If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
... а Албена ти не я мисли. Тя ще продължава да процъфтява и да носи кинти дълго след като Химко остане единствено в учебниците по история на Абсурдната индустрия.
Да.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Това че Мони има погрешно мнение по една неинвестиционна тема, не значи, че мнението му за Руината и Пушливецът е било погрешно.
А и никога не съм казвал, че Химко не става за спекула. То толкова време кой го крепеше?
И моля ти се, престани да се солидализираш с тоя твой "Мони". Видяхме вече колко му е акъла в една друга тема, тъй че ако и ти само заради едно Химко се равняваш с него, жалко за теб и за имиджа ти във форумите.
Искаш да кажеш инвестиционните некрофили, Импе. Хората със спекулативна нагласа обаче си вадят през ден по десетина - двадесет процента от презрения Химко и се чувстват много по-добре отколкото на която и да било друга позиция като АЛБЕНА или албинозия, например. Това е, защото големите мошеници разлюляват пазара. Тъй че недей да скърбиш за мнимата смърт на хора, които в момента печелят не малко покрай големите шашмаджии.
Господа, предлагам Ви да направите отделна тема за STAR WARS нещо като спомени от детството. Императоре дали съм мъртъв или не мога сам да реша. Все още имам пулс и повярвай ми е доста силен тъй, че нека спрем с определенията относно инвестиралите в Химко АД.
Предварително ти благодаря!
Мненията ми не са препоръка за търговия с финансови инструменти!
Ми то финансовите некрофили вече са мъртви, барабар со любимото си Химко... не пожелаха да послушат Мони и мен навремето... Поне да си лафим за нещо готино...
Що - дребният хлорофилчо тоже може да хвърля светкавици и да гледа лошо... помните ли как се кечихме с такива на една ба.нка в парламентарната зала? Дребно, ама зло, ей !!! :-)
А Императорът бе най-могъщ, щото беше подъл и зъл - по-голямо предимство от това - здраве му кажи... А плетеше едни заговори и дълбокозасекретени интриги... Катето Медичи ряпа да яде...
Пък вие ми хвалите некъв нигър, некъв Оби-Уан... биволи - нищо повече...
Този "генератор" представлява светкавиците които може да пуска. Тези светкавици извират от гнева в душата на сита, джедаите не се гневят и не могат да ги използват. Наистина са малко хората, които като паднат, избухват, прав си.
...ако се върнем назад във Форума и времето, може да се намерят няколко мои постинга, от които се вижда, че "безДимен" наистина проявява интерес към много позиции и инструменти, за да диверсифицира портфейла си, но "Химко" в момента не е между тях.
За "Химко" казвам, че е едно благодатно дружество, с което в момента се печели, като се залага на спекулативното движение на цените му на БФБ - това се вижда от всички. Най-вероятно, ще загубят тези, които останат последни с открити позиции, преди дружеството да бъде снето от БФБ.
...има един друг въпрос, който не ме вълнува дотолкова, но вероятно би могъл да подкрепи надеждите на хората, които са инвестирали в дружеството, а именно: Коя е причината досега "Химко" ВСЕ ОЩЕ да стои на борсата - за мен ситуацията е феноменална, но ОЧЕВИДНО ИМА МНОГО СИЛНО ЗАИНТЕРЕСУВАНИ и СЪС СЕРИОЗНИ ВЛОЖЕНИЯ ПО ПОЗИЦИЯТА...
форд, а императора е електрогенератор, нещо като този на Слънчев бряг, само дето струва по-евтино. Не помниш ли,че за малко да утрепе Люк Скууокър, а дарт като го метна в дупката - пре падането си избухна. Малко са хората, които като паднат - избухват, трябва да го признаеш
бездимен- какмо става - намери ли устава на химко и какво пише там за вноските от акционерите. Аз също така чух, че всеки акционер трябва да изкупува годишно определено количество от продукцията, в противен случай си губи акциите. Погледи моля ти се (виждам( проявяваш интерес) дали и това го има в устава, защото ако го няма - ще трябва да го гласуваме на следващото ОСА
Този филм ми е голяма слабост и съм чел това- онова.Оби Уан каза на Анакин- ако работеше сериозно щеше да стане мъдър като Йода и силен като Уинду. Уинду не владее магии, но в бой с меч няма равен, докато на Йода силата му е в мъдростта, той е най- възрастния джедай. Колкото до императора, освен че може да предвижда бъдещето ,другите му умения не впечетляват. В тази връзка не виждам как Императора ще се оставя на най- силния в бой с меч джедай.
Коментар