IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Stocks To Watch

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Stocks To Watch

Dnes sled zatvarianeto izliza RIMM moje i da stane goliam kupon che sam go skail skasil sam go ama moje i da me otnese iako )

Коментар

• Stocks To Watch

TASR започна да сгъбясва

Коментар

• Stocks To Watch

i po-malko ot $2000 6te ti svar6at rabota,moje i po tel-a,moje i v offisa it's up to you

Коментар

• Stocks To Watch

Imam predvid za otkrivane na smetka no veche vidiah che e 2000 usd.Kato gledam niamat platforma iavno po tlefona se deistva taka li e?

Коментар

• Stocks To Watch

Veche +$6.30 (+15%)...

Коментар

• Stocks To Watch

Njakoi kaza,4e TASR e balon???Jasno...17.30 bg time + 4,30 $,4estito

Коментар

• Stocks To Watch

rabotja s Bulbrokers,mnogo dovolen sam ot tjah,kakvo ima6 predvid pod kakvi pari trjabvat?

Коментар

• Stocks To Watch

Kostov s koi posrednik kupuvash opcii?Kakvi pari triabvat?Blagodaria

Коментар

• Stocks To Watch

Otnosno TASR,gleda li njakoi ot vas,CFO po CNBC v petak v C&K?pone vzemete si njakoja opcija za septemvri i spete spoko

Коментар

• Stocks To Watch

OSUR

Коментар

• Stocks To Watch

Ако имаш някаква вътрешна информация, сподели я с нас, иначе не виждам причина да го купуваме това дърво. Е може да се изспекулира с едни опции все пак...

Коментар

• Stocks To Watch

Аха ясно. Има защо да се търгува под кеша ))

Коментар

• Stocks To Watch

А стига! Какъв е случая с тази BB компания. Защо се търгува яко под кеш на акция?

Коментар

• Stocks To Watch

Стига с този TASR това е балон
                              UALAQ.OB

Коментар

• Stocks To Watch

Сигурен ли си? Има още 3 дни до края на месеца...

Коментар

Working...
                                X