IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Харе, компенсаторки ъп,ъп...

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• кеф

Някой може ли да ми каже кога е аукциона за БТК?

Коментар

• кеф

Ти не философствай ами купувай докато още има възможност за печалба. Смятал ли си напоследък колко още трябва да се съберат от пазара за да се участва в търга за БТК?

Коментар

• кеф

niakoi mai stradat ot mazohizam - znaete li kolko KZ i PKB ima veche sabrani i kolko sa dogovoreni... NE ... Ot lakomia shte izpusnete momenta i posle shte se molite za ceni 0t 20 %

Коментар

• кеф

След като БТК е вписана като публично дружество ситуацията вече е коренно променена. Посоката е само нагоре.
          Обикновените собственици на компенсаторки вече не са склонни да продават дори на сегашните нива, а вече чакат. Което значи че нивото от 50 съвсем няма да е толкова далече.

Коментар

• Kolko kompesatirki ima

мишо, това са активните в момента, занулените са вън от сметките

Коментар

• Kolko kompesatirki ima

Хипотетично в дните на търговете компенсаторките могат да се търгуват и на цени над номинала си. Аз обаче пак ще попитам, какви са основанията да се очаква, че след 2007 КЗ ще бъдат преобразувани в нещо друго. Има ли някакв норамтивен акт, който да урежда въпроса.

Коментар

• Kolko kompesatirki ima

Greg - Blagodarya!
                Ot tezi kompesatorki, vsichki li sa oshte v obrushtenie (ili nyakoi veche sa zameneni shreshtu actsii)?
                Po mnogo grubi izchisleniya, kompesatorkite mozhe da imat realna tsena pone 0.28 i po-veroyatno nad 0.47.

Коментар

• Kolko kompesatirki ima

Мишо,
                  PKB = 529 396 009
                  KZ = 387 514 228

Коментар

• Харе, компенсаторки ъп,ъп

След 4-месеца ще ще видим какво ше излезе от прекалените розови очаквания.Не забравяите ,че живеем в BG .Когато нещо е много на хубаво ,не е на хубаво.

Коментар

• Kolko kompesatirki ima

Dobur Den,
                      Nyakoi mozhe li da mi kazhe kolko sa izdadenite kompesatorki (v broi) (PKB+KZ)
                      Blagodarya predvaritelno

Коментар

Opredeleno shte stignat 50 v edin moment !Mnogo ot nalichnia nominal veche e blokiran po posrednicite v ochakvane na akciite na BTK- spored men pone 400-500 mln.Pazara iztuniava a dobrite novini valiat-samata BTK se raqzviva chudesno-svideteli sme na novo moderno upravlenie na kompaniata, suchetano s GSM licenza ot samo sebe si shte povishi prognoznata cena za 1 akcia pri aukciona-a ot tam seshtate se che shte se povishi i nominala , neobhodim za tazi akcia!Kato pribavim BMF i drugi malki *sukrovishta* cenata naistina shte raste oshte i to znachitelno.Da ne zabraviame che 2007 godina KI triabva da sa izpolzvani - a ako ne- durjavata shte predloji spored men edin dosta izgoden za sobstvenicite nachin na obeshtetenie!Taka cheee.....

Коментар

Как мислите, ще стигнат ли КИ 50% в навечерието на аукциона за 20-те % от БТК?
                          А, и кога мислите, че е най-вероятно това да стане?

Коментар

da moje i taka da stane - v petak 40 % i up, up

Коментар

abe, 40 st. sa mnogo za utre. Za v petak moje

Коментар

abe, 40 st. sa mnogo za utre. Za v petak moje den moje

Коментар

Working...
                                X