If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
На никой не му прави впечатление появата на инвестиционен имот за 22.7 мил. в консолидирания отчет.И защо в счет. политика,а и в никое приложение към отчета няма обяснение.В бележките в т.13 няма такъв имот,а в баланса,паричния поток и междинния доклад си е писано-22 688 х.лв.
Някое от дъщерните пак е направило "изгодна" покупка.Някой видял ли е какво е купено.
Щом е за 22 млн., нормално е да носи 1-2 млн. приход на година...
На никой не му прави впечатление появата на инвестиционен имот за 22.7 мил. в консолидирания отчет.И защо в счет. политика,а и в никое приложение към отчета няма обяснение.В бележките в т.13 няма такъв имот,а в баланса,паричния поток и междинния доклад си е писано-22 688 х.лв.
Някое от дъщерните пак е направило "изгодна" покупка.Някой видял ли е какво е купено.
Зисов има декларация,той ще да е независимия.Значи трябва да са му прекратили прокурата към 17.05 от когато е декларацията.,но в ТР няма нищо такова.Освен ако прокуриста не се води да е служител на дружеството.Вярно ,че с него се сключва ДУК а не Тр Договор,ама ми е странно да не е служител.
ОСА на 30.06. Не можах да разбера кой от новия състав на СД е независимия член
Смешно е,но явно Борисов ще е независимия член. Баранко вече е с под 25% от гласовете.Нали 2019 год. "продаде" на Finder Ltd половината от дела си в Гагарин,но пък Finder и собственика на Баранко са на един и същ адрес в Дубай.
В края Март са взели нов кредит 2 мил от ПИБ,като са ипотекирали три сгради,май за 3ти път.Имат много несъбрани вземания от клиенти,кредити към СПИ по които даже и лихвата не се плаща,не са получили парите от Техномаркет за продажбата на склада,а всяка година взимат по някой кредит.
И аз се опитах ама нещо не ми дойде изотвътре .... баси как се овълчихме, баси..... Съсипаха я тая държава.....Сега остава и Мелодия на годината да спрат,баси.....
Коментар