IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Харе, компенсаторки ъп,ъп...

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Компенсатор Мотърс все по-напред!100-те октана :-)

startrer, аз съм най-некомпетентния тук, но ще пробвам да ти отговоря.
    1. Ако 35% от БТК са оценено на 100лв. и има 100 КИ, които се търгуват на 200% за тези 35% ще са необходими 50 КИ ако са 100% ще са необходими 100 КИ ако са 90% - няма да стигнат наличните 100.
    Това се отнася и за въпрос #2.
    3. Премиерът обеща 50% преди изборите. Сега с тези нови 15% със сигурност си спази обещанието. А да не забравяме че идват избори съвсем скоро.
    4. Всеки е заитересован, тъй като това е перлата на БФБ.
    5. 30% БМФ, който ще има печалба над 50 мил. лв. тази година.

Коментар

hmmm mom4eta, 4eta vi postingite i kato starter samo ? se zarazhdat v tikvata mi! Za tova, ako ima dobrozhelateli, neka da me svetnat po slednite vuprosi :
      1. Mai izliza, 4e KI taka i ne mogat da bidat subrani, samo okolo 600mln. sa na lice, drugite sa misti4no staeni u stisnati restituti ili totalno izgubeni nyakude! Ako tova e verno kakvo 6te stane, ako ne budat namereni dostatu4no KI dori i za BTK?!
      2. Nyamam nikva ideya kak 6te se naddava za BTK, no ot postingite ostavam s ubezhdenieto, 4e nyakoi hora sa na mnenie, 4e kato zalozha primerno 5 KI, tova 6te sa 5*cenata na KI na borsata(vizh. postingite za 200%)???!!! az si misleh, 4e kato zalozha 5KI 6te sa ravnosilni na 5*1lv?!
      3. Tova deto videh v nekoi postingi "DOPUSKA SE ..." mi zvu4i malko ... pritesnitelno. Tova pravitelstvo mai ne e ot nai principnite i ... popravete me ako gre6a, ama mai re6eniata se zimat v zavisimost ot interesa na nai-vliatelnite?
      4. Mai do tuka ima6e zdravi podkrepiteli na cenata na KI i to predi si4ko ot tia, deto ve4e ne mogat da krepyat? Ima li nyakoi seriozen zainteresovan ot BTK-to osven Viva?
      5. Ta posleden vupros, 4e mai stanah dosaden:-) ako si kupya KI na 85-95 i ne se vredya za BTK ... kakvi sa pokazatelite na ostanalite perli v koronata na KI?

predvaritelno blagodarya na otgovorilite:-)

Коментар

абе момчета, вижте какво са казали брокерите,какво гледате Ралица Агайн тя допреди 2-3 години незнаеше какво е това капиталов пазар!!!

Коментар

Abe Bundi, ti da ne si fen na Chiborashka, onova oburkanoto jivotno s golemite ushi deto spi s krokodila Gena )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))
          Imash negovia akul ))

Коментар

Al Bundi, abe ti javno 101% si otgovarjash na imeto, sustia kato onzi neudachnik ot seriala ))) Ti maj si ot tezi deto izpusnaha vlaka na Kompensator Motors i sega serat s nokti po vrata ot jad ))))))
            Taka e moeto momche, vsichko na tozi svjat e logika, a kojto ja njama e "Al Bundi" v tozi jivot, ti javno si v tazi kategoria. Barem se skrii da ne stavsh za smjah na jivotnite v gorata )))))

Коментар

кви са тези измислени мики маус фенове бре
              state+... такава си пукавица че се чудя с кой акъл приказваш теа глупости... създаваш фалшиви очаквания че днес даже и некакъв брокер от Акцепт се опитва да мисли дали не е верно това дето ти се ще на теб...
              Ами ако допуснем че случайно се намери някой търпелив, който да обясни на това под капата ти че

БТК ще се купува с пари, но се допуска и плащане с непарични...

и изведнъж свръхочакванията ти ще отидат в аналния ти канал
              много е тъпо кретени да пишат квото им скимне щото таковат мамата на зелените фенове и на ентусиазма им
              сложил си "+"... ) и щото е улучил поскъпването ми се пише експерт
              вервай ми че този дето казва "казах ли ви" когато цената отива от 40 на 80 е абсолютна боза и неграмотник а ти със сигурност си такъв
              няма анализ на тоя свят освен ако не си царчето и да си решил още през юли да влачищ още 15% към борсата
              айде че имам сериал

Коментар

макар и лениви в понеделник ,брокерите от днес си знаят какво и за колко, и са си сложили котировчици :-)))
                купува 80,60% продава 80,63% .......мотърса го чака една стремителна нагоре седмица :-)))

Коментар

Togava tova predpolojenie za 200% realno li e?

Коментар

Broker, vzemi si napravi konsultazia s kogoto trjabva i se popravi, che se izlagash. ako si naistina broker, prosto si skusaj tapiata ili kakvoto imash tam
                    PLASTANETO E SAMO V KI !!!

Коментар

Много добре знам че това пише. "Допуска се" за компенсаторките обаче не означава че се допускат и левчета.
                      Както и да е, вече казах че този спор е безпредметен докато цената на КИ все още е под номинала им.

Коментар

state + , takiva spisaci sam vijdal mnogo , tova 4e e vatre v nego ozna4ava "dopuska se pla6tane s nepari4ni platejni sredstva" . Zapomni go tova.

Коментар

broker това което казваш разбира се не е вярно
                          списъкът е за непарични платежни средства, пише го в решението на МС от вчера
                          при всички случаи обаче докато КИ не са достигнали номинала си, посоката е твърдо нагоре. А понеже за БТК ще се плаща само с КИ, нищо чудно в един момент да надхвърлят номинала от 1 лев.

Коментар

iavno si li4i 4e pove4eto hora tuk sa nekompetentni zatova za da vi ulesnia smetkite, 6te vi kaja 4e za BTK se u4astva i s pari

Коментар

Казичене, вчера цените не са паднали до 50.
                              Както и да е, цените вече няма да паднат докато не се продаде и последната акция от БТК! За после не коментирам. Става въпрос спрямо днешните нива.
                              КИ със сигурност предстои да поскъпнат още, като е възможно всичко в диапазона от 80-85 до 100, че дори и над 100 (чисто теоретично). Така че е още рано за продажби.

Коментар

"Ot kazichene" budi spokoen, v skoro vreme KI njama da sa pod 90%.
                                Ochakva se tursene na okolo 200-300 mln. KI ot krajni kupuvachi s zel uchastie v privatizaziata. Resursa na KI e krajno ogranichen poradi fakta, che se ostavstite KI sa v ruzete na drebni restituti koito gi zadurjat i njama da prodavat pod 90-95%, a zasto ne i 100%. Ot druga strana imame turseneto na gore opomenatija resurs - 200 - 300 mln KI ot krajni kupuvachi, pak povtarjam kupuvachi, a ne skepulanti. Razlikata e ogromna zastoto resursa ste bude "izsmukan" i poveche njama da se pojavi na borsata kato predlagane. Ot druga strana poradi sporovete mejdu sobstvenizite i drugi nerazborii, realni resurs KI kojto moje da se pojavi na borsata e silno ogranichen, taka che "kompensator motors" se e zaputil stremglavo kum 100%, a moje i da gi mine poradi fakta, che BTK i drugite se prodavat SAMO srestu KI, a samo BTK struva pone 2 mlrd!
                                A sled kato akziite i pochnat da se turguvat na borsata kapitalizaziata i moje i da se udvoj, vse pak malko sa nestata kudeto si struva da investira chovek na Sofia (BG) Stock Exchange )
                                Taka, che KI sa tvurdo na 100% v naj-skoro vreme! Dejstvajte, oste ne e kusno da se kupi, ako ima ot kude.

Коментар

Working...
                                X