Уникално изсипване - и спря точно пред моите ордери - поредната греда
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пампорово АД (4PV / PAMPO)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ИмператорътЗащо, мамка му, след сравнително добрият отчет (со ръст на печалбата), акцията тъй срина се? :-(
Май още малко и ще се пазаруват пампоровици....... а те едни ИПО-та ... мъка мъка - ама това е за една друга тема
Коментар
-
nevermind
Първоначално изпратено от numlockОт местни хора знам, че през септември ще отворят новия граничен пункт с Гърция, което ще доведе много гърци другия сезон. Пампорово е много апетитно място, но може да се каже, че ако човек е решил да си вземе апартамент там, по добре е да си взееме акции на Пампорово АД за същите пари.Аз мисля че ще има мнго по голяма доходност така
А и в монета продава само един през пощенска банка, които или е шантав или има шантави мотиви. В момента в който някой пенсионен фонд го оцени и види преспективата нещата ще изглеждат по друг начин.
STIGA ste hvurlqli prah v o4ite na nevejite, ami gledaite konkretni danni i ot4eti!
Коментар
-
За граничния пункт до смолян (пампорово)
Аз съм местен!
Миналата седмица се подписа споразумение за сътрудничество между управите от Гръцка страна и Обласния Управител на Смолян и Кмета на Смолян (г-жа Дора Янкова)...по работата за отваряне на пътя границата между България и Гърция. Туристически!!!! (каквото и да значи това - аз го разбирам пешеходно) ще бъде отворен до края на годината, ако обаче очакваме асфалт и коли да преминават..ами ще почакаме повечко от годинка...защо?
1. Ами все още няма подписано споразумение между Външните министерства и съответно ратифицирано от двете страни за отваряна на пътя между България (с. Гора Арда, общ. Смолян) и село (не знам кое) община Ксанти в Гърция.
2. От гръцка страна - тепърва започва проектирането на подобен път, а кога ще започне и съответно звърши строителството му не е ясно!. От българска страна става въпрос за път който е съществувал до 1949 г. нужно в случая е само неговата рехабилитация.
Така че без да охлаждам страстите, нека бъдем реалисти - такъв път ще има, но няма да е до края на годината, съмнявам се дали ще е и следващата! Аз лично знам, че такъв път ще има, но въпорса - кога във времето за съжаление е неясен...
Иначе за инвестирането в акции на Пампорово АД или в имот.... аз съм от тези много малко късметлии обезщетени собственици на земя които успяха на разумна цена да се усвободят преди края на миналата година от обезщетените си апартаменти (запазих си 3 за собствено ползване) на доста разумна цена! сега съм в процес на инвестиране в апартаменти в София...Със сигурност възвращаемостта ще ми е по-добра от софийските от колкото тези на Пампорово!...за мое лично съжаление това е реалността!
Иначе - да живей Пампорово - любимия ми курорт за ски!!!! Все още.....
Коментар
-
От местни хора знам, че през септември ще отворят новия граничен пункт с Гърция, което ще доведе много гърци другия сезон. Пампорово е много апетитно място, но може да се каже, че ако човек е решил да си вземе апартамент там, по добре е да си взееме акции на Пампорово АД за същите пари.Аз мисля че ще има мнго по голяма доходност така
А и в монета продава само един през пощенска банка, които или е шантав или има шантави мотиви. В момента в който някой пенсионен фонд го оцени и види преспективата нещата ще изглеждат по друг начин.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forrex GumpОще емоции по позицията
http://www.capital.bg/show.php?storyid=321764&show=0
има една тема специално за манипулациите на вестниците.
ако КФН чете тази тема - нека започне да се занимава и с откровенните манипулации на Дневник и Капитал - за пример статията за "Слънчев бряг" АД от 15 или 16.12.2006 и движението на цената на акцията в 2 седмици след излизането и.Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар
-
Хаха! Императоров чини ми се продал пампорките и сега го боли зайовия за Пампорово и глобалното затопляна. Необратимо до август - както отбелязва той, когато очаква двойно дъно и тройно ловджийско плато по позицията :-)
Първоначално изпратено от ИмператорътДано, Траперов - но мисля че процесите на затопляне необратими. :-(изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.
Коментар
-
Дано, Траперов - но мисля че процесите на затопляне необратими. Sad
Коментар
Коментар