IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химко АД (HIMKO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ... вземам мерки, някой после да не каже (при реализирани загуби) да му покрия част от тях, предвид моя анализ..., защото, ако някой спечели, едва ли ще се сети, че дължи това и на нечий прочетен някъде анализ... , изобщо, объркана работа...,
    ... но не казвам, че не са ме черпили при успешни анализи, ако кажа това, би било черна неблагодарност от моя страна...

Коментар

• Първоначално изпратено от безимен
      Горният опит е мижав анализ, който не може да претендира за достоверност...
      Golqm veselqk... nqmam dumi...

Коментар

• Има логика - пазарната - едни търсят, а други продават - всеки със своите причини за това: едните очакват цените да падат (и продават), а другите - обратно!

Нищо ново под слънцето. Моето виждане е, че това са минимални цени за момента, а продаващите на тях са по-скоро паникьосани от големия спад.
        При по-нататъшно понижение бих си купил, но за сега това е пазарната цена...

Горният опит е мижав анализ, който не може да претендира за достоверност...

Успех на проявяващите интерес към позицията!

Коментар

• kolegi kakvo stava tuk.............niakoi si kupuva drug si prodava .............nikakva logika niama

Коментар

• Top, ne im obra6tai vnimanie na tezi.
            Fundamentalno drujestvoto stoi mnogo dobre. Za devetmese4ieto ima 7.3% rast na pe4albata. P/E ratioto mu e nisak, no se o4akwa cenata v skoro vreme da otrazi visokata pe4alba.
            Osven tova, cenata ve4e dostigna do psihologi4eskoto nivo ot 0.35 lv. ako ne uspee da probie, 6te prodalji do to4kata na saprotiva ot 2.5 leva...

Коментар

• Браво, ТОР! Имаш наистина доста развито чувство за хумор.

Коментар

• Първоначално изпратено от top
                искам да попитам акционерите в Химко - как е отчета, фундаментално как стои компанията, добър ли е мениджмънта?
                Top,

С този въпрос изби рибата, но по-добре го пусни в "Бисери и вицове". Тук има върли противници и фенове на Химко и се стреля на месо

Коментар

• искам да попитам акционерите в Химко - как е отчета, фундаментално как стои компанията, добър ли е мениджмънта?

Коментар

• Благодаря, Софиксов - като се смряскам, на другия ден да ме последваш. :-)
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Тъй е... но не се боя за тях, защото дружествата са качествени и се развиват добре. :-)
                      Да.

Коментар

• Смърфиета и Императорът да сте живи и здрави 115 години. Вие сте № 1.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                          То и аз имам 2-3 позиции (в които не съм вложил много), при които съм назад спрямо цените на закупуване, но не ги броя за загуба в буквалният смисъл, понеже не съм избягал оттам и съм твърдо убеден, че (сравнително скоро) ще бъда на плюс.
                          Но да избягам от позиция на минус - наистина не ми се е случвало.:-)
                          Вярвам ти Императоре :-)
                          Даже щях да се учудя, ако ми беше казал че нямаш такива позиции :-)

Коментар

• Здравей, Смърфиетке !!!!! :-)
                            То и аз имам 2-3 позиции (в които не съм вложил много), при които съм назад спрямо цените на закупуване, но не ги броя за загуба в буквалният смисъл, понеже не съм избягал оттам и съм твърдо убеден, че (сравнително скоро) ще бъда на плюс.
                            Но да избягам от позиция на минус - наистина не ми се е случвало.:-)

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX
                              Императорът (Цар Симеон Велики) прати снимка на Смърфиета тя търсеше човек който не е губил на борсата.
                              Мога да ти отговоря много грубо но съм пич и няма да го направя.
                              Някой май ме споменава. Я да видим какво сте си говорили докато ме няма и да въдворя малко ред по тази тема ;-)

До SOFIX:
                              1. Императорът и Цар Симеон Велики са двама различни човека.
                              2. Никога не съм търсила човек, който не е губил на борсата. Ето какво съм казала:

Първоначално изпратено от Смърфиета
                              Колкото до печеленето и губенето - всички сме губили. Ако някой не е губил - моля да пусне име и снимка, за да го знаем всички и да му се възхищаваме !!! Аз лично ще си окача портрета му на видно място и ще го показвам на всичките си приятели !!!
                              Изречението: "Ако някой не е губил - моля да пусне име и снимка, за да го знаем всички и да му се възхищаваме !!!" по скоро преполага пускане на снимка в Инвестора, а не лично на мен ;-)
                              А второто изречение "Аз лично ще си окача портрета му на видно място и ще го показвам на всичките си приятели !!!" показва насмешка към хората, които се взимат много насериозно ;-)

Аз познавам доста успешни трейдъри, всичките са стабилни типове и нито един от тях не се мисли за голямата работа... ;-)

3. Не знам защо реши, че Императорът ми е изпратил снимка? Той ли някъде е казал, че ми е изпратил снимка или аз някога съм казвала че съм получила от него снимка? Или ти си направил някакво грешно заключение? Лошо, много лошо...

До Императорът:
                              Импи, тука всички са големи пичове и никой не иска да си признае че някога е губил. Даже тези, дето купуват скъпо и продават евтино, пак твърдят че не са губили. Въпроса е, че това не ги прави победители ;-) Само аз си признавам, че ми се случва понякога да затворя губеща позиция...

И още нещо:
                              Няма да цитирам конкретни имена, но според мен има няколко човека в този форум, които трябва да се научат да си владеят емоциите и да започнат да разсъждават логично, и чак тогава да се пускат на фондовите пазари...

И последно:
                              Имам едно конструктивно предложение. Когато някой прави някакви изводи на база изказване на участник във форума, нека го цитира. Така всички ще се посмеем като видим кой как интерпретира информацията и как разсъждава от една страна, а от друга...

... от друга страна има някои хора, (няма да споменавам имена, защото не искам по никакъв случай да ги засегна) които от суета най-вероятно (аман от суетни пичове !!!), като напишат някакъв постинг с прогнози за пазара, след седмици си го редактират и ... така винаги познават... :lol:

Коментар

• Асопиков - аз съм повече от великодушен - превърти тая тема назад и ще видиш. В нея дълго време се водеше зверска война, в която изтърпях много гаври и обиди от гламавите фенове на Химко, а когато курсът закономерно се срина, както аз и мони ги предупреждавахме, аз забравих всичко и им изразявах съчувствието си. Разходи се назад и виж.
                                Софиксов, не се прави на пич - ти вече ме нагруби и то без нищо да съм ти сторил. Както казах, аз дълго време изпитвах уважение към тебе, но ти го рушеше тотално в последно време. На Смърфиета няма защо да пращам снимки, ние сме се срещали лично.
                                И си набий в мозъкът, че Мони и аз не сме едно и също лице.

Коментар

Working...
                                X