IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Харе, компенсаторки ъп,ъп...

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• to all

Каква е сегашната цена на БТК? :-)

Коментар

• to all

Кво ви става бе хора? Само някой да се осъмни в светлото бъдеще на КИ и всички му се нахвърляте като валяк на пресен асфалт. Вие сте като коне с капаци, компенсаторки та компенсаторки. Ами аз излязох на 46% и влязох в Албена АД, Стара планина х-нг. и Доверие., съответно на 41лв, 3.5лв и 2.80лв. почети по равно от всички. Айде смятайте дали съм загубил или спечелил.

Коментар

• to all

Това, което предпоставяте е, че така или иначе всеки ще иска ама много ще иска да притежава акции от БТК, независимо от цената, която трябва да плати и 1000лв. да му поискат, той пак ще плаща щото е задължен да се набута, искаш, не искаш трябва да притежаваш акции от БТК и това е. Ами ако ви поискат по 100лв. за кило домати, пак ли ще ги дадете

Коментар

• to all

Въпрос до специалистите по компенсаторки, кой нормален инвеститор ще даде по 350 реални лева спрямо сегашните цени за една акция на БТК???

Коментар

• to all

"Ако държавата поиска 500 лева в номинал КИ за една акция от БТК цените ще хвръкнат. Смятайте за домашно."

state+, след този пост е видно че си .........аре чао.

Коментар

• to all

Kики, 500КИ*2 887 649 = 1 443 824 500 КИ
              В момента има в наличност 1 087 327 937 КИ (като в обръщение са към 632 мил.)
              Следователно след сделката не тряба да останат КИ,така че твоята сметка много ми харесева!
              Като няма нещо на пазара сигурно цената му е адски ниска, примерно 1% от номинала, хахахаха
              Просто мисли какво пишеш!

Коментар

• to all

state + недей да си хабиш нервите в безсмислени спорове с всичките тапири дето се появяват във форума. През януари като се обяви цената на акция за БТК такива аматьори като Кики с тъга ще си казват "Ех, що не продадох Жигулата през Ноември, та да спечеля сега добре". Тия хора са вън от играта и сигурно не са изтъргували и една акция през живота си, но седят и ръсят глупости на кило

Коментар

• to all

тема за размисъл-500 лв. в КИ за акция на БТК
                  харе сега ап на КИ пак.........живели

Коментар

• to all

Абсолютно реална алтернатива :-) На Вива продадоха мажоритарният пакет по 100 лева на акция на на собствениците на КИ ще ги пуснат по 500 лева :-)

Коментар

• to all

Ако държавата поиска 500 лева в номинал КИ за една акция от БТК цените ще хвръкнат. Смятайте за домашно.

Коментар

• to all

знаещ и аз за това говоря но тук присъствуващите в мнозинство така са облъчени че не зацепват.

Коментар

• to all

Ako dyrjavata poiska 500 lv v kompensatorki, tsenite 6te se srinat

Коментар

• to all

Кики, впечатлен съм от дълбочината на аргумента ти. Благодаря че ме осветли.

Коментар

• to all

мен нищо не ме притеснява какво да кажа пък за теб, но ако си мислиш че държавата ще остави балък като теб да лапне значи си яко заблуден.

Коментар

• to all

Кики, толкова си наивен че чак ме кефиш. Кого и с какво да прецакам? Че съм фен на компенсаторките е ясно, но не виждам кого застрашавам
                                Както и да е. Наивните ще спасят тая държава )
                                Ако държавата обяви че една акция ще струва 500 лева в номинал КИ ти сам помисли къде ще отидат цените. Аз отговора го знам, защото знам броя на акциите от БТК които се продават. Затова здраво залагам на компенсаторките. Това притеснява ли те?

Коментар

Working...
                                X