Първоначално изпратено от Black and white cat-foot
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БТФ Expat Bulgaria SOFIX UCITS ETF (BGX)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеимам предчуствие че накрая ще го отнесе някой стажант в бфб и дотам
Коментар
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение
С каква декларация да излиза?! Ами тя цялата инвестиционна общност гръмна! Каква по-добра декларация от това?! Да се вземат в ръце и да си преработват правилата за формиране на индексите! Срамота!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнениеСпоред мен Expat SOFIX ETF трябва да излезе с ясна декларация против този тип промени в индекса, които видимо ощетяват вложителите му, освен ако позиция Х не поскъпне с 50-60%
Може би Expat действат по пътя на тихата демокрацияМненията ми не са препоръка за търговия.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеАз искам да попитам Г-н Василев той не е ли е притеснен от това което прави БФБ? Че сега ще трябва да продават, а след време пак да купуват. Разходи за комисиони и други. Аз имам един отговор и той е,че не е защото това не са му личните пари.
В САЩ за такива пазарни манипулации се отнема правото до живот за търговия и занимаване с всякаква така дейност( не визирам вас г-н Василев говоря като цяло, да не се засегнете). Но нека не забравяме,че сме една бананова република в която на първо място е интереса на старите 70-80 годишни ДС ченгета и техните наследници. Цял живот оня син протест ще носи срама,че не поиска лустрацията на всички от репресивнят апарат и не се потърси отговорност за окрадените милиарди от режима на правешкият селянин живков и кликата му.
Коментар
-
Аз искам да попитам Г-н Василев той не е ли е притеснен от това което прави БФБ? Че сега ще трябва да продават, а след време пак да купуват. Разходи за комисиони и други. Аз имам един отговор и той е,че не е защото това не са му личните пари.
В САЩ за такива пазарни манипулации се отнема правото до живот за търговия и занимаване с всякаква така дейност( не визирам вас г-н Василев говоря като цяло, да не се засегнете). Но нека не забравяме,че сме една бананова република в която на първо място е интереса на старите 70-80 годишни ДС ченгета и техните наследници. Цял живот оня син протест ще носи срама,че не поиска лустрацията на всички от репресивнят апарат и не се потърси отговорност за окрадените милиарди от режима на правешкият селянин живков и кликата му.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Тука има, тука нема, топче барабонче, пълна пародия. Тази ситуация тотално срина и нищожното доверие, което имат неколцина инвеститори към нашата борса, не остана нищо в графа "репутация". Такъв цирк рядко се наблюдава, с подобни скандали ли ще се промотираме в Лондон?Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
Да не преговаря с всички източноевропейски борси за промени в индексите им?
Той със северните не може да се оправи, ти ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Оставете го малко на мира човека !
Има си тежка задача!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение...
-> Мариан ни информира почти с лайф стрийм за шоуто.
...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
според вас трябваше ли вчера да се спре търговията с акциите под въпрос за влизане/излизане?
Оставете го малко на мира човека !
Има си тежка задача!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение
maretoff, освитли ни и нас, кое е това "силно" място, от което е подадено оплакване. Благодаря
-> Мариан вади форумната полемика на челна страница в Инвестор;
-> КФН загрява край тъч линията и утре влиза на терена;
-> Мариан ни информира почти с лайф стрийм за шоуто.
Междувременно EXPАТ пази бон тон и коментира дипломатично, БФБ също коментираха в първия борсов ден след решението, в IHLBL са нервни, защото трябва да станат от софрата, EUBG са пас, щото пък ги канят да седнат, да се почерпят... и въобще, много пуканки ще отидат покрай този филм
Брутална спекула тече по ключовите позиции, абсолютно всеки коментиращ има конкретен персонален интерес. Не съм изключение, нямам препоръки.
- 6 Харесвания
Коментар
Коментар