Първоначално изпратено от Petar
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БТФ Expat Bulgaria SOFIX UCITS ETF (BGX)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
Говоря за платена реклама
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
Е как бе, те първо там пишат ако има поръчани дялчета това онова. Ама часовника цъка. Почти седмица не е близвана ни бройка от фонда по позициите, а времето си минава, макар60 дни да не са никак малко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
Е как бе, те първо там пишат ако има поръчани дялчета това онова. Ама часовника цъка. Почти седмица не е близвана ни бройка от фонда по позициите, а времето си минава, макар60 дни да не са никак малко.
фонда знае че ако балансира на сто процента и избуши маркета нагоре , политическата криза ако се застои плюс криза на международните валутни и борсови маркети ,ще трябва да плаща или скъпи дялове на излизащи или да сваля маркета автоматически както го изисква правилника...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tio Разгледай мнениеТук нещата много ми приличат на сюжета на онзи стар филм "Милионите на Брустър"
дай да ви дадем едни пари ,а вие ще вдигнете едни акции ,който ще купите от нас на добри цени и хем ще освободим лимит за да купиме пак тези акции в даден момент . Пример Софарма...
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
бвп няма значение, напълно ненужен показател
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Boicho Popov Разгледай мнение
Само не знам дали може да поддържаме още тоя ръст от 3,5% на икономиката. Заложеното от властите по традиция е по-малко, но и ако изпаднем в политическо безвремие, това допълнително може да окаже негативно влияние. Дано съм песимист.. Вижте испанците.
PS: Предполагам искаше да кажеш "Дано съм лош пророк", а не "Дано съм песимист".
Коментар
-
Първоначално изпратено от Boicho Popov Разгледай мнение
Само не знам дали може да поддържаме още тоя ръст от 3,5% на икономиката. Заложеното от властите по традиция е по-малко, но и ако изпаднем в политическо безвремие, това допълнително може да окаже негативно влияние. Дано съм песимист.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
50 милиона до края на тази година? Това е супер новина - значи с варненци са се разбрали най вероятноДругата година може да кажем добре дошли на първите по големи чужди фондове. А с ръст на икономиката от 3.5% и ниска задлъжнялост ще хванем окото
Тоест 2017-2018 ги очаквам да са МНОГО силни ако всичко върви така
Коментар
-
Първоначално изпратено от Boicho Popov Разгледай мнениеОще малко по темата
50 милиона до края на тази година? Това е супер новина - значи с варненци са се разбрали най вероятноДругата година може да кажем добре дошли на първите по големи чужди фондове. А с ръст на икономиката от 3.5% и ниска задлъжнялост ще хванем окото
Тоест 2017-2018 ги очаквам да са МНОГО силни ако всичко върви така
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
малко не ми се връзва
"„Около 1/3 от сегашните вложения във фонда в размер около 24 млн. лв. са от частни индивидуални инвеститори, а около 2/3 са от институционални инвеститори, благодарение на 4 от най-големите пенсионни фондове"
като тези пенсионни фондове дадоха едни 20 милиона, това излиза че са ги продали веднага на индивидуални инвеститори ли? ако е така, как е станало и кои са тези инвеститори? защото ние индивидуалните в този форум едва ли имаме 8 милиона за български етфПо вероятно е да са 10% за индивидуалните
Коментар
Коментар