IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Харе, компенсаторки ъп,ъп...

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аукцион

Purvo iskam da pozdravja ekipa na znaestite i mojestite i naj-veche pechelestite )) KIKI njama da go komentiram, stoto e pod nivoto mi ))
    Sega po sustestvo za utre: Stiskam palzi na vsichki kurajlii. Da si pojelaem uspeh!

Коментар

• Аукцион

1,говорих с различни хора все експерти управляващи от 1 до 30 мио КИ.Един не каза че е ЛЕСНО,ЯСНО,
      ПРОСТО.Та какъв си ти си отговори сам.
      Но аз ще ти отговоря в аванс.Измекяр без панч лева в джоба.

Коментар

• Аукцион

и двете твърдения са грешни :-) и ще има цени над 100 за КИ :-) и нещата не са толкова сложни :-), най-лесно ще е в Понеделник :-)

Коментар

• Аукцион

Утре продавачи за 20 мио КИ-та пак ще има но купувачи и за 100 КИ на текущите цени няма да се намерят.Та мислете му.
          А относно търга нещата са толкова сложни че не ми се мисли.
          Успех

Коментар

• Аукцион

Малко след 12 ч. ще започне класирането на въведените оферти според правилата на закрития смесен аукцион. На борсовите екрани първо ще се сключват сделките от класираните в низходящ ред лимитирани оферти, след което ще бъдат изпълнени и пазарните поръчки, изпълнени по средна цена.

в 12:30ч. ще часът на истината-едните ще гърмят шампанско,а другите по една студена вода, но това няма да е краят :-)

Коментар

• Аукцион

усилено :-)

Коментар

• Аукцион

Sled kolko 4asa utre 6te e qsno kakva e pazarnata cena na akciq za BTK.Moje ki da mi dadete nqkoi sait.

Коментар

• Аукцион

Prostete za nevejestvoto, utre shte se turguvat li KI?

Коментар

• Аукцион

Аз.

Коментар

• Брокери обмислят различни стратегии за БТК

Хей, колко от нас останаха за аукциона?

Коментар

Важно е не само на колко сте купили комповете, а на колко ще купите БТК. Някои ще платят прекалено скъпо и ще се прецакат.

Коментар

Edin kupil na 8%, drug na 13% i t.n. Pak ste po zle ot men. Az moite gi otkradnah.

Коментар

Asa, според мен си прав, че аукциона няма да е първият честен такъв, но аз ще се вслушам в думите на Стоичков и ще играя, а дано спечеля.

Коментар

mom4eta prodaite si kompovete i ne se zanimavaite s gluposti... shte se ...

Коментар

Брокери обмислят различни стратегии за утрешния аукцион за акции на БТК

Коментар

Working...
                                X