Всъщност точно тази печатница работи на 100% от капацитета си от поне 1 месец. Само поръчките от минералните води си представете как валят в момента, а колко други има още.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Юрий Гагарин АД (YGAG / GAGBT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ДесиНе натрапвам моето мнение, но аз така ги виждам нещата:
1-во тримесечие 2007г. - цена за акция около 30,00 BGN
2-ро тримесечие 2007г. - цена за акция около 60,00 BGN
3-то тримесечие 2007г. - цена за акция около 90,00 BGN
4-во тримесечие 2007г. - цена за акция около 120,00 BGN
Не е пропоръка, печатниците след 20 ти август са страшно
натоварени и работят с 100% от капацитета си.
Имам акции от GAGBT и горенаписаното са мои лични представи за нещата и не е препоръка за покупка или продажба.
Успех Деси
Коментар
-
Не натрапвам моето мнение, но аз така ги виждам нещата:
1-во тримесечие 2007г. - цена за акция около 30,00 BGN
2-ро тримесечие 2007г. - цена за акция около 60,00 BGN
3-то тримесечие 2007г. - цена за акция около 90,00 BGN
4-во тримесечие 2007г. - цена за акция около 120,00 BGN
Не е пропоръка, печатниците след 20 ти август са страшно
натоварени и работят с 100% от капацитета си.
Имам акции от GAGBT и горенаписаното са мои лични представи за нещата и не е препоръка за покупка или продажба.Горенаписаното не е препоръка за търговия с акции. :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо УорънПървоначално изпратено от какатаПич, по принцип не давам безплатни уроци, но понеже се скъсахте да помпате темата - малко, но от сърце:
Първо в коефициента P/E отношение има печалбата, а не приходите.
По въпроса за еднократните печалби:
Възстановяванe на/(загубa от) обезценка на търговски вземания 328хил
Доходи от продажба на нетекущи активи - 543хил
Доходи от неустойки - 431хил
Т.е. 1,3млн от печалбата вече никога няма да ги повториш!
И по-добре си смени ника, щом не виждаш елементарни работи.
Няма нищо лошо в това което си извадила - даже напротив! Част от печалбата е с еднократен характер - лошо няма! Предприятиеот оптимизира ли дейноста си - да! Нарастват ли продажбите - да! Намяляват ли разходите - да! Не ми занимава с теб да ти смятам коефициенти, тъй като си фенка на Светлината - дружеството което ще фалира до 1-2 година. Ако не бяха продажбите на активи щеше да е на загуба, а ти си седнала да му хвалиш P/E-то. Хайде баста!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо УорънПървоначално изпратено от какатаПич, по принцип не давам безплатни уроци, но понеже се скъсахте да помпате темата - малко, но от сърце:
Няма нищо лошо в това което си извадила - даже напротив! Част от печалбата е с еднократен характер - лошо няма! Предприятиеот оптимизира ли дейноста си - да! Нарастват ли продажбите - да! Намяляват ли разходите - да! Не ми занимава с теб да ти смятам коефициенти, тъй като си фенка на Светлината - дружеството което ще фалира до 1-2 година. Ако не бяха продажбите на активи щеше да е на загуба, а ти си седнала да му хвалиш P/E-то. Хайде баста!
Не съм ти аз виновна, че Гагарина коригира. никой не те е карал да купуваш по върховете. Спокойно - след 2-3 месеца пак ще излезеш на печалба...
Коментар
-
Първоначално изпратено от какатаПич, по принцип не давам безплатни уроци, но понеже се скъсахте да помпате темата - малко, но от сърце:
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо УорънПървоначално изпратено от какатаВсе едно на Гагарина половината печалба не е с ЕДНОКРАТЕН характер.
Надавям се да спреш да се изказваш неподготвена!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо УорънПървоначално изпратено от какатаВсе едно на Гагарина половината печалба не е с ЕДНОКРАТЕН характер.
Коментар
-
Първоначално изпратено от какатаВсе едно на Гагарина половината печалба не е с ЕДНОКРАТЕН характер.
Коментар
Коментар