IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Харе, компенсаторки ъп,ъп...

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• дала-вера

Ivane,
    pak ne si razbral ni6to !

momo,
    20% platih i o6te 6te pla6tam,za6toto se izbivat vinagi na 100%!
    Radvam se,4e pone niakoi ot tozi forum e aktualen po vaprosa.

Коментар

• дала-вера

kolchoslepeca, сметките са ми като обръщам КИ в левове по тогавашните нива.
      durtak, за жалост не ми се сбъдна пророчеството за днес, а ми се сбъдна това от преди седмица, когато казах, че ще има много голямо предлагане последните 2 дни, но 22 мил. КИ не очаквах.

Коментар

• дала-вера

Опитвах се да запазя хладнокръвие и да не нападна с думи Кики и неговите производни, и почти удържах. И аз благодаря на Смятащия, защото през цялото време бяхме в отбора на Знаещите и направихме солидна пачка. Никой не е мечтал за такъв процент преди година, камо ли че и 35% от БТК ще е на борсата срещу компенсаторки. Колко лъжи и манипулации бяха изписани и по този повод, не искам и да си спомням. Все пак утре ще е суперекшъна. Първо да видим цената на отсичане на аукциона, а след това шоуто между 12,30 до 13 ч. на левовия сегмент за любимите екзотични инструменти. Подгответе се за изненади, а дезинформаторите да останат с пръст.../ Вие се сещате къде/. Само споко и успех на всички. Включително тези, които не престанаха да ръсят глупости. Нали сме и великодушни!

Коментар

• дала-вера

ne moga da smetna kolko % sa pri investirani 10 edinici i cena 110 sled dve godini ..... 20% da si plashtal.......

Коментар

• дала-вера

Mi kato ne si kupil kak da se hvali6!
            )))

Коментар

• дала-вера

Аз лично не бих се хвалил, ако бях купил КИ на 7-8 % преди повече от 2 години.

Коментар

• дала-вера

10x Joto

Коментар

• дала-вера

Smiatasht,
                  mislia,4e niama smisal da si 4e6em ezicite ,no tazi tema.
                  No vse pak darza da ti kaza,4e az sam kupuval KI na 8/10%,kogato
                  se praveha zamenki sre6tu zemedelski zemi,ako se se6ta6 za kakvo stava vapros.
                  Tolkova izlizaha KI kogato se obra6ta6e zemia v PKB,no go zabraniha/spravka Darjaven
                  vestnik 10.06.2002 god./
                  Taka,4e sam si pravi izvodi dali i otkoga razvivam tazi deinost.
                  4ao i umnata!

P.S. Uspeh,ako u4astva6 utre na targa ! )))

Коментар

• дала-вера

Ех Йото, Йото ....... разбрали днес на какво феноменално събитие стана свидетел. "Запълването на ГЕП" дано в бъдеще този ден да ти е от полза.

Днес трябваше да разбереш няколко неща:
                    1. как се създават Г Е П -ове и как се запълват.
                    2. как пазара може да бъде манипулиран.
                    3. кой как и защо участва на пазара. и да ли има 22,280,965 излишни КИ.
                    4. Да ли се отегля при растящ обем.
                    5. внашия случай филма "Стига ми толкова" съществу ли?

Хубаво е човек да има твоята предпазливост, но недей така грубо да се изтъкваш човече.

А ПКБ-тата съм ги купил преди да излязат на борсата. А ако тогава не си развивал подобна дейност - бяха 13-14.

Коментар

• харе ъп, ъп...

Не е хубаво да се надценяваме, но небива и да скромничим. Мислиа че форума допринесе немалко, за едно разумно поведение на доста от КИ почитателите. Респективно повлия на цената. Е не така като Бай Брадърите, но то не е и нужно чак толкоз. Впрочем kiki затова беше командирован тук.

Коментар

• дала-вера

Smiatasht,
                        neznam kade vijda6 tazi zloba, no pak ne si v 4as.
                        Tova za 13% i 113% nikoi ne znae dali e taka./4ul si ne6to mai otniakade/.
                        Az li triabva da ti obiasniavam,4e ako be6e prodal v4era na 112/113% i
                        be6e nakupil dnes sutrinta 6te6e da e po-dobre ot tova ,4e gi darzja !?!
                        Ti dokato smiata6 horata pari napraviha.

P.S. Mai triabav da mi pla6ta6 za
                        Konsultantski uslugi ve4e. ))

Коментар

• харе ъп, ъп...

Стига бе с тоя Кики. Да не мислите че цената се движи от форумци като него.
                          Той просто си имаше позиция човекът.
                          Утре цената на КИ вече спокойно ще си хвръкне нагоре.

Коментар

• край на контракта.

Ами kiki си изпълни задачата. Удържа цената под 115. Сега си взиам премията. Сбогом kiki със здраве да си ги харчиш паричките. Добре игра.

Коментар

• алл

Кики къде си

Коментар

• дала-вера

Играчи ще ги видим утре в 6.00

Коментар

Working...
                                X