IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Метрото над земята е 20 пъти по евтино от тунелите

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Метрото над земята е 20 пъти по евтино от тунелите

предполагам всички искаме мерцедес да ни вози, ама всеки според чергата...
    Иначе Маями въобще не е толкова грозен град, само дето кмета внимава с кредитите и да... не строи до Nations Bank in downtown
    В СССР се ползва скъпото подземно строителство не за друго а защото метроспирките са отличо противобомбено убежище. Така че Стояне, що да не копаме, направо трябва. Пък и магазинчета, наеми...
    защо да не помечтаем и за летящо килимче вместо мерцедес

Коментар

Да, нека ни евтино. Той манталитета май ни е такъв. Да живеем евтино. Secon hand.

Коментар

Suglasen s poslednoto.... mejdu drugogto se setih i za oshte edna evtina alternativa... na vsichki sofiyanci po edin velosiped
        hem shte povishim sportnata forma na proletariata
        shte specheli ekologiyata
        ikonomicheskite vruzki s Kitay shte se zadulbochat
        .... i Luchano shte stane kmet ))

Коментар

Метрото в района на града следва да бъде под земята, в околностите може и да излиза на открито, но само там където е подходящо. Представете си една бетонна конструкция на 5 м. височина от Булбанк посока Орлов мост. Ще бъде много красиво и ще създава неповторима идиотска атмосфера.

Коментар

Nali smisula na podzemnata jeleznica e da raztovari trafika i da svali putnicite pod zemyata. Inache da kupyat oshte 1000 avtobusa i gotovo ... inache may nay-evtino shte izleze ako vuobshte ne stroim kakvoto i da e ....

Коментар

Драги ми Лъки, ако трябва да качваш влакчета на 5 м. над земята в района на Дървеница и Младост не знам на какво ще ми заприлича София. ОСвен това там е гъсто-населен район, така, че едва ли е подходящо. А и такъв план изобщо не е предвиден.

Коментар

Драги ми Стоене, ако беше вложил малко повече усилия щеше и сам да се сетиш че алтернативата на метрото под земята може да е и метро над земята, на 5 метра над толкова притеснителната за теб асфалтова настилка. И е гарантирано по-евтино. Този начин е изключително разпространен из южните щати на USA - особено където няма високо и нагъсто строителство така че да възпрепятства строителните работи. Сега трябва ли да те убеждавам че София е подходяща за такъв тип "метро"...

Коментар

Stojane, metroto nad zemjata prilicha na tramvai samo ako se postroi kato tramvai. razgledai kak se pravi vsastnost i ste spre da tiprilicha na tramvai.... ne znam kolko struva da se stroi metroto v Sofia, nito dali ima smisal izobsto da si govorim za tova, no tova e edin interesen web site:

http://www.rapidtransit.bc.ca/
                  life is simple and clear when you make the right choices

Коментар

prav e choveka, kakvo se nahvurljate!

Коментар

Геолога, с финанси се занимават други. Търси полезни изкопаеми. Там е истината. Ако ги намериш над земята още по-добре. Ще бъде по-евтино.

Коментар

Геолог – остави парите, веднъж се копае, веднъж се прави.
                        Метро над земята ми прилича на трамвай. Ще бъде и много шумно, ще пресича пътища, което означава пак чакане и задръствания по светофари и прочие проблеми.
                        Геолог дори това метро, от Обеля до пл.Света неделя не е достатъчно дълбоко. Трябвало е да влезе още по дълбоко пред ЦУМ и да има още един асфалтов път за коли под жълтите павета, който да излиза на Орлов мост. Тогава ще може да се избегнат огромните задръствания по жълтите павета и да стане една хубава пешеходна зона.

Ужас ще е надземно метро – при Дървеница се предвижда да е така, покрай онкологичната болница до Младост. Ще ти тракат влакове на всеки 6 мин.

Коментар

Време е общината да реши да направи част от метрото над земята, за да се спестят пари.
                          Метрото ще се превърне в истинска бездънна яма.
                        Working...
                        X