IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ами то от това по-хубаво няма, нали така Никола, или нещо греша? Поздрави

Коментар

• Ама да не стане така, че "гъзарите от Доверие" и Донев да пазаруват?

Коментар

• Много бърза г-н Донев или пък гъзарите от Доверие, явно ще продават нещо, ама уговорката си е тяхна, пък ние ще гледаме.

Коментар

• Първоначално изпратено от AllTheWayAway
          Цялата работа заради Медика и Момина крепост ли е ?
          По темата за Медика и Момина Крепост най-добре май Императора може да каже каква е идеята там, той мисля, беше влязъл в тея позиции.

Коментар

• Поне според, така предполагам само, Битката е за контрол и квота от 25% с всички произтичащи от това последствия.Плюс добро изтъргуване по уговорка, на личните пакети на сегашните главни в Доверие. Но аз не винаги съм добър в предположенията))

Коментар

• Цялата работа заради Медика и Момина крепост ли е ?

Коментар

• hvarliam bob

Коментар

• Пощата лапна 80К за закуска

Коментар

• Първоначално изпратено от bigswingingdick
                    кобосче на ферари 129 натиска газта до ламарината дали не е на доню донев тва ферари с цвет цервен
                    Как разбра, че е на 129 това кобосче?

Коментар

• Нормално колеги спря на върха отпреди 2 г 7.15 След корекцийка мисля че сме пак нагоре.

Коментар

• Нагоре ще е , сега се опитват да подлъжат дребосъците като мене...натискат надолу за по-големите пакети и после оставят цацата като мен да вдига цената с дребни пакети, щото нали и ние да не артисаме я..да се качим на влака/само дано не се окаже че се движи по инерция и аха-аха да спре вече, щото локомотива е в почивка)

Коментар

• Нагоре,
                          надолу,
                          нагоре....?

Коментар

• Май Хосе е най-близо до истината.

Коментар

• кобосче на ферари 129 натиска газта до ламарината дали не е на доню донев тва ферари с цвет цервен

Коментар

• борсата започва да прилича на каките си в германия и щатите все повече и няма да се изненадам ако видим и животното наречено "враждебна оферта" или враждебно изкупуване а тогава цената може и да чукне 10 лв ..макар че цена около 8 лв ми се струват по- реална

Коментар

Working...
                                X