If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Кво ви става бе хора? Само някой да се осъмни в светлото бъдеще на КИ и всички му се нахвърляте като валяк на пресен асфалт. Вие сте като коне с капаци, компенсаторки та компенсаторки. Ами аз излязох на 46% и влязох в Албена АД, Стара планина х-нг. и Доверие., съответно на 41лв, 3.5лв и 2.80лв. почети по равно от всички. Айде смятайте дали съм загубил или спечелил.
Това, което предпоставяте е, че така или иначе всеки ще иска ама много ще иска да притежава акции от БТК, независимо от цената, която трябва да плати и 1000лв. да му поискат, той пак ще плаща щото е задължен да се набута, искаш, не искаш трябва да притежаваш акции от БТК и това е. Ами ако ви поискат по 100лв. за кило домати, пак ли ще ги дадете
"Ако държавата поиска 500 лева в номинал КИ за една акция от БТК цените ще хвръкнат. Смятайте за домашно."
state+, след този пост е видно че си .........аре чао.
Коментар
Negramoten
to all
Kики, 500КИ*2 887 649 = 1 443 824 500 КИ
В момента има в наличност 1 087 327 937 КИ (като в обръщение са към 632 мил.)
Следователно след сделката не тряба да останат КИ,така че твоята сметка много ми харесева!
Като няма нещо на пазара сигурно цената му е адски ниска, примерно 1% от номинала, хахахаха
Просто мисли какво пишеш!
Коментар
ot kazichene
to all
state + недей да си хабиш нервите в безсмислени спорове с всичките тапири дето се появяват във форума. През януари като се обяви цената на акция за БТК такива аматьори като Кики с тъга ще си казват "Ех, що не продадох Жигулата през Ноември, та да спечеля сега добре". Тия хора са вън от играта и сигурно не са изтъргували и една акция през живота си, но седят и ръсят глупости на кило
Кики, толкова си наивен че чак ме кефиш. Кого и с какво да прецакам? Че съм фен на компенсаторките е ясно, но не виждам кого застрашавам
Както и да е. Наивните ще спасят тая държава )
Ако държавата обяви че една акция ще струва 500 лева в номинал КИ ти сам помисли къде ще отидат цените. Аз отговора го знам, защото знам броя на акциите от БТК които се продават. Затова здраво залагам на компенсаторките. Това притеснява ли те?
Коментар