IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химко АД (HIMKO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Дими - Софиксов ще влезне в блатото не за да се удави заедно со вас, а за да ви оскубе... и нищо чудно така и да стори, както неведнъж... той е свикнал да хваща шарани в блатата.

А аз казах -
    като РАЗУМЕН ЧОВЕК няма да дам по 7-8 стинки за акции на дружество, което ЦЯЛОТО НЕ СТРУВА И ЕДНА СТИНКА.
    като МОРАЛЕН човек ще ми е тгерсене да продам после на някой будала евентуално по 10-11 стинки същите тези акции, които, както казах, не струват нищо.

Да.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Чочов, няма да изям новобранчето, не се бой...

Любимецов - с тоя ник не те съветвам да поемаш рискове - това първо.
      Гледам имаш само две мненийца, вероятно си някакъв новобранец, тоест имаш още по-малко основания да поемаш рискове, това второ.
      Опитващ се да спориш с човекът, който уверено предвиди катастрофата на Химко, когато акциите му бяха по три кинта и някои мечтатели тука предсказваха цена от петачка, че и десетачка в обозримо бъдеще, и ругаеха Императорът и Мони Великий, които се опитваха да ги спасят от катастрофа, това трето.
      Що се отнася до мен, аз купувам САМО и единствено качество - въпрос на принцип, а не на слабо- или силнохарактерност, това четвърто.
      А аз (може би за разлика от теб) умея да правя фундаментални анализи и съм преценил, че въпросната акция не струва и една стинка... то цялото Химко АД не струва и една стинка - това пето.
      Ти може би не правиш разлика между фабриката Химко и Химко АД, но аз правя, това шесто.

По-добре не ядосвай господарят на форумът, защото съм сразил со Силата и помощта на моята вярна робиня Борсата десетки такива като тебе, това седмо.

Да. Това осмо.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX
        Реших и аз утре да влезна в блатото при вас. Дет се вика ако ще се давим да се давим заедно
        -koi go kazva samo,sega ostavai Imperatora i toi da napravi tova

Коментар

• Реших и аз утре да влезна в блатото при вас. Дет се вика ако ще се давим да се давим заедно

Коментар

• Любимецо, а сега да знаеш какво те чака
            ...от Императора, де...

Коментар

• Много ми е интересно тук. Този Император откъде се взе!? Империите отдавна са изчезнали от лицето на Земята. И какво му е неморалното да купиш нещо, след което да го продадеш на цена, която те устройва!? Тези, дето ни четяха морал и право отдавна останаха в комунизма, ако и да не бяха императори!!! Позицията Химко е за играчи с яки нерви и вкус към риска! А не за слабохарактерни и страхливи хора, който треперят за 20-те стинки, ако и да си позволяват да се наричат с ГРЪМКОТО ИМПЕРАТОРА! Изграждането на нов завод като Химко в момента би струвало над 1 млрд лева!!! Кой би могъл да си го позволи!?

Коментар

• интересно защо за този избушеняк преди време се намесваше чак американското правителство
                само заради това си купих 100-тина хил. акции

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER
                  Не! Той е в публиката и е бесен...!!!
                  Хе-хе-хе - и защо реши че съм бесен? Просто се смея на идиотщината на поредните будали, но се смея тужно, щото ми е жал за тях... не проумявам как може да има хора, готови да си хвърлят кинтите на вятърът. Дори да знаех, че утре ще мога да продам утре по 18 стинки, купените днес по 8 стинки акции, пак не бих си взел - може би защото съм строго морален човек, а при такава врътка щях да се чувствам направо казано крадец.

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER
                    Не знам защо, но на ИП се разрешава, или някой си затваря очите за това, да вкарват поръчки извън ограниченията, преди те да са променени и това да е възможно!?!?
                    не е възможно изобщо! Нещо се бъркаш здраво!

поръчките с новите ценови ограничения се въвеждат след 14:00:02ч.

това важи за всички

Коментар

• Първоначално изпратено от 000
                      да помислим върху следното-Не е ли логично ,тези които продаваха в близките дни такива големи количества акции на Химко да са по-информирани от нас за реалното състояния на нещата и не напразно да разтоварват здраво?
                      Съгласен съм с това, но понеже всеки си казва ще вкарам еди колко си пари с тях и без тях, но ако се вдигне.... Аз също поради тази причина купих доста акции за малко пари, но по-скоро съм песимист. Дай боже тия който разпродадоха , а всеки ги видя кои са да са ги подвели ама те разтовариха милиони, така, че по-скоро не са те излъганите

Коментар

• да помислим върху следното-Не е ли логично ,тези които продаваха в близките дни такива големи количества акции на Химко да са по-информирани от нас за реалното състояния на нещата и не напразно да разтоварват здраво?

Коментар

• Първоначално изпратено от stu
                          Кепитал Маркетс, извадиха още 100 000 от ръкава!!
                          Вече са 300 000 бр от 8 до 10 ст. :-)

Коментар

• Не знам защо, но на ИП се разрешава, или някой си затваря очите за това, да вкарват поръчки извън ограниченията, преди те да са променени и това да е възможно!?!?

Коментар

• Vseki ot pisheshtite tuk se e napalni disagite mai-mai

Коментар

• Мисля,че някой вече е научил нещо и пълни здраво.Кой купи днес,имате ли инфо?

Коментар

Working...
                                X