Първоначално изпратено от NikolayVassilev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БТФ Expat Bulgaria SOFIX UCITS ETF (BGX)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dici Разгледай мнениеПървоначално изпратено от facebookПоръчки за 20.3 милиона нови дяла от индексния фонд върху SOFIX бяха получени на първичен пазар до 15 часа днес. Записването е от четири пенсионни дружества, управляващи едни от най-големите по размер пенсионни фондове в България – ПОК „Доверие", ПОД „Алианц България", „НН" ПОД и ПОК „ДСК Родина".
...
Коментар
-
До obafeme
Уважаеми obafeme,
Нямам нищо против да си пишем лично. Тогава ще обсъдим.
nikolay.vassilev@expat.bg
Поздрави, Н
Коментар
-
За фонда и SOFIX
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениеФонда може ли да влияе по някакъв начин за това коя компания да напусне софикс.
Фонда може ли да ли да участва в общи събрания и да влияе по някакъв начин на дадена компания
Ще може ли някога да се играе на късо .
ETF-ът няма задача да се меси с създаването на индекси. Разбира се, готови сме да участваме експертно в дискусии, ако има нужда.
Да, ще участваме на общи събрания, където имаме значителни дялове. Идеята е да защитаваме интересите на капиталовия пазар заедно с всички вас.
Късите позиции засега не са ни в плановете и не са в мандата на фонда.
Успех!
Н
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениеФонда може ли да влияе по някакъв начин за това коя компания да напусне софикс.
Фонда може ли да ли да участва в общи събрания и да влияе по някакъв начин на дадена компания
Ще може ли някога да се играе на късо .
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениеспри саааа бе, твоите лични психически проблеми не ни интересуват. Явно още не си загърбил нещата.
--О.К. - влизам ти в положение !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеПоздрави за добрата идея и сполай Ви в реализацията !
Много ми е трудно да Ви поздравявам, но преглъщайки горчилката от последното ОСА на Мекома и туй сторих,
Няма да Ви е трудно да се сетите - бях едиствен ! Ще е добре да превъзмогнете егото си и да намерите думи /за Вас не са проблем/ , но и чувство -да се извините за допуснатите пропуски и грешки по старата тема !
Лично аз съм задгърбил нещата още пролетта на 2014г. ;- закрих гробището !
УСПЕХ за ЕТеФа ! - имахме необходимост от тази ИДЕЯ !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеВкарването на толкова пари (акции) във фонда от инвеститори с 10-15 годишен хоризонт прави фонда и пазара доста по стабилни към спекуланти решили да кешират 300к от фонда например.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolayVassilev Разгледай мнениеУважаеми Ентусиаст,
Идеята е авангардна, но не може.
Не трябва да инвестираме в себе си.
Поздрави, Н
Поздрави за добрата идея и сполай Ви в реализацията !
Много ми е трудно да Ви поздравявам, но преглъщайки горчилката от последното ОСА на Мекома и туй сторих,
Няма да Ви е трудно да се сетите - бях едиствен ! Ще е добре да превъзмогнете егото си и да намерите думи /за Вас не са проблем/ , но и чувство -да се извините за допуснатите пропуски и грешки по старата тема !
Лично аз съм задгърбил нещата още пролетта на 2014г. ;- закрих гробището !
УСПЕХ за ЕТеФа ! - имахме необходимост от тази ИДЕЯ !!!
Коментар
Коментар