IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Юрий Гагарин АД (YGAG / GAGBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ще има търгово, ако имаше КФН да ги накара

Коментар

• То това е от единия джоб в другия,а и е под 1/3 от капитала на ГАГа.
      Но пък това което стана миналата година със смяната на собствеността на Баранко.
      27.5.2015 г. 11:24:46 ДРОСЛИАН ЛИМИТИД, Чуждестранно юридическо лице, държава: БЕЛИЗ, 2540800 лв.
      "СОФИЯ-БУЛГАРТАБАК" АД, в съкращение "СОФИЯ-БТ" АД, ЕИК/ПИК 831520311, държава: БЪЛГАРИЯ, 2614000 лв.
      "БЛАГОЕВГРАД - БТ" АД, ЕИК/ПИК 811154751, държава: БЪЛГАРИЯ, 2318000 лв.
      е на практика промяна в собствеността на 49% от ГАГа,въпреки,че номинално БТХ има 31.63% от капитала(по-малко от 1/3) и би трябвало да има търгово.

Коментар

• Прехвърляне на дружествен дял
        07.6.2016 г. 17:35:54 Прехвърлител: Делян Славчев Пеевски, БЪЛГАРИЯ
        Правоприемник: Интръст Лимитед, Чуждестранно юридическо лице, Идентификация AFZOS1141, ОАЕ
        Размер на дяловото участие: 1010000 лв.
        дата, на която е възникнало основанието за прехвърляне на дружествен дял:27.05.2016
        27.5.2016 г. 14:32:43 Прехвърлител: Ирена Ангелова Кръстева, БЪЛГАРИЯ
        Правоприемник: Делян Славчев Пеевски, БЪЛГАРИЯ
        Размер на дяловото участие: 101000 лв.
        дата, на която е възникнало основанието за прехвърляне на дружествен дял:12.05.2016
        Това е от ТР по партидата на "НСН ИНВЕСТМЪНТ" ЕООД ,който е Едноличен собственик на капитала на "КОМСО ТАБАКО" ЕООД от 24.12.2015 г.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          Жалко ,няма да има дивидент....
          не познах....
          Защо си изненадан? Те парите за дивидент заминаха за склада на Прасчо.

Коментар

• Жалко ,няма да има дивидент....
            не познах....

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
              Знам "коя" е АНИ
              ДИДО е Дидо Дебелия или 10
              .... някои хора го знаят и като Делян Пеевски
              Пеевски е продал дяловете си в три чуждестранни дружестваДепутатът е декларирал смяната на собствеността пред парламента3 май 2016 19:24, Деляна Петкова

Депутатът от ДПС Делян Пеевски е продал дяловете си в три чуждестранни дружества - Richi International Ltd., Redwood Capital Ltd. и Uno de senso Group Ltd. Това става ясно от декларацията по Закона за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси на депутата, подадена в деловодството на Народното събрание на 28 април 2016 година.

От попълнената на ръка бланка става ясно, че депутатът е притежавал 100% от капитала на трите фирми.
              В края на ноември 2015 година Делян Пеевски декларира, че е закупил 100% от капитала на три дружества, сред които и две, които е продал през миналия месец - Redwood Capital Ltd. и Uno de senso Group Ltd. Третата компания, за която съобщи, че е придобил тогава, е Intrust Ltd, за която до момента няма подадена декларация за промяна на собствеността.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/politika/2016/05/...ujestva.301346

Сега за АНИ и ШИШИ...

Коментар

• Първоначално изпратено от kaputov Разгледай мнение
                АНИ=Агенция за Недвижими имоти ДИДО=?
                Знам "коя" е АНИ
                ДИДО е Дидо Дебелия или 10 .... някои хора го знаят и като Делян Пеевски
                Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                  Не е АНИ а ДИДО......
                  АНИ=Агенция за Недвижими имоти ДИДО=?

Коментар

• Първоначално изпратено от kaputov Разгледай мнение
                    ......някоя АНИ може да е намазала ....
                    Не е АНИ а ДИДО......
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Пуснаха производството на гилзи,а от отчета не виждам да са заприходили двете машини.През 2013 год. бяха обезценили 2те машини Decoufle с общо 6792хлв.-3090 за машините и 3702 разходи за придобиване.Поне аз не видях в отчета какво са купили с тези 4854хлв.-придобити машини и съоръжения.
                      Консултантските услуги наистина нарастват рязко,но пък ги няма ония бонуси по продажбите от 2013 и 2014.Може пък да са свързани с покупката на имота,някоя АНИ може да е намазала Не се вижда и как е платен този имот и дали е платен напълно.
                      Преди отчетите им даваха много по-пълна и полезна информация.

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                        +++

преразказания от мен разговор е възможно да е плод на моето въображение, а може и да не е ................... може и неправилно да съм чул нещо, а може и точно това да съм чул...
                        Не се обиждай от "фантаст", но написаното от теб (в червено) ме наведе на тази мисъл. Това, че нямаш акции тук, не те оправдава. Тук сме се събрали инвеститори, а не манипулатори със слухове от рода на ЕЖК (една жена каза)

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                          Не ги говори директно такива неща че булсона ей сеги ще изпадне в амок...

Недей че ще почне пак да уволнява пак шефовете на ПФ за ненамеса .....а Алианц си купуват в Гагарин
                          Не е препоръка...

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                            Не ми харесва собствеността тук и никога не съм го крил. Но компанията ми харесва много. Ако не беше този мажоритар си мисля че 100 лв на акция хич не са висока цена,
                            Не ги говори директно такива неща че булсона ей сеги ще изпадне в амок...

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
                              +11111111 Много добър анализ!Поздравления!По какво съдиш че Алианц са купували скоро или имаш предвид участието им изобщо в дружеството?
                              Според отчета Алианц са купили през това тримесечие. А казвам че купуват след известно прекъсване във времето щото по моите записки нямат покупки през 2012, 2013, 2014 и 2015 г.

Коментар

• Първоначално изпратено от Designer Разгледай мнение
                                Имам чувството, че тук в този форум са се навъдили писатели, остава да определим от кой жанр са. За мен са фантасти, защото пишат фантасмагории...
                                мда

написал съм са две неща:

- нова охранителна фирма
                                - съкращения на персонал

кое точно е фантасмагории???

- отиваш на портала на рогошко шосе и виждаш в униформата на коя фирма е охраната
                                - следиш събитията и броиш в следващите няколко месеца колко хора ще уволнят в гагаринБТ

след това ще видим дали аз съм фантаст или ти си фантомас
                                Last edited by 2012; 02.05.2016, 23:53.

Коментар

Working...
                                X