If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Андрейчо, какво печели Пампорово АД от заетата леглова база в хотелите, като си няма нито един. Един продаде тази година, новият пък още се строи. Не казвам, че е лошо дружеството, но ми е неясна бизнес идеята им. Туризъм ли ще развиват, хотели ще строят и продават или пък ще въртят финансови спекулации, които както вече писах, носят 2,6 млн. печалба за тях. И тъй като ми е неясно, се въздържам. Тази година ще се разбере.
19, 50 не е било никаква грешка, а добър ход преди силното поскъпване:
Около сто процента е заетостта на легловата база в хотелите в Пампорово през тази седмица, съобщиха от хотелиерското сдружение "Пампорово 21 век", цитирани от Dnes.bg
Това е най-успешният зимен сезон в курорта за последните пет години, смята Георги Георгиев, председател на сдружението.
Според него над 22 на сто е ръстът на туристите в комплекса в сравнение със същия период на миналата година. Хотелите са почти пълни, а над 70 процента от клиентите са чуждестранни групи - англичани, ирландци, шведи, сърби и други.
Забелязва се намаление на българските туристи в курорта, главно заради поскъпването на част от услугите, отбеляза Георгиев.
Отделни британски туроператори вече са сключили договорите си с Пампорово за следващия зимен сезон, уточняват от хотелиерското сдружение. Сделките с туроператорите показват повишен интерес към ски курорта и очакван ръст от 15-30 на сто за зимата на 2006 година.
Гари е прав - трезвите гласове на БФБ постозянно от кухо блеене заглушавани са.
Не че пампорово лошо дружество е, но умният инвеститор винаги срещу пазарът върви.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Slu4aen
Пампорово - акулите са на старт
Някой е пуснал по погрешка пазарна поръчка вместо лимитирана и е хванал каквото се продава в момента(най-добрата цена продава беше точно тази).
Коментар