If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тук май има някаква новина, която другите незнаем ?
Може и да има.Не знам.Но според мен новината беше между 35 и 38 лева.Просто беше много подценено дружествоТова е била моята новина тогава,за да купувам на онези нива.
Признавам си, че бях малко груб с тези 6 акции на 63,50 купени в 9,30. Падна борба за тях. Добре, че някой ИП не реши да ги вземе. Жалко, че нямах кеш, иначе щях да дръпна и другите 30 дето минаха на 64.00.
Е еее, бъдете кавалери само ме надскачате.
Искам да си сформирам пакет под 65,00 лева
задръжте малко топката до следващия отчет
има мого време, не не необходимо да пръбързавме. :-)
Горенаписато не е препоръка за поемане на каквото и да е инвестиционно решение.
Горенаписаното не е препоръка за търговия с акции. :-)
А, така. Пускайте. Благодаря за което. Утре ако и купите по цена продава, грешка няма да имате. Ей, ще го вкарам в БГ40 тоя ГАГБТ.
... и аз се надявах, да мога да си пълня на промоционални нива, но вече се осетиха. Утре пак ще се боря...но ако не ми издържат нервите ще си по пазарувам като пич..
... ех, от гледката си заслужава, честито на дружината. Продължаваме на горе! Купихте ли си Кайенчета, дружината....
още малко ни остава
Това е една от най-подценените позиции от всички балончета на БФБ. добри показатели, реструктуриране на бизнеса. Тук е много важно сега основно мениджмънта какво ще направи. Впредвид другите акции, тука е все още евтино, но всеки сам си решава.
Имам акции на дружеството
Коментар