If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Sled BTC cenata na KZ nqma da e po-niska ot 50% pomente mi dumata. State brat4e az shte keshiram predi turga nqma da u4astvam spored men e dosta riskovano. Posle shte si gi kupq na vtori4en pazar mozhe da e po-skupo no shte e 100% sigurno. Mislq 4e sled turga mozhem a napravim pitieto za koeto govorihme.
Момчета,
пазете нервите си както досега...последните дни имам притеснения относно здравето на близък човек, затова не съм често тук, но по отношение на аукционите, мислите ми са подобни на това което прогнозирах за минималната цена, другото с което ще ви насоча, ВСИЧКИ големи ще се координират помежду си,аз лично ще играя лимитирано...без изхвърляне...
Поздрави и успех на всички!
P.S. ...относно цената на KZ след аукционите, съм оптимист...
Чакай, още не е дошъл КИКИ, тогава ще видиш UUUUUUUUUP!
Коментар
марто
Стратегии за търга
КИ UP up UP с това започва седмицата
Коментар
Negramoten
Стратегии за търга
state, какво е твоето мнение?
stateplus (ex state+), а твоето?
Коментар
марто
Стратегии за търга
State+ вече имаш ли парола или си някой клонинг на ++++ . Извинявай ако си истинския но вече се
плаша от сянката си ) Това с паролите е сериозно защото за много хора тук State е запазена марка и и вярват!!!!!! Спомням си и какво писа за +.
Най-логично при ограничен ресурс е всички да играят координирано. Няма логика Сибанк да продава на Райфайзен и след това двете да се конкурират. От досегашните отношения между ПФБК и Сибанк също по нищо не личи, че ще се надцакват. Според мен или всички играят за един и същи отбор, или ще се договорят за цените. Въпросът е къде ще поставят летвата: да отхапят повече по-скъпо или по-малко, но по-евтино.
Настоящото мнение е лична прогноза и не представлява инвестиционен съвет или препоръка за покупка ил
Коментар
Negramoten
Стратегии за търга
Спекулант, според теб Сибанк колко КИ държи? а Ти Би Ай ?
Коментар