If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Най накрая...разводняването е минимално което е супер но да се пита човек за 13 млн набрани средства ли е цялата хемалогия...странна работа !
Не е малка сумата като за нашето пазарче. Мисля че е оптимална.. хем да се подсили капиталово ДОХ без излишно разводняване на капитала, хем да се изпълни ангажимента към МЦБ, хем и да не се насилва прекалено капацитета за финансиране на БФБ.
Доволен съм от развитието. Играем играта!
4.20. Това е цена за тези, които имат права. Дали е възможно самите права да струват нещо и по този начин да се увеличи цената за този, който няма - не знам. Според мен обаче с толкова спящи акции, това не е много вероятен вариант. Според мен цената на правата ще се види чак на закриващия аукцион.
Колко е тя? Сутринта видях новината за увеличението , но не съм чел още подробности по нея, затова цитирах колегата, който спомена за 5% под пазарната.
4.20. Това е цена за тези, които имат права. Дали е възможно самите права да струват нещо и по този начин да се увеличи цената за този, който няма - не знам. Според мен обаче с толкова спящи акции, това не е много вероятен вариант. Според мен цената на правата ще се види чак на закриващия аукцион.
Какво имаш предвид? Има цена на увеличението и тя е фиксирана, както винаги.
Колко е тя? Сутринта видях новината за увеличението , но не съм чел още подробности по нея, затова цитирах колегата, който спомена за 5% под пазарнапазарната.
П.С. Сега прочетох подробностите. Не съм разбрал правилно написания коментар. Успех.
Със сигурност позитивна новина. Позитивното е също, че няма фиксирана цена на увеличението. Пазарната може да бъде всякаква.Сегашната може да се окаже подценена. Ще видим.
Какво имаш предвид? Има цена на увеличението и тя е фиксирана, както винаги.
Числото, което чакахме всички... 5% под пазарната цена, както намекна г-н Донев.
Не вярвам да видим, цени под цитираните 4,2лв близките дни, месеци, а защо не и години
Ще запиша - интерсно ми е по-скоро дали правата на бабешките акции ще направят така, че правото да не поскъпва...скоро ще разберем!
Със сигурност позитивна новина. Позитивното е също, че няма фиксирана цена на увеличението. Пазарната може да бъде всякаква.Сегашната може да се окаже подценена. Ще видим.
Коментар