли говорим...
Иначе подценено е Хиката, и ломско може би, чакаме сега отчетите...
Коментар
Коментар