IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химко АД (HIMKO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ачо, ако ще е вода - предпочитам я студена!

Коментар

• Първоначално изпратено от LUBIMEC 13
      Развитието на ситуацията около Химко следва своя естествен ход. За да се изгради изцяло нов завод, някой трябва да се бръкне със солидната сума от поне 1 млрд лв. Химко сега може да е "кухо" и "развалина" и въпреки дълговете е по-добра алтернатива от една гола поляна! Ще има пир, да знаете!
      Така мисля и аз но и Императорът е прав че може акцията Himko за в бъдеще въобще да я няма и акционерите да пият по чаша вода.

Коментар

• Първоначално изпратено от LUBIMEC 13
        Развитието на ситуацията около Химко следва своя естествен ход. За да се изгради изцяло нов завод, някой трябва да се бръкне със солидната сума от поне 1 млрд лв. Химко сега може да е "кухо" и "развалина" и въпреки дълговете е по-добра алтернатива от една гола поляна! Ще има пир, да знаете!
        Ще има пир, ама не за вас.
        Аре кажи ми, Любимецов, като се правиш на толкова хитроумен, защо бе създадено Ново Химко АД, ако не за да вземе заводът и да започне на чисто, оставяйки на сегашното дружество само борчовете? Сега поне развалина си имате, но в един момент ще се окаже, че имате само дългове и никаква собственост, никакви активи.

Да.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Софикс,отговора на този въпрос ще го имаш в "НОВАТА" стара тема за Химко,ела там.Поканата е и към всички колеги,които не понасят някой да им казва къде и какво в коя "ОФИЦИАЛНА" тема да пишат.

Коментар

• Развитието на ситуацията около Химко следва своя естествен ход. За да се изгради изцяло нов завод, някой трябва да се бръкне със солидната сума от поне 1 млрд лв. Химко сега може да е "кухо" и "развалина" и въпреки дълговете е по-добра алтернатива от една гола поляна! Ще има пир, да знаете!

Коментар

• Колеги,най-лошото е,че предположения могат да се изкажат хиляди,а истината е само една.За да разберем обаче кой стои зад двуседмичните котешки каваци с акции на Химко,трябва да изчакаме съобщенията за променени дялови участия в бюлетина на БФБ,но странно защо не излизат?!!?Например,аз не открих информация и за моето дялово участие в Химко,а би трябвало да има такава...странни неща стават с Химко...

Коментар

• Възможно е, разбира се! Имам и друг жокер - някой знае ли къде и с кого е в момента Първанов?

Коментар

• Първоначално изпратено от abc
                  50К са им били необходими на ПФБК , за да вземат този 1 млн , а отговори на въпросите , които задаваш , няма да получиш в този форум, Caessar
                  Успехи!
                  Абсолютно е възможно зад подобни гимнастики да стоят данъчни съображения! Някой може да иска да реализира голяма официална загуба!

Коментар

• ОК.10Х за предложението.Ще му се обадя.Звучи ми като "Тайната вечеря" този Таен форум:-)))

Коментар

• Естествено,че няма да получа отговори,авс,но се опитвам да си ги набавя чрез наблюдения,навързване на различни отделни фрагменти от мозайката и т.н.Въпроса ми към теб беше риторичен,но ти благодаря за вниманието и пожеланията за успех!

П.П. Валентински предложи да те поканим в Тайния форум,пиши му лично съобщение и се уговорете,тъй като администратора - Биг Бос го няма във форума от доста време...Успех и на теб!

Коментар

• Ako znaeh bi vi kazal no nishtichko neznam koi prodal koi kupil

Коментар

• 50К са им били необходими на ПФБК , за да вземат този 1 млн , а отговори на въпросите , които задаваш , няма да получиш в този форум, Caessar
                          Успехи!

Коментар

• Първоначално изпратено от abc
                            Първоначално изпратено от Caessar
                            Дими,това е ясно,въпроса е чии са акциите,които бяха продадени на борсата в пакет от 1 000 000 и кой ги купи!Не мислите ли,че е възможно купувача и продавача да са едно и също лице,зад което стоят едни или други нечисти цели,като например да целят изкуствено поддържане на ниска цена ,за да купят евтинко още акции или Алемо да е един вид междинно депо между ИнтерРао - България и новото дружество-собственик на този дял?Още едно нещо ме навява на мисълта,че има нещо гнило и то е,че не излизат съобщения за променено дялово участие в Химко.
                            ПФБК е купила днес 1млн
                            Кепитъл маркетс е продал днес 1.5млн
                            abc и това е ясно,въпроса е кои са дали на кепитъл маркетс 1,5 млн. акции да ги продаде и кои са дали на ПФБК 90 000 лв.да ги купи...

Коментар

• Привет на всички играчи със здрави нерви! Развръзката наближава, до края на седмицата евтинията ще свърши, след което поемаме нагоре! Минимума най-вероятно ще е 0,04. Някой знае ли какво става с амоняка!?

Коментар

• Първоначално изпратено от Caessar
                                Дими,това е ясно,въпроса е чии са акциите,които бяха продадени на борсата в пакет от 1 000 000 и кой ги купи!Не мислите ли,че е възможно купувача и продавача да са едно и също лице,зад което стоят едни или други нечисти цели,като например да целят изкуствено поддържане на ниска цена ,за да купят евтинко още акции или Алемо да е един вид междинно депо между ИнтерРао - България и новото дружество-собственик на този дял?Още едно нещо ме навява на мисълта,че има нещо гнило и то е,че не излизат съобщения за променено дялово участие в Химко.
                                ПФБК е купила днес 1млн
                                Кепитъл маркетс е продал днес 1.5млн

Коментар

Working...
                                X