IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Юрий Гагарин АД (YGAG / GAGBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
    Мдаа, може да са изненадващо силни.
    Те и без този бизнес показаха че имат сили за над 4 млн. печалба на тримесечие... Какво ли могат като тръгне пак и това...
    Да, и аз на това се надявам.Само виж маркетинга и маниджмънта на пещаците какво направи с Кингс Табако Сега го повтарят с БТХ. Мисля, че няма да се изложат и с ГАГБТ
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
      И аз мисля, че е отиграно това в цената.Оттук нататък резултатите ще дърпат цената нагоре.
      Мдаа, може да са изненадващо силни.
      Те и без този бизнес показаха че имат сили за над 4 млн. печалба на тримесечие... Какво ли могат като тръгне пак и това...

Коментар

• И аз мисля, че е отиграно това в цената.Оттук нататък резултатите ще дърпат цената нагоре.
        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
          така, такаааа - логичното се случва

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=2265387
          Явно тази поправка трябва да се включи в учебника " Как да си купиш предприятие в България на добра цена"

Коментар

• Първоначално изпратено от Silver Fox Разгледай мнение
            това са си 10 лв. на акция отгоре

След новината, че им спират това производство акцията се срина с 10-15 лв.
            Да не говорим че ще трябва да си възстановим обезценката на машини за над 4 млн. лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
              така, такаааа - логичното се случва

това са си 10 лв. на акция отгоре

След новината, че им спират това производство акцията се срина с 10-15 лв.
              Veni, Vidi, Vici

Коментар

• така, такаааа - логичното се случва

Коментар

• Все още чакам.

Коментар

• А днес е едно такова тихо, тихо...
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнение
                      Ми тя новината не беше ли преди няколко месеца когато го купиха ?
                      Според мен се действа както каза и Karl1957 ,като при холдинга.....

Бавно и методично нагоре .......
                      Абе тия два дни не са случайни Има нещо
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Да , въпроса е за резултататите и цената , на която искат да го докарат- 70-100-120-150 ПРЕДИ КРИЗАТА ВЪРХА БЕШЕ ОКОЛО 120..Явно имат договори и работа така , че мустака е на ход
                        НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА НИЩО

Коментар

• Ми тя новината не беше ли преди няколко месеца когато го купиха ?
                          Според мен се действа както каза и Karl1957 ,като при холдинга.....

Бавно и методично нагоре .......

Коментар

• И кога мислите, че трябва да чакаме новината?
                            Life won't wait for you.

Коментар

• МОНЕИ ти нали и за ПКБ прогнозира 1 лев и повече- тук каква ти е прогнозата- може този път да познаеш

Коментар

• Човек като гледа как се търгуват акциите тук на смешно ниски цени, може да си умре от смях. Не е препоръка за нищо друго освен да се смеете и подигравате на тези, които продават на толкова ниски цени.

Коментар

Working...
                                X