Опашката "купува" се заформи. Време е за изсипване.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химко АД (HIMKO)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Бате Гойко Ол-инклузиваПървоначално изпратено от ИмператорътЪх, Цезаров, колко пъти съм ги слушал приказките на Фосилов... Но обективната действителност винаги надделява над митовете рано или късно, а именно това и стана, да.Както се пее в една БГ Песен "мене ме нема в целата схема" обаче доста други са здраво вътре и то от доста високи нива
Та основния въпрос е дали трябва да се търгуват акции на дружество, което е обявено в несъстоятелност на първа инстанция? Не би ли трябвало временно да се спре търговията и да се стартира след като нещата се изяснят? За далеч по-маловажни работи БФБ спира търговията а за нещо от основно значение (без съмнение) няма дори индикации за заинтересованост! Странно нали?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътЪх, Цезаров, колко пъти съм ги слушал приказките на Фосилов... Но обективната действителност винаги надделява над митовете рано или късно, а именно това и стана, да.Както се пее в една БГ Песен "мене ме нема в целата схема" обаче доста други са здраво вътре и то от доста високи нива
Та основния въпрос е дали трябва да се търгуват акции на дружество, което е обявено в несъстоятелност на първа инстанция? Не би ли трябвало временно да се спре търговията и да се стартира след като нещата се изяснят? За далеч по-маловажни работи БФБ спира търговията а за нещо от основно значение (без съмнение) няма дори индикации за заинтересованост! Странно нали?
Коментар
-
Ще ни се отплати и то много много добре, хубавите неща стават бавно а тук нещата ще са много хубави......
и аз си имам акцийки и аз си купувам още
ще поживеем и ще видим
нали знаете че който се смее последен се смее най добре.
Успех на всички
Caessare ще става интересно няма да е днес утре или другата седмица но ще става ...
Коментар
-
През по-голямата част от сесията акциите на Химко се търгуваха на нива от 7-8 ст. за акция, но към края на сесията от Кепитъл Маркетс пуснаха нова партида от 469 хил. акции на фалиралия завод за торове и това натисна цената до нова рекордно ниска стойност от 5 ст. за акция. Ценовото ограничение за утре е 4 ст.
Коментар
-
Първоначално изпратено от keksakupuvaite 4e kato stane pak 2 leva da ne revete
Коментар
Коментар