If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Смешко, много интересен въпрос. Ще ми е интересно дали има такава статистика, въпреки че се съмнявам.
Коментар
sme6ko
Харе, компенсаторки ъп,ъп...и даун
Някой има ли представа на какви количества продадени компенсаторки пазара реагира с 1%?
Имам предвид цената пада...
Коментар
КИ
Харе, компенсаторки ъп,ъп...
ОБ, що се дразниш? Щом изобщо си в тая тема, значи компенсаторките те вълнуват.
А табаците са друга история... Там съм малко скептичен. Свестните неща вече достатъчно поскъпнаха, а и като гледам Шулева и компания не бързат да продават - въпреки многото приказки края на май мина отдавна а нищо не е ясно. И с този "социален фонд" в холдинга...
Коментар
КИ
kz, нямаме противоречие с теб в това, напротив аз казвам защо скептиците имат интерес цената да е надолу.
и аз съм си продавал компенсаторки, за да ги купя после по-евтино, това е част от играта
Коментар
ОБ
А на вас като ви е интересна, що не си траете, а говорите врели -некипели?!? А до края на годината най-печелившата инвестиция са табаците. На фона на тях с КИ я докараш 20-30%, я не...при това със сигурност не до края на годината...
KИ , skepticite veche napraviha 4,5% za 7 dni i ne e viarno che niama interes niama kusi prodajbi .
Коментар
КИ
Стейт, напълно те подкрепям. Но да не им се връзваме на скептиците, и ще ти кажа защо... И те и ние знаем че това е супер инвестиция. До края на 2004 нищо няма да е донесло подобна доходност.
И всички имаме интерес да купуваме сега евтино. Само че някои нарочно с подобни приказки искат да натискат цената надолу. Ясно защо - ако не им е интересна тази инвестиция, защо изобщо я коментират?!?
Компенсаторните записи ще бъдат подкрепени от БТК,Бояна,БМФ,Кинтекс,Тератон,други, предстоящите избори, реститут №1 на БГ, влизането ни в ЕС :-)))).....и ако още останат някакви компенсаторки не продадени на 50% ще дочакат ДЦК с 10 годишен матуритет.Все няма лошо с една дума :-))))
Поздрави за купувачите ;-)))
Притежателите на компенсаторки са (може би) около 200 000. Струва ми се логично НДСВ, които управляват в момента да направят всичко възможно да спечелят благоволението им/даже и с цената на недотам добри като параметри приватизационни сделки/. Дали след 6, 8 или 10 месеца на пазара ще се появят "компенсаторни" дружества, а това със сигурност ще качи цените на КИ над 25%. Така че едва ли някой е на загуба, ако купува на тези нива. Успех на всички!
Коментар