IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химко АД (HIMKO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Опашката "купува" се заформи. Време е за изсипване.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Гойко Ол-инклузива
      Първоначално изпратено от Императорът
      Ъх, Цезаров, колко пъти съм ги слушал приказките на Фосилов... Но обективната действителност винаги надделява над митовете рано или късно, а именно това и стана, да.
      Императоров, Химкото е маслинката на коктейла БФБ-София Както се пее в една БГ Песен "мене ме нема в целата схема" обаче доста други са здраво вътре и то от доста високи нива Та основния въпрос е дали трябва да се търгуват акции на дружество, което е обявено в несъстоятелност на първа инстанция? Не би ли трябвало временно да се спре търговията и да се стартира след като нещата се изяснят? За далеч по-маловажни работи БФБ спира търговията а за нещо от основно значение (без съмнение) няма дори индикации за заинтересованост! Странно нали?
      Прав си Бате Гойко ама пустата му родна борса и КФН за нищо не стават

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
        Ъх, Цезаров, колко пъти съм ги слушал приказките на Фосилов... Но обективната действителност винаги надделява над митовете рано или късно, а именно това и стана, да.
        Императоров, Химкото е маслинката на коктейла БФБ-София Както се пее в една БГ Песен "мене ме нема в целата схема" обаче доста други са здраво вътре и то от доста високи нива Та основния въпрос е дали трябва да се търгуват акции на дружество, което е обявено в несъстоятелност на първа инстанция? Не би ли трябвало временно да се спре търговията и да се стартира след като нещата се изяснят? За далеч по-маловажни работи БФБ спира търговията а за нещо от основно значение (без съмнение) няма дори индикации за заинтересованост! Странно нали?

Коментар

• Импе едва ли си слушал Фосилов много пъти защото се изказва за 6 път, или имаше в предвид този тип приказки, иначе по отношение на Химко и аз съм песимист, но няма ли да се замислиш 5000 акции за 200лв, пък като ги загубиш, не е голяма загуба нали

Коментар

• Ъх, Цезаров, колко пъти съм ги слушал приказките на Фосилов... Но обективната действителност винаги надделява над митовете рано или късно, а именно това и стана, да.
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Ще ни се отплати и то много много добре, хубавите неща стават бавно а тук нещата ще са много хубави......
              и аз си имам акцийки и аз си купувам още
              ще поживеем и ще видим
              нали знаете че който се смее последен се смее най добре.

Успех на всички

Caessare ще става интересно няма да е днес утре или другата седмица но ще става ...

Коментар

• Импе,брой ни двама!
                "НИКОГА НЕ ПРЕНЕБРЕГВАЙ ИНТУИЦИЯТА СИ. НО И НЕ МИСЛИ, ЧЕ САМО ТЯ СТИГА."

Коментар

• Императоре,защо не спиш,ами се занимаваш с нас - труповете от "ТРАГЕДИЯТА" Химко,да не би да обичаш мършата?Или още сме си съвсем наред все още?Не се притеснявай,Химко ще ни се отплати богато за вярата в него.

Коментар

• Злочестият Цезаров... :-(

Май никой друг химков фен не шава вече, останаха само присмехулници... :-)
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• През по-голямата част от сесията акциите на Химко се търгуваха на нива от 7-8 ст. за акция, но към края на сесията от Кепитъл Маркетс пуснаха нова партида от 469 хил. акции на фалиралия завод за торове и това натисна цената до нова рекордно ниска стойност от 5 ст. за акция. Ценовото ограничение за утре е 4 ст.

Коментар

• На 1 стинка и аз ще вляза, все едно че е билетче от Държавната лотария

Коментар

• Първоначално изпратено от keksa
                          kupuvaite 4e kato stane pak 2 leva da ne revete
                          Абе ние купуваме, ама има един който има още много да продава, тъй че ще го чакам на 1 ст поне това ще е дъното, а като се стигне дъното или да го махат от борсата или ще отскочи, защото няма накъде буквално да слиза

Коментар

• kupuvaite 4e kato stane pak 2 leva da ne revete
                            ne ma da se pla6i6 kopele

Коментар

• Ако цената слезе на 1 ст и аз ще си купя за да мога на старини да се фукам че съм държал 1% от бивш химически гигант - едър акционер съм бил...ще премълчавам че после е фалирал само
                              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                                Първоначално изпратено от stu
                                Някой знае ли кой продаде?
                                Кепитъл Маркетс.
                                10x.И аз тъй мислех , гледам ги че не си играят с малко бройки, но не бях сигурен.

Коментар

Working...
                                X