If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
изобщо не катери заради пеевски батенката, катери заради негово величество ФУНДАМЕНТЪТ, който в края на краищата идва да се прояви, след като беше досега неглижиран )
"Язък" ти за шитовете....
Прецаканото, на няколко пъти твърдиш, че ще излитаме, кога го виждаш това излитане?
Нямам свободен кеш, ушил съм се на 100%.
Много се радвам. че монтитата,. батката, а дори и знаещия т.н. почти нямат тук Осъдени сме на растеж приятели !!
Растеж по време на "криза"
Осъдени души, както се казва - ужасТ Лоша работа и прочее.
Е забравяш че две години коткам позицията от 50 до 25 и обратно..... а ти се качи някъде по пътя......а къде ще слезеш е божа работа ,но аз съм на кеш и на сериозен пляс .....
Верно си яко глътнала водичка в хим......
изобщо не катери заради пеевски батенката, катери заради негово величество ФУНДАМЕНТЪТ, който в края на краищата идва да се прояви, след като беше досега неглижиран )
Колко злоба таите.., чак не ми се вярва. И какво постигате ако не е тайна?
Мисля че катери заради силните очаквания Пеевски да показва печалбата и да си раздаде дивидент.
Много малко акции имам тук, твърде малко
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Много се радвам. че монтитата,. батката, а дори и знаещия т.н. почти нямат тук Осъдени сме на растеж приятели !!
Растеж по време на "криза"
Осъдени души, както се казва - ужасТ Лоша работа и прочее.
Да, наистина е хубаво. Интерсно на какво се дължи изчезването на продавачите и наличието на гладни купувачи, които се мятат на асковете, което не е често виждана гледка по пазаря в последно време. Аз също съм на мнение, че се лъска къщичката, докога и защо не знам
Мисля че катери заради силните очаквания Пеевски да показва печалбата и да си раздаде дивидент.
Много малко акции имам тук, твърде малко
И преди съм го споменавал - мисля,че съдбата на това дружество ще е като на другите 2 големи фирми в групата ,
Надявам се да не е под себестойност.
Оптимистично съм настроен за позицията.
Коментар