Първоначално изпратено от maretoff
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БТФ Expat Bulgaria SOFIX UCITS ETF (BGX)
Collapse
X
-
-
Oт сайта на EXPAT (първата колона % е тежест в Софикс, втората - в ETF):
3JR Софарма 14.21% 14.12%
3NB Неохим 3.08% 2.44%
4CF Централна кооперативна банка 4.67% 4.84%
4EH Еврохолд България АД-София 7.41% 4.29%
4ID Индустриален Холдинг България АД 3.01% 2.63%
5BU Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ 3.46% 3.52%
5F4 Първа инвестиционна банка 8.81% 8.91%
5MB Монбат 6.38% 6.42%
5MH М+С Хидравлик 6.05% 5.74%
5SR Стара планина Холд 8.43% 8.34%
5DOV Доверие - Об ХолдингАД 2.31% 1.96%
6A6 Адванс Терафонд АДСИЦ 9.74% 9.77%
6AB Албена 7.09% 6.77%
SKK Сирма Груп Холдинг АД 3.47% 3.00%
6C4 Химимпорт 11.88% 12.03%Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Intern-trader Разгледай мнениеИзвинявам се, но ми звучи доста хейтърско и отнесено не към който трябва. Едва ли някой има някакво съмнение, каква е ролята на Експат в раздживането през 2016-2017 на БФБ. Сега всички имат очаквания, отново Екстат чрез немския, и след това с английския пазар да развижи борсата. Много хора вече ме питат за новите ETF, това означава, че започват да се интересуват от вложения на борсата повече хора. Насочете хейтърството към пенсионните фондове, които са пасивни и се държат ирационално, към банките, че предпочитат евтини депозити, вместо да насочат клиентите към собствените си дружества, емитиращи взаимни фондове, към правителството, че предпочита черешовите борси, към КФН, че неглижира източването на дружества от мажоритари, но се отнесете поне мънично с уважение към Ники Василев за ролята му за БФБ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Полки е прав, нормално е очакванията да са такива ! А тези 50-100 000лв. няма какво да ги коментираме, тук очакваме да се привлекат милиони !
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеПолки, я ти приятелю привлечи 50-100 000 лв поне за да те видим какъв си
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolayVassilev Разгледай мнение
Напредваме с листването в Лондон. Но тъй като напредваме от ноември 2016 г., не ми се правят прогнози. Надявам се да е през 2018 г.
Поздрави, НВ
остава ви последен трети вариант мисия "Лондон" където всички уроци би трябвало вече да сте ги научили
желая ви успехfuск the bеаr - give me the bееr
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Intern-trader Разгледай мнениеИзвинявам се, но ми звучи доста хейтърско и отнесено не към който трябва...
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
По стар навик - на петилетки. Ако същата ще я вършите и с новите фондове, по-добре да не започвате.Last edited by Intern-trader; 09.01.2018, 18:40.
- 6 Харесвания
Коментар
Коментар