Стига бе... кореец-скиор все едно нигър-скиор... :-)
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пампорово АД (4PV / PAMPO)
Collapse
X
-
Представят зимния спортен туризъм на България в Сеул
04 април 2006
Източник: Радио България
Това съобщиха от Комитета по кандидатурата на 22-те Зимни олимпийски игри”София 2014”. В рамките на конгреса ще бъде презентиран зимният спортен туризъм в България чрез реклама на спортните дестинации Банско и Боровец, които са част от предложените от София места за провеждане на състезания за Олимпийските игри през 2014 година, се посочва в съобщението. В делегацията са включени председателят на Държавната агенция по туризъм /ДАТ/ Марио Ал - Джибури и представители на частния и държавния сектори на българския спорт и туризъм, потвърдиха от пресофиса на ДАТ. Посетителите на българския щанд ще научат за възможностите за спорт и туризъм, предлагани от двата български зимни курорта.
Зимният спортен туризъм в България ще бъде представен в рамките на ежегодния международен спортен конгрес”Спартакорд” в Сеул, Корея.Това съобщиха от Комитета по кандидатурата на 22-те Зимни олимпийски игри”София 2014”. В рамките на конгреса ще бъде презентиран зимният спортен туризъм в България чрез реклама на спортните дестинации Банско и Боровец, които са част от предложените от София места за провеждане на състезания за Олимпийските игри през 2014 година, се посочва в съобщението. Информацията е на БТА.
Коментар
-
Това имах предвид като казвах, че се правят манипулации. Не може постъпления от заеми да се пишат като постъпления от клиенти и плащанията на доставчици като платени заеми. И да се прехвърлят едни 5-6 млн. в другата графа защото така се изкривява тотално картината. Не може да е грешка това. Имах си хас главния счетоводител да си няма хабер какви пари дължи на банките, да не знае колко е взел и колко изплаща. Елементарни неща. И все си мисля, че това се прави, за да се манипулира цената на акциите. И че най-големият спекулант с акциите на Пампорово е Пампорово. Може догодина още по-големи приходи от положителни разлики от операции с финансови активи да отчетат.
Коментар
-
А как обясняваш факта, че в предварителния отчет бяха посочени 8 857 постъпления от клиенти. Как може да се направи такава грешка с - от 8 на 16 млн. Половината са ги забелязали в последния момент или какво? Не ви знам вас, но имам впечатлението, че това дружество все с някакви манипулации се занимава и има нещо гнило.
Гари мисля че трябва да попитаме ЕФИМИЯ КАДЖАБОВА как ги прави тези неща. Мен ако питаш госпожата не прави разлика между постъпления от клиенти и постъпления от заеми, а също и плащания на доставчици и платени заеми в предварителния отчет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от abcТова , че има големи разлики между одитирани и неодитирани отчети не е само тук .Явно неодитирани отчети могат да се пускат ВСЯКАКВИ и никой да не подлежи на санкция за това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от jkНа мен също ми харесва отчета. особено:
Парични постъпления по клиeнти 16 168 9 421 или 71,61 % увеличение.
Нетни парични наличности от основната дейност 4 327 (2 849)
Коментар
-
Първоначално изпратено от jkНа мен също ми харесва отчета. особено:
Парични постъпления по клиeнти 16 168 9 421 или 71,61 % увеличение.
Нетни парични наличности от основната дейност 4 327 (2 849)
Коментар
Коментар