If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Първоначално изпратено от Black and white cat-footРазгледай мнение
страшно активизиране, че това е пет-цифрена сума
Ей няма угодия
Ти какво предлагаш точно?
След няколко месеца почти без покупки ти предлагаш да изхакат 2-3млн в един ден (вдигайки цените) и после да гледат в тавана ли? Това според теб би било добре за фонда, за вложителите му или за теб?
Хмм защо се активизират според тебе покупките,след като неколкократно обявиха че гонят около 20 процента кеш.......може би очакват нови постъпления отнякъде или....?
Аз се стремя да разсъждавам логично и това ми се струва най-вероятната причина
А Монти както винаги вади някакви изхакани предположения
Ако няма кеш ,мажо е решил да ги притисне да подкрепят акциите им че ще изтеглят средствата си от фонда....
При ФИБ , Софарма и Стара планина имаше и има доста продавачи...
Не е препоръка....
Струва ми се че събераш ябълки с круши и получаваш череши примерно .
Хмм защо се активизират според тебе покупките,след като неколкократно обявиха че гонят около 20 процента кеш.......може би очакват нови постъпления отнякъде или....?
Ако няма кеш ,мажо е решил да ги притисне да подкрепят акциите им че ще изтеглят средствата си от фонда....
При ФИБ , Софарма и Стара планина имаше и има доста продавачи...
Не е препоръка....
Ще разберем и ние що са се активизирали, аз съм търпелив човек
Относно листването на ETF-а на Експат в Лондон, Веселинов определи това, като „най-важният проект за компания". "Със сигурност ще го листнем. Забавихме се, заради технически въпроси. Имаме вече разрешение от регулатора във Великобритания да се търгува на London Stock Exchange. Тези разговори вече приключиха", заяви той.
Остава още един технически въпрос, който ще приключи в рамките на месец, допълни Веселинов
@ г-н Василев, това ли е позиция на Expat ...имам чуството, че младока нещо прибързва с обещания за този срок?
Относно листването на ETF-а на Експат в Лондон, Веселинов определи това, като „най-важният проект за компания". "Със сигурност ще го листнем. Забавихме се, заради технически въпроси. Имаме вече разрешение от регулатора във Великобритания да се търгува на London Stock Exchange. Тези разговори вече приключиха", заяви той.
Остава още един технически въпрос, който ще приключи в рамките на месец, допълни Веселинов.
Ами сигурно ще проверят ,аз като влизам в дадена компания на ДАХ и МДАХ и т.н освен процентите с който се качва и пада гледам оборота през последния месец и година ..
много ясно, на AIM точно беше много пипкаво с оборота когато си купувах Hummingbird. Това да искаш да си вземеш акции за няколко бона и да няма кой да ти продаде
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Първоначално изпратено от Black and white cat-footРазгледай мнение
интересно дали някои от тези лондонски инветитори ще забележат че този етф има само 2 сделки на бфб през последната седмица. или че от целия софикс има само 1 компания която последната седмица събира над 20 сделки на ден.
В лондон си имат AIM с над хиляда компании от целия свят както и над 1500 листнати етф, кой би се занимавал с бфб?
Ами сигурно ще проверят ,аз като влизам в дадена компания на ДАХ и МДАХ и т.н освен процентите с който се качва и пада гледам оборота през последния месец и година ..
Дайте да не се лъжем. Мисия Лондон си е провал отвсякъде.
интересно дали някои от тези лондонски инветитори ще забележат че този етф има само 2 сделки на бфб през последната седмица. или че от целия софикс има само 1 компания която последната седмица събира над 20 сделки на ден.
В лондон си имат AIM с над хиляда компании от целия свят както и над 1500 листнати етф, кой би се занимавал с бфб?
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар