If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
x, това не е манипулация на пазара о тКарол и Юг Маркет
аз самия се обадих още в 14.02 и си направих поръчка на максималната за утре
лошото е че са я пуснали чак след 14.20 и са се натоварили десетина други маймуни преди мен мамка му
Вижте долу - това е съобщението на самия Министерски съвет! Честито!!!
Коментар
компи
КИ нагоре
Утре само щастливците ще могат да си купят на 74. Така си мисля поне след днешната суперновина за БТК.
Коментар
sm
Гоним 80!
ot kwde e infoto?
Коментар
х
КИ нагоре
Според мен борсата триабва да накаже Карол и Юг маркет за манипулации за въведени оферти купува на 74р при оферти продава 64 - тъп начин да подвеждаш че има търсене на тези нива .... така не се вдигат цени
Честито!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Утре гоним 80!
Четете - хем ТЕЦове, хем 34% от БТК на борсата срещу компенсаторки!
Общо 1342 предприятия ще могат да се приватизират с непарични платежни средства
25.11.2004 г.
61 предприятия ще бъдат добавени към Списъка на търговските дружества с държавно участие в капитала, при приватизацията на които се допуска плащане с непарични платежни средства. В момента в списъка са 1281 дружества. С промените броят им ще стане 1342.
Държавното участие в 17 от включените предприятия е над 50 на сто. В останалите 44 дружества държавата притежава под 50 процента. Предложението за добавянето на нови дружества в списъка е заради намаляване ресурса от дружества при приватизацията, на които се допуска плащане с непарични платежни средства и поради наличието на значителен обем от компенсаторни инструменти.
Включени са миноритарни пакети от акции от предстоящите за приватизация – ТЕЦ “Варна”, ТЕЦ “Бобов дол”, “Топлофикация-Русе”, както и миноритарни пакети от“Арсенал”, “Асарел-Медет”, “Видахим”, “Тератон”, “ВМЗ”, мажоритарни пакети от мини “Бобов дол”, “Месокомбинат София” и др. Към тези пакети от акции/дялове се очаква голям пазарен интерес и съответно оползотворяването на по-големи ресурси от компенсаторни инструменти.
Ще бъде променен размерът на държавното участие за продажба с непарични платежни средства от капитала в 5 търговски дружества – БТК АД, гр. София, “Свиневъдство-Стамболово”, гр. Сливен, “Магнит”, гр. Гурково, “Семена и посадъчен материал” ,гр. Ямбол и “МССУРТД”, с. Струмяни.
Размерът на държавното участие за продажба с непарични платежни средства от капитала на БТК ще бъде 34, 999995% или 2 887 648 броя акции. В момента те са 20% или 1 458 557 акции.
Не знам кой на какво вярва, ама току-що чух по радиото, че правителството е одобрило списъка с дялове от приватизация за продажба на БФБ срещу компенсаторки. Познайте - 35% от БТК са в списъка
Коментар
компи
КИ нагоре
С връзки или не, причините за тренда нагоре са ясни. 20 или 35% от БТК, 30% от МВФ, Тецове, дружества от ЦПТ...
Коментар
до марингале
КИ нагоре
Приятелю, технически какво ще ти помогне? Тук ти трябва фундаментален анализ. И най-вече връзки на правителствено ниво.
Коментар
Ал Бънди
КИ нагоре
абе днес се гласува бюджета бе
що си вярвате че днес ще се вземе някакво решение за БТК...
Коментар