IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Юрий Гагарин АД (YGAG / GAGBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
    Излъсква го, това е ясно. Явно ще се продава и има интерес цената да е добра. Както и ние . Дружеството е супер, една от големите и рентабилни компании в БГ. На един 'нормален' пазар би струвало в пъти повече...
    И аз така ги виждам нещата и смятам, че цена от 100лв е напълно оправдана при това развитие на компанията!

Коментар

• Излъсква го, това е ясно. Явно ще се продава и има интерес цената да е добра. Както и ние . Дружеството е супер, една от големите и рентабилни компании в БГ. На един 'нормален' пазар би струвало в пъти повече...
      Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        При идеални условия ,отчети , печалби над 4 м. , закон и намесата на алианц до НГ до 55 а ако има дивидент над 3 лв до 65- 70 лв....пролетте на другата....
        Ако имаш друго виждане ще е интересно да побеседваме....
        Притесняват ме едни предсрочни избори другия септември или зимата....това е до 30% но тогава на мажо ще му трябва ресурс и ще точи и двете с дивидент....БТН и Гагарин ..
        Не е препоръка....
        Сравнително нов съм по позицията и не я познавам добре....
        Влязох въпреки "КОЙ", заради добрите отчети по двете (струва ми се, че лъскат имидж и ще продават или ще привличат стратегически инвеститор с международна слава ) и очакващият приемане закон.
        Надявам се да не съм сбъркал
        Успешен ден!

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
          Монти,
          до къде предполагаш, че ще стигне цената при идеални условия - приет закон, добри отчети тук и при БТХ, относително стабилно управление.
          При идеални условия ,отчети , печалби над 4 м. , закон и намесата на алианц до НГ до 55 а ако има дивидент над 3 лв до 65- 70 лв....пролетте на другата....
          Ако имаш друго виждане ще е интересно да побеседваме....
          Притесняват ме едни предсрочни избори другия септември или зимата....това е до 30% но тогава на мажо ще му трябва ресурс и ще точи и двете с дивидент....БТН и Гагарин ..
          Не е препоръка....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            Логиката е да купиш в една печеливша компания ,когато има проблеми от политически и законов характер и да си чакаш твоя момент ,без да се съобразяваш с конюктурни моменти ..
            Тогава всички са продали и докато се усетят и тръгнат наново да купуват , акцията се изстрелва със стотици проценти....когато отпаднат тези моменти...
            Закона е в парламента ,отчетите са добри ,ГЕРБ играе с прасето и то вече и на слепите им е ясно....за съжаление.... никой не говори за контрабанда на цигари и сие продукти конкуренция и най вече за лош мажо ,много лош мажо.... от политиците ... идва времето и на тази акция ....
            Опастно става когато всички почнат да пишат имам акции и да има стотици постове в защита ,затова приветстам отрицателните постове да надделяват....в този момент...
            ще има купувачи от всякакво равнище в бъдеще....
            Не е препоръка....
            Монти,
            до къде предполагаш, че ще стигне цената при идеални условия - приет закон, добри отчети тук и при БТХ, относително стабилно управление.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
              Логиката е препродажба с голяма печалба на мултинационална компания..Вече всичко е влято в БТХ, а се концентрират и пакетите, спира се контрабандата и се излъскват отчетите..В таква случаи цената може и да е двойна..Не ми се вярва Кой, Доган и БМБ да са го купили за винаги..тези работи не стават бързо и изискват няколко години..
              Сега видя ли логиката
              Логиката е да купиш в една печеливша компания ,когато има проблеми от политически и законов характер и да си чакаш твоя момент ,без да се съобразяваш с конюктурни моменти ..
              Тогава всички са продали и докато се усетят и тръгнат наново да купуват , акцията се изстрелва със стотици проценти....когато отпаднат тези моменти...
              Закона е в парламента ,отчетите са добри ,ГЕРБ играе с прасето и то вече и на слепите им е ясно....за съжаление.... никой не говори за контрабанда на цигари и сие продукти конкуренция и най вече за лош мажо ,много лош мажо.... от политиците ... идва времето и на тази акция ....
              Опастно става когато всички почнат да пишат имам акции и да има стотици постове в защита ,затова приветстам отрицателните постове да надделяват....в този момент...
              ще има купувачи от всякакво равнище в бъдеще....
              Не е препоръка....

Коментар

• Логиката е препродажба с голяма печалба на мултинационална компания..Вече всичко е влято в БТХ, а се концентрират и пакетите, спира се контрабандата и се излъскват отчетите..В таква случаи цената може и да е двойна..Не ми се вярва Кой, Доган и БМБ да са го купили за винаги..тези работи не стават бързо и изискват няколко години..
                Сега видя ли логиката

Коментар

• Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
                  Тука не съм убеден дали новия собственик има намерение за публичност. Май искаха да се отпишат по едно време, затова очаквам всякакви изненади в отчетите, каквито имаше и досега. От типа ала-свилоза. ала-биовет или неохим...
                  не е препоръка
                  Не виждам логиката в изкарването на печалбата, дори и само за малко,ако се иска отписване. Получава се ръст на цената, който влияе после при търговото.
                  Не разбирам съвсем логиката на Мажо, но определено предприятието показва отлични перспективи.

Имам акции

Коментар

• Тука не съм убеден дали новия собственик има намерение за публичност. Май искаха да се отпишат по едно време, затова очаквам всякакви изненади в отчетите, каквито имаше и досега. От типа ала-свилоза. ала-биовет или неохим...
                    не е препоръка

Коментар

• Утре ще тестваме 40 пък вие купувайте пак еврохолдки и тимуровци....

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                        Купувача се насити
                        Тук не е до купувач а до перспективи....
                        Въпроса е че не дали ще стане пак 52 лв а кога......в рамките на годината....
                        Не е препоръка...

Коментар

• Купувача се насити

Коментар

• Почти 39 лв ...вижда се ниво 44
                            Поръчките продава се изтеглиха ,голям страх подгони продавачите.....от сутринта....
                            Не е препоръка....
                            Отивам на едно узо с гръцка салата... ....... Ще взема да задмина Софикс....с алкохола.

Коментар

• Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение
                              Благодаря. Между другото същото важи и за Чез Електро - днес една, септември още една, пък след това ще видим...
                              Минем ли 39,40 лв пътя към 50 е отворен.....
                              Там е съпротивата от миналата година ......
                              Не е препоръка....

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                                Добре, браво!!
                                Благодаря. Между другото същото важи и за Чез Електро - днес една, септември още една, пък след това ще видим...

Коментар

Working...
                                X