If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Индустриален Холдинг България (4ID / IHLBL) - архив до 08.09.11
Симона, аз го виждам на 9,1 на годишна база. В сравнение с други сериозни дружества (дори и някои холдинги) ми е много.
За облигациите: Ако имаш 50, 000 акции и 50, 000 облигации конвертируеми по 1 лв. за акция не виждам какво ти пречи да продадеш примерно 30, 000 акции по 2.00.
Настоящото мнение е лична прогноза и не представлява инвестиционен съвет или препоръка за покупка ил
Коментар
желката
IHLBL
хехе
все пак е добре - връщане от 1.85 на 2 лева
повече отколкото се надявах
Коментар
желката
IHLBL
хехе
Коментар
желката
IHLBL
хехе
Коментар
желката
IHLBL
хехе
Коментар
желката
IHLBL
хехе
Мечка, все пак 12.1 е на деветмесечна база. На годишна вероятно ще е около 8. Не е толкова ниско, но не бива да се забравя, че през тези месеци Булярд заработи, а догодина се очакват много нови поръчки. Освен това догодина трябва да започне да се печели и от инвестициите в земя.
Коментар
желката
IHLBL
хехе
Коментар
желката
IHLBL
хехе
Мечка, все пак 12.1 е на деветмесечна база. На годишна вероятно ще е около 8. Не е толкова ниско, но не бива да се забравя, че през тези месеци Булярд заработи, а догодина се очакват много нови поръчки. Освен това догодина трябва да започне да се печели и от инвестициите в земя.
Коментар
alko
IHLBL
нищо което да ни изненада
увеличение на печалбата се очакваше иначе нямаше да купуваме и на левче - просто прочети старите постинги в темата
аз обаче съм много леко но все пак разочарован от резултатите
за всеки случай няма причина да очаквам мощно нагоре при тези резултати
Основен доход на акция 0,156 в сравнение с 0,06.Леле какво ни очаква в следващият месец))
Коментар
лексикон
До Мечка
Мечка, би ли обяснил как биха могли да разтоварят онези с облигациите и как са хеджирали
извинявай ако ти се струва тъп въпроса но се опитах да помисля и не разбирам
та ако имаш време обясни
12,1 P/E малко ли ти се вижда? Не искам да давам лоши съвети, но не виждам никаква причина част от тези които си купиха конвертируеми облигации да разтоварят сериозни количества акции (те така или иначе вече са хеджирали).Освен това не подценявай PETHL, за разлика от IHLBL той се търгува 2,5 пъти по-евтино от нетната стойност на активите му.
Настоящото мнение е лична прогноза и не представлява инвестиционен съвет или препоръка за покупка ил
Коментар