If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ne me e strah. razpredelil sum cash-a za momenta i po drugi pozicii.
kato mi doide sledvashtoto populnenie cash, shte mu mislq.
a pari na kredit i nazaem ne polzvam nikoga
AKO znam, 4e shte napravi double ot tezi niva, vednaga bih si vzel oshte nqkolko hilki...
no vse pak mislq 4e si e i malko riskovo tova DOVUHL.
kolkoto-tolkova!
Ами имайте предвид, че този човек, с 5 % и повече процента със свързани лица, е професионален инвеститор.....знае какво прави....евала на инвестиралите тук....за това е нужно и късмет...но тук ще е нагоре....нямам акции, ако можеш да въна времето назад бих си взела на 2.5 лв. когато бяха....
времето не се връща назад.ако можеше всички щяхме да си вземем на 2.5,нали?но пък може да дочакаме пак тези нива някой ден....
Ами имайте предвид, че този човек, с 5 % и повече процента със свързани лица, е професионален инвеститор.....знае какво прави....евала на инвестиралите тук....за това е нужно и късмет...но тук ще е нагоре....нямам акции, ако можеш да въна времето назад бих си взела на 2.5 лв. когато бяха....
ami pri tezi danni:
"...Консолидираната печалба на Доверие обединен холдинг за първите девет месеца на 2006 година отбеляза ръст от 5,5 пъти на годишна база до 5,29 млн. лв., при ръст в приходите от продажби в размер на 21% до 118,2 млн. лв. Холдингът притежава дялови участия в общо 20 дружества...."
i na baza poslednit enovini okolo holdinga, ne se u4udvai, zashto nqma prodava4i. dulgo vreme sedq pozabraven na prekrasni niva za vlizane i nemalko dalnovidni si ponapulni, koi kolkoto preceni.
Ne burzaite s komentarite.Tova mi e lubimata poziciq,no tuk ima pove4e euforiq.Neka vidim purvo kakvi sa planovete na Izp.direktor na SFARM. Drujestvoto e mnogo dobro,no se nujdae ot 2-3 dobri ot4eta da subudqt naistina doverieto u investitorite,za6toto tova e moje bi nai-volatilnata akciq na pazara,koeto e opasno.Az vqrvam v DOVUHL,no vinagi edno na um
Pritejavam akciiki
Коментар