If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За мен в момента ДПС е в подкрепа на кабинета.......и без тях Боци щеше да падне до дни..... ,всички са хханали кокала и се правят на много принципни....
И боци и Гоци и Доган и рамадан и Симо и Ковачки.... даже и Северното сияние....
И С ТЯХ пак може да падне. Аз в ДПС не инвестирам.
Боци издразни и руснаци и американци, въобще не им пука, с кого играе..
За мен в момента ДПС е в подкрепа на кабинета.......и без тях Боци щеше да падне до дни..... ,всички са хханали кокала и се правят на много принципни....
И боци и Гоци и Доган и рамадан и Симо и Ковачки.... даже и Северното сияние....
Идват президенски избори ,без ДПС не може да се избере президент .....Чехльо го избраха с фалшификации..... Боци играе с Пеевски в момента .... и прокуратурата....
без ДПС не може да се избере президент
И ЗАЩО?????????????
Боци издразни и руснаци и американци, въобще не им пука, с кого играе..
Ако го нарочат Пеевски показно да го накажат, ще успееш ли, да продадеш навреме?
Идват президенски избори ,без ДПС не може да се избере президент .....Чехльо го избраха с фалшификации..... Боци играе с Пеевски в момента .... и прокуратурата...
П.П. не го приемам но може да се изкара някой леФ от това съжителство....
Вчера си купих още малко ,защото звездите ми говорят и като гледам графиката на гагарин през изминалите три месеца в инвестора , че ако има добър отчет ще има силно качване ...
Нормално е да се пълни в табаците и други добри компании , когато някой смятат че тим ще се качва и продават добри активи за да влязат ,те си знаят.....в какво ....
Не е препоръка....
Ако го нарочат Пеевски показно да го накажат, ще успееш ли, да продадеш навреме?
Като че ли се ослушвате като гладни партизани май, нищо де, ще го купувате после на 60 )))
Вчера си купих още малко ,защото звездите ми говорят и като гледам графиката на гагарин през изминалите три месеца в инвестора , че ако има добър отчет ще има силно качване ...
Нормално е да се пълни в табаците и други добри компании , когато някой смятат че тим ще се качва и продават добри активи за да влязат ,те си знаят.....в какво ....
Не е препоръка....
А дойдохме си на думата.....
разпродават се позиции който все още са на печалба ....
При такива ситуациии се дърпат ордерите купува в ниското ....а не се наблъскат до онзи с многото бройки..... да изпитва конфорт че се бъзика с маркета....
на мечо пух перифразирано ... колкото по ниско ,толкова по ниско...
Не е препоръка.....
Аз се отървах на високото с 15% печалба, за ниското не знам, не ми е коНфортно там.
А дойдохме си на думата.....
разпродават се позиции който все още са на печалба ....
При такива ситуациии се дърпат ордерите купува в ниското ....а не се наблъскат до онзи с многото бройки..... да изпитва конфорт че се бъзика с маркета....
на мечо пух перифразирано ... колкото по ниско ,толкова по ниско...
Не е препоръка.....
Съвсем си изпушил ... да не си минал на цигари без филтър ...
Нищо лично към Филтрите, ДП и Монти
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар