IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Индустриален Холдинг България (4ID / IHLBL) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• IHLBL UP

4 лева ще бъдат прескочени към средата на февруари най-късно, трябва първо да мине еуфорията около БТК и след това всички добри позиции ще се оттласнат.

Коментар

• IHLBL DOWN

Dobur holding- o4akvam ceni ot 4-5 leva

Коментар

• IHLBL DOWN

Седем фирми са кандидати за строителството на нови кораби за армията. Познайте коя е една от тях, която има корабостроителница !!!!!

Коментар

• IHLBL DOWN

Mnogo tupi negramotni ... ima..

Коментар

• IHLBL DOWN

Vajnoto e 4e si imam svruh intelektualni tipove kato nevermind...

Коментар

• IHLBL UP

Ей евърминт ли си къв си аре гелопе ски писна ми да те прескачам по редове те скапан комплексар
              www.targ.bg

Коментар

• IHLBL UP

Симона ще дадеш ли някакви прогнози за движението на холдинга в близките 2,3 месеца.

Коментар

• IHLBL DOWN

nai-setne!!! ti si moiat antidepresant.....
                  napravo me boli korema ot smiah kato gledam kak bokluci kato tebe se izkazvat tuka

Коментар

• IHLBL DOWN

Спирам, явно още не си взел антидипресантите.

Коментар

• IHLBL DOWN

nikoga ne sum kazval, 4e mislia,4e cenata ne e nagore!
                      no sravnena s drugite holdingi, tazi tuka e pred porednata seriozna korekcia!

a ti pale4ko s lekarstveno prozvishte i na malkia prust na CuMoHa ne mojesh da stupish
                      goliam bokluk si!

Коментар

• IHLBL DOWN

Симона е за растяща цена на ИХЛБ, подкрепяш мнението на Симона ,а от друга страна определяш холдинга като боклук. Време е да си вземеш успокоителните да си измиеш крарата иобуеш джапанките и бегай легай, защото не знаеш какво говориш и какво мислиш.

Коментар

• IHLBL DOWN

LaSelle: nikak daje ne sum ne sum iadosan!
                          4usvstvam se mnogo dobre i nishto ne mi lipsva!
                          imam si i ot tuk......
                          no t.k. sme svobodmisleshti hora, ne moga da gledam kak niakakvi PUMPERI kato decata s lekarstveni imena ili prevuzneseni kuhari s vlastpredstaviashti se nickove se praviat na vezdesushti i vseznaeshti.......
                          kak shte govoria, dali shte govoria i kakvo shte govoria tuka, preceniavam i reshavam edinstveno i samo az.
                          kato ne vi iznasia da 4ete foruma, vash si problem.
                          -------------------------------------------------------------------------------
                          do CuMoHa: zdravei, drago mi e,4e pone ti imash trezvo mnenie po opredeleni pozicii.
                          hubavo e, kogato razbirasht 4ovek si kaje mnenieto!
                          budi zdrav/a i uspeh na vsichki pozicii ot portfolioto ti!

Коментар

• IHLBL DOWN

Невърмайнд, чудя се какъв ти е проблема, че така си се ядосал? Щом не ти харесва позицията, можеш да го кажеш и обясниш ясно и точно и то само веднъж, така ще си по-полезен и току виж останалите те послушали. Очевидно обаче ти си ядосан на нещо: или те е яд, че си изтървал някоя кьорава печалба или пък искаш да свалиш цената, за да влезеш евтино или е нещо друго. Такива проблеми май те глождят си мисля... И те избива на ругатни. Смешен си, ако не друго.

Коментар

• IHLBL UP

Истински стабилните дружества като ИХЛБЛ ще продължават да растат, макар и не със същите темпове (12 пъти за 6 месеца). Докато се управляват добре, което си личи и от резултатите им, цените ще са нагоре с корекции когато поскъпването стане прекалено бързо. За съжаление такива компании не са чак толкова много но пак са достатъчно, за да се направи стабилен портфейл.

Коментар

• IHLBL DOWN

Истински стабилните дружества като ИХЛБЛ ще продължават да растат, макар и не със същите темпове (12 пъти за 6 месеца). Докато се управляват добре, което си личи и от резултатите им, цените ще са нагоре с корекции когато поскъпването стане прекалено бързо. За съжаление такива компании не са чак толкова много но пак са достатъчно, за да се направи стабилен портфейл.

Коментар

Working...
                                X