IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химко АД (HIMKO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Сладури

Коментар

• SOFIX, ти не си пич а един обикновен злобар.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
        Софиксов - аз НИКОГА не съм губил на борсата. За разлика от тебе.
        Императорът (Цар Симеон Велики) прати снимка на Смърфиета тя търсеше човек който не е губил на борсата.
        Мога да ти отговоря много грубо но съм пич и няма да го направя.

Коментар

• SOFIX се набута много яко с Химко и Пушилката и сега злобее за щяло и нещяло.SOFIX и ти с тоята злоба не ме кефиш никак но не те нападам и обиждам.Ако не бях така добре възпитан щях да ти кажа да си завреш злобата в задника и да се разкараш от форума.

Коментар

• Императоре, смятам, че си добър инвеститор само по-някога е добре да си по-великодушен.

Коментар

• Расов, извинявай, ако съм те засегнал, ако имаш Химко - бягай, друго не мога да те посъветвам.
              Майстор Танко, благодаря.
              Софиксов - аз НИКОГА не съм губил на борсата. За разлика от тебе.
              Едно време с теб си имахме уважението, ама ти стана злобен и се нахвърляш безпричинно върху мен. Защо?
              ОТГОВОРЪТ Е ПРОСТ - ИЗГОРЯЛ СИ ЖЕСТОКО И С КРЕМИКОВЦИ И ОСОБЕНО С РАЗВАЛИНАТА ХИМКО И СЕГА МЕ ИЗКАРВАШ МЕНЕ ВИНОВЕН - ЗАДЕТО ПРЕДУПРЕЖДАВАХ И ТЕБЕ И ВСИЧКИ ДА НЕ СЕ НАБУТВАТ В ГОРЕПОСОЧЕНИТЕ БОКЛУЦИ. САМО НЕ РАЗБИРАМ КАКВО СЪМ АЗ ВИНОВЕН, ЧЕ ТИ НЕ СИ МЕ ПОСЛУШАЛ И СИ СЕ ПРЕЦАКАЛ???
              Както и да е - твоята жалка злоба буди у мен единствено презрение. Извинявай, че ти го казвам, но ти си го изпроси. Защото ако си се набутал в Химко и Кремът (което съм 98% сигурен), значи си се провалил тотално.
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от tanko
                Стила и самочувствието на Императора ме кефят. Без него форума ще загуби част от своята самобитна красота. Но постингите му не са информативни, а са литературни произведения. Въпреки това в негово лице виждам един успешен консервативен инвеститор.
                Аз пък в негово лице виждам един даскал който губи паричките си на борсата и всички са му криви.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX
                  Тоя даскал дето се е нарекъл Император е кух като гадулка. Аз още немога да разбера кво се дерти за хората техните пари и акции. Абе момко (Импе) вземи се скрий бре чевече и без това от над 5 000 постинга нито един не струва. Просто не кефиш това е.
                  Стила и самочувствието на Императора ме кефят. Без него форума ще загуби част от своята самобитна красота. Но постингите му не са информативни, а са литературни произведения. Въпреки това в негово лице виждам един успешен консервативен инвеститор.

Коментар

• Тоя даскал дето се е нарекъл Император. Аз още немога да разбера кво се дерти за хората техните пари и акции. Абе момко (Импе) вземи се скрий бре чoвече и без това от над 5 000 постинга нито един не струва. Просто не кефиш това е.

Коментар

• VIVA IMPERATORE!

Ваше имперско Величество, позволявам си коленопреклонно да заявя, че и аз съм император на Медика. Да кажеш, че много съм забогатял, няма да е истина, ама нейсе, бъдещето е пред нас. Може би е крайно време вече да ви осведомя, че съм се домогнал и до Албена, но имах скромността да не го заявявам досега, за да не попадна в плътната Ви сянка.
                      Бих си позволил и да ви обърна внимание върху факта, че "императорите" от тоя форум сме все хазартни личности и всеки си има по една Япония, тъй че не е толкова важно дали някой е натрупал пари или не.
                      Колкото до това дали някой продава вестници, аз вярвам, че които продава вестници или мие луксозните таратайки на мними богаташи, също може да си купи в подходящ момент акцийки на Химко или на Албена и да забогатее. И какаво от това? Ще стане екранна какавида. Ще си преживее живота пред монитора. Като нас.

Коментар

• ... с много фенове на Химко съм бил в конфликт туканка... ама сега тях вече ги няма, мишоците - някои от тях може би продават вече вестници по кръстовищата.
                        Да.

Коментар

• Забавен виц, Расов. Ти си дръж Развалината (дето РЕАЛНАТА цена на акциите и е отрицателна величина (ако наистина си поне приличен математик, лесно можеш да го разбереш)), а аз - ще си къткам акцииките от качествени и прогресиращи дружества като Албена и ХЕС и М+С и Пампорово и Медика и...
                          Дано само след година все още да си в състояние да разказваш вицове...

Коментар

• Viva Imperatore!

Имратора си има една Албена. Това е напълно достатъчно за един император. Математиката е от областта на рационалното, тя е излишно точна наука. Ето ви един стар виц:
                            Главният лекар на психиатрията тръгнал на сутрешната си визитация, придружен от целия си медицински антураж, и задавал на шизофрениците едни и същи банални въпроси като: кой си ти, знаеш ли защо си тук, сигурен ли си, че не си някой друг или че не се намираш някъде другаде. Този ден обаче го очаквала една изненада. Повечето от пациентите му отговаряли с презрение и с достойнство: “Аз съм Императорът на Япония!” Психиатърът се съгласявал с тях и предписвал съответните лекарства. Накрая обаче не изтраял и си промърморил: “Колко императори си мислят те, че може да има една Япония!...” Тогава охраняващият го здравеняк санитар тихичко изтърсил следната мъдрост: “Сигурно всеки си има по една Япония...”

Коментар

• от 0.33 до 0.39 колко са бе даже 18% са. Като махнеш разходите 16.60% кво не можеш да смяташ ли бе Императоре
                              Мненията ми не са съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• 2 стинки 15% ли са?

Коментар

Working...
                                X