IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пампорово АД (4PV / PAMPO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Geri третата писта не можах да я тествам защото там нищо не се виждаше от мъглата. Така е 3 са новите писти.
    Мненията ми не са съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Бре, бре, бре - спокойно бе момчета. Радвам се за Пампороо. И аз съм вътре. Само дето снега ми се стори малко мъничко .

Коментар

• A tolkova rusnaci tam e nqmalo nikoga !

Коментар

• Novite pisti sa 3 (tri )

Коментар

• VNM може да ти се струва смешно, но Пампорово е пълно наистина с чужденци в неделя бях там. Има доста Руснаци а за училищата да не говорим Малина беше като мравуняк целия ден. Държа да отбележа, че пътуването е безпроблемно и автобусите летят в двете посоки постоянно. Лично аз срещнах поне 15 автобуса на отиване и поне още толкова на връщане. Картите за българите са 31,20 лв.
            Има и още две нови писти .
            Нивата тук са само нагоре и пак нагоре успех на всички.
            PAMPO яко UP
            Мненията ми не са съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Боби, по-добре трай да не ни се смеят. Стига ми само да притворя очи и си ги представям руснаците на Пампорово, в 45 сантиметровия снежец да питат - "А где снег?". Оня дъжд беше ужасен а 45 сантиметра са нищо.

Коментар

• Днес само това ли беше-15 акции

Коментар

• a nai-gotinoto e che masovo se preskacha lifta na studenec bez pari i vischki go praviat. samo triabva da se dade po 10 kinta na liftadjiite....

Коментар

• .

Снежната покривка в Пампорово е 45 см
                    Общо 1450 чуждестранни туристи се обучават в ски-училището в момента

Снежната покривка в Пампорово е 45 см, съобщиха от Планинската спасителна служба. Условията са подходящи за добри скиори, тъй като в долната част на пиститеснегът е около 10 см.

Общо 1450 чуждестранни туристи се обучават в ски-училището в момента. Преобладаваща част от учениците в снежната школа са англичани и ирланди, има и група руснаци, обясняват ски-учители.

Коментар

• Убиецов - рано или късно ще позная...
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• С този нов сняг има доста големи шансове

Коментар

• Na 6ega na maitap PAMPOTO o6te prez januari 6te stane 30leva. Da vidim Impa 6te poznae li s negovata prognoza 38..

Коментар

• Koga shte stignem Austria??

http://www.badkleinkirchheim.com
                            Drugata sedmica shte vi pratia malko sminki ot tam, obeshtavam!

Коментар

• http://www.rozhen.com/bg/tourist.php

Коментар

• Кешов, грешиш по всички линии - всеки знае, че на Пампорово има най-много сняг, а като направят Суперборовецът - друга песен ще пееш.
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X