Първоначално изпратено от XY
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Юрий Гагарин АД (YGAG / GAGBT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеПри идеални условия ,отчети , печалби над 4 м. , закон и намесата на алианц до НГ до 55 а ако има дивидент над 3 лв до 65- 70 лв....пролетте на другата....
Ако имаш друго виждане ще е интересно да побеседваме....
Притесняват ме едни предсрочни избори другия септември или зимата....това е до 30% но тогава на мажо ще му трябва ресурс и ще точи и двете с дивидент....БТН и Гагарин ..
Не е препоръка....
Влязох въпреки "КОЙ", заради добрите отчети по двете (струва ми се, че лъскат имидж и ще продават или ще привличат стратегически инвеститор с международна слава) и очакващият приемане закон.
Надявам се да не съм сбъркал
Успешен ден!
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеМонти,
до къде предполагаш, че ще стигне цената при идеални условия - приет закон, добри отчети тук и при БТХ, относително стабилно управление.
Ако имаш друго виждане ще е интересно да побеседваме....
Притесняват ме едни предсрочни избори другия септември или зимата....това е до 30% но тогава на мажо ще му трябва ресурс и ще точи и двете с дивидент....БТН и Гагарин ..
Не е препоръка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЛогиката е да купиш в една печеливша компания ,когато има проблеми от политически и законов характер и да си чакаш твоя момент ,без да се съобразяваш с конюктурни моменти ..
Тогава всички са продали и докато се усетят и тръгнат наново да купуват , акцията се изстрелва със стотици проценти....когато отпаднат тези моменти...
Закона е в парламента ,отчетите са добри ,ГЕРБ играе с прасето и то вече и на слепите им е ясно....за съжаление....никой не говори за контрабанда на цигари и сие продукти
конкуренция и най вече за лош мажо ,много лош мажо....
от политиците ...
идва времето и на тази акция ....
Опастно става когато всички почнат да пишат имам акции и да има стотици постове в защита ,затова приветстам отрицателните постове да надделяват....в този момент...
ще има купувачи от всякакво равнище в бъдеще....
Не е препоръка....
до къде предполагаш, че ще стигне цената при идеални условия - приет закон, добри отчети тук и при БТХ, относително стабилно управление.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЛогиката е препродажба с голяма печалба на мултинационална компания..Вече всичко е влято в БТХ, а се концентрират и пакетите, спира се контрабандата и се излъскват отчетите..В таква случаи цената може и да е двойна..Не ми се вярва Кой, Доган и БМБ да са го купили за винаги..тези работи не стават бързо и изискват няколко години..
Сега видя ли логиката
Тогава всички са продали и докато се усетят и тръгнат наново да купуват , акцията се изстрелва със стотици проценти....когато отпаднат тези моменти...
Закона е в парламента ,отчетите са добри ,ГЕРБ играе с прасето и то вече и на слепите им е ясно....за съжаление....никой не говори за контрабанда на цигари и сие продукти
конкуренция и най вече за лош мажо ,много лош мажо....
от политиците ...
идва времето и на тази акция ....
Опастно става когато всички почнат да пишат имам акции и да има стотици постове в защита ,затова приветстам отрицателните постове да надделяват....в този момент...
ще има купувачи от всякакво равнище в бъдеще....
Не е препоръка....
Коментар
-
Логиката е препродажба с голяма печалба на мултинационална компания..Вече всичко е влято в БТХ, а се концентрират и пакетите, спира се контрабандата и се излъскват отчетите..В таква случаи цената може и да е двойна..Не ми се вярва Кой, Доган и БМБ да са го купили за винаги..тези работи не стават бързо и изискват няколко години..
Сега видя ли логиката
Коментар
-
Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнениеТука не съм убеден дали новия собственик има намерение за публичност. Май искаха да се отпишат по едно време, затова очаквам всякакви изненади в отчетите, каквито имаше и досега. От типа ала-свилоза. ала-биовет или неохим...
не е препоръка
Не разбирам съвсем логиката на Мажо, но определено предприятието показва отлични перспективи.
Имам акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеКупувача се насити
Въпроса е че не дали ще стане пак 52 лв а кога......в рамките на годината....
Не е препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнениеБлагодаря. Между другото същото важи и за Чез Електро - днес една, септември още една, пък след това ще видим...
Там е съпротивата от миналата година ......
Не е препоръка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеДобре, браво!!
Коментар
Коментар