IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химко АД (HIMKO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Han Krum
    0.1464% ???? (20 000 бр) Че то аз имам повече
    хах Хане като ги продадеш и за теб ще пишат в бюлетина ;-)
    Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Не ми се чете сега...ще ми кажеш ли дирекно,ако обичаш?

Коментар

• Първоначално изпратено от Caessar
        Колега Софикс,3 дни е срокът за извършване на сетълмент от ЦД,та,колко дни - според теб - ще са необходими на БФБ да ни съобщят за променени дялови участия?
        прочети какво пише в глава единадесета от ЗППЦК

Коментар

• Колега Софикс,3 дни е срокът за извършване на сетълмент от ЦД,та,колко дни - според теб - ще са необходими на БФБ да ни съобщят за променени дялови участия?

Коментар

Още едно нещо ме навява на мисълта,че има нещо гнило и то е,че не излизат съобщения за променено дялово участие в Химко.
            Ами затова си има срокове които най-вероятно ще бъдат спазени.

Коментар

• Дими,това е ясно,въпроса е чии са акциите,които бяха продадени на борсата в пакет от 1 000 000 и кой ги купи!Не мислите ли,че е възможно купувача и продавача да са едно и също лице,зад което стоят едни или други нечисти цели,като например да целят изкуствено поддържане на ниска цена ,за да купят евтинко още акции или Алемо да е един вид междинно депо между ИнтерРао - България и новото дружество-собственик на този дял?Още едно нещо ме навява на мисълта,че има нещо гнило и то е,че не излизат съобщения за променено дялово участие в Химко.

Коментар

• Първоначално изпратено от dimy
                Алемо Импорт-Експортс продава от Химко
                04.09.2006 18:21 ( HIMKO )

Алемо Импорт-Експортс Лимитид е прехвърлило 0,1464 на сто от капитала на Химко АД, става ясно от седмичния бюлетин на Централен депозитар.

Прехвърлянето е отразено в институцията на 29 август 2006 г., след което дружеството вече притежава 29,981 на сто.

На 16 юни на блоков сегмент Алемо Импорт-Експортс закупи 4,552 млн. акции, представляващи 33,4 на сто от капитала на торовия завод на цена от 0,30 лв. за акция, или за общата сума от 1,365 млн. лв.

Само за два месеца и половина дружеството е продало 3,5% от капитала на Химко, докато A.V.S.T. Trading Limited прехвърли близо 10 на сто за същия период.

Днес на Българска фондова борса се изтъргуваха 1,556 млн. лота, или 11,42 процента от дружеството в диапазона от 5 до 8 ст. за ценна
                книга.
                0.1464% ???? (20 000 бр) Че то аз имам повече

Коментар

• Алемо Импорт-Експортс продава от Химко
                  04.09.2006 18:21 ( HIMKO )

Алемо Импорт-Експортс Лимитид е прехвърлило 0,1464 на сто от капитала на Химко АД, става ясно от седмичния бюлетин на Централен депозитар.

Прехвърлянето е отразено в институцията на 29 август 2006 г., след което дружеството вече притежава 29,981 на сто.

На 16 юни на блоков сегмент Алемо Импорт-Експортс закупи 4,552 млн. акции, представляващи 33,4 на сто от капитала на торовия завод на цена от 0,30 лв. за акция, или за общата сума от 1,365 млн. лв.

Само за два месеца и половина дружеството е продало 3,5% от капитала на Химко, докато A.V.S.T. Trading Limited прехвърли близо 10 на сто за същия период.

Днес на Българска фондова борса се изтъргуваха 1,556 млн. лота, или 11,42 процента от дружеството в диапазона от 5 до 8 ст. за ценна книга.

Коментар

• Ами така де,чака ни хиперинфлация,лева ще се обезцени над 1500 пъти и няма да има никакъв проблем с плащането на задълженията,нали?Даже и ще ми останат за почерпка - ще ви поканя...в лавката на управлението на Химко,естествено!

Коментар

• Ърм ?!?
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Е,сега ти пък,Императоре,ми да ме погнат,ще си им платя тая дреболия - 170 000 000 лева - къде не сме ги дали,кажи ми!

Коментар

Не се бой,всички сме така,но аз вярвам,че ще излезем доста напред от позицията.Аз - общо взето - не съм спрял да купувам,та се опитвам да изчисля кога ще им свършат акциите,от които искат да се освободят и да оставят пазара да си поеме малко дъх,стига са натискали надолу вече.
                          Цезаров - тревожа за тебе.... в един момент ще се окажеш собственик на цялото Химко или поне мажоритар и като те погнат кредиторите...
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• От Кепитъл Маркетс продължиха с масираните разпродажби на акции на Химко. Този път беше пуснат пакет от 1.5 млн. акции, които бързо натиснаха цената до минималните позволени за днес 5 ст. за акция, на което ниво от Първа ФБК закупиха 1 млн. бр. Средната цена остана на 5 ст. за акция – с 28.57% надолу. По позицията имаше купувачи от 23 различни посредника.
                            "НИКОГА НЕ ПРЕНЕБРЕГВАЙ ИНТУИЦИЯТА СИ. НО И НЕ МИСЛИ, ЧЕ САМО ТЯ СТИГА."

Коментар

• A.V.S.T. допринесоха за предното сриване в цената,като намалиха дела си в Химко от 33 на 19 %.Сега е ясно,че някой се освобождава пак,наскоро имаше съобщение на БФБ,че са намалили още дела си,но от седмица насам няма такива съобщения - защо ли - а тази сделка с 1 000 000 наистина е с един продавач и един купувач - не знам,мислете,всеки има глава на раменете си...Хане,вярно е,че основните купувачи са Кобоси,но откъде знаеш,че тези - "ГОЛЕМИТЕ" - играчи не са си регистрирали и те по 5 - 6 Кобоса?

Коментар

• Първоначално изпратено от капитан Немо
                                Една сделка е била.
                                Прав си мен са ми продали 5 сек. преди този милион когато се изсипаха доста акции

Коментар

Working...
                                X