IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химко АД (HIMKO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мале-мале, тоя сън не спи...ама то нормално, който си е набутал кинтите в Развалината да не може да си кърти спокойно...

Да, шуте, мнозина са ми се присмивали и подигравали, особено в тая тема, признавам. Само дето тия, които ми се, вече ги няма, защото накрая Борсата им се присмя на тях и то много, много жестоко. Което ще се случи и с теб, защото хем си арогантен, хем нищо не разбираш. Тогава ще цивриш и оплакваш своята злочестина, но няма да има кой да утеши горчивите ти вопли, да.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Пери, не са 1 и 2 случайте в миналото, когато "смешниците" на "императора" открито са му се подигравали и присмивали пред множеството. От подобни събития монарха е губил своята харизма на вожд и учител. Нещо, което и ти не съумя да предотвратиш от спора си с мен! Просто стана за посмешище! Хлъзнах си те като нищо - много лесно беше! А това за висшите морални съобръжения си беше направо удар в десетката на наглостта. Видите ли това било кухо, значи спекула, онова било работещо - значи не е спекула!!! Наглец до безобразие!!! И със самочувствието на "Господаря на форума", изказал се компетентно по много теми и с мисълта за "висши МОРАЛНИ съображения".

Коментар

• SOFIX vzema li si akcii na HIMKO, kak ia vijdash tazi pozicia niakak-spored men za sega samo spekula ,kupuvash evtino prodavash skapo

Коментар

• Виж сега - компаниите, които даваш за пример печелят и имат перспективи за по-нататъшно развитие. Докато за всеки трезвомислещ пределно ясно е, че Химко АД е мъртво.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
            Да направя какво, Софиксов? :-)
            Не се прави, че не разбираш. Много добре знаеш че в тази игра винаги има преебани. Важното е да не сме ние

Коментар

• Да направя какво, Софиксов? :-)

Любимецов, съжалявам, че пасеш трева, модернизирай се, съвременното поколение я пуши. Естествено че имам висши морални съображения - плод най-вече на Кантианската част от психиката ми.

Аре сваляй шарената шапка со звънчетата и ходи кърти че вече ме болят коремните мускули да се смея край тебе...

Коментар

• От край време е всеизвестно, че крадецът вика - Дръжте крадеца!
                Висши морални съображения - айде бе, ние трева пасем!!!

Коментар

Софиксов, прав си донякъде, но не трябва да бъдем негодници, нали? А ако взема от тия акции по 6 стинки и после ги шитна на някой нещастник по 10, ще се почувствам точно така.
                  А ако направиш с ALB или PAMPO как ще се почувстваш?

Коментар

• Стига де, не изпадай в истерия... :-) Признак на слабост, да...

И както веч да разбереш би трябвало, аз високоморален човек, не мерзавец...

Коментар

• Няма с какво да ме уплашиш!? Лицемерието ти е безгранично, но си разкрит и имаш основания да се притесняваш! Да!!! Да-да

Коментар

• Нищо не следя, момко. Влизам в тая тема само за да се забавлявам со такива като тебе, а и да се опитам да предпазя някой заблуден човечец да не се набута. Един да спася, файда е. Въпрос на висши морални съображения, трудно ще ме разбереш, да.

Коментар

• Любимецов, разбирам единствено това, че те плаша. То всички фенове на Развалината изпадат в ужас, изправени пред Неумолимата Истина.

Да.

Коментар

• Като не струва и стинка ти какво се навърташ постоянно тук и нюхаш като хиена? Какво толкова провокира интереса ти към тази позиция, че я следиш!?

Коментар

• Дори и 11-годишно дете би проумяло, че тая акция реално не струва и стинка.

Софиксов, прав си донякъде, но не трябва да бъдем негодници, нали? А ако взема от тия акции по 6 стинки и после ги шитна на някой нещастник по 10, ще се почувствам точно така. Като мотаещ се "търговец", който продава на хората... да речем часовници, с красиви кутийки, а шаранът, като отвори кутийката (когато "търговецът" веч се е чупил), намира вътре само сгънато 8 пъти парче вестник...

Коментар

Не съм, Софиксов - въпрос на принцип, както и по-долу обясних...
                                За какви принципи става въпрос ? На борсата няма принципи, морал, милост и т.н. Тук всички сме хищници и гледаме как да вземем парите на другия.

Коментар

Working...
                                X