If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Кеша им е малко ,преди държаха 20 % а сега ако излезе ПФ....при 6%
Както очаквам ....до 12 месеца.
Не е препоръка...
Нали знаеш, че ще се листнат в чужбина, просто е въпрос на време. Това им е концепцията за този фонд в крайна сметка, просто бяха неподготвени явно за спънките по самия процес. Но ще се случи и то мисля скоро. Съвсем скоро свършва лятото да няма изненадани
Според мен на тази малка борса фонда вече калкулирал всичко тоест -вход изход на компаниите така че едва ли ще има сътресение ,то по скоро ако не са го предвидили ,ще е лош сигнал за тях
Кеша им е малко ,преди държаха 20 % а сега ако излезе ПФ....при 6%
Както очаквам ....до 12 месеца.
Не е препоръка...
Няма как да знаем, каква позиция ще държи фондът, но ако предположим, че ще е балансирана, за Доверие ще му трябва около милион. По текущи цени, Доверие ще влезе в Софикс с дял около 3,1-3,2%.
Според мен ще бъде и на двете около по 4 % ,така че ще попълва около 8 % ....? ако са две ,ако ли пък стане генерално разместване на поне 10-12 позиции ще има яко разпродаване и яко купуване.....при процентите
Но пък ще се направян на небалансиран и ще се скрият в миша дупка.....три месеца.
Ами от групата на Доверие в тяхната тема , писаха че Софикс фонда ще попълва 500 К плюс ...и при 3,1 възможна цена толкова излиза....
Аз само препечатвам умни мисли....
За това се кефя на Мистър Профит....
Възпроизвежда мечтите си в реалност.....
Няма как да знаем, каква позиция ще държи фондът, но ако предположим, че ще е балансирана, за Доверие ще му трябва около милион. По текущи цени, Доверие ще влезе в Софикс с дял около 3,1-3,2%.
Ами от групата на Доверие в тяхната тема , писаха че Софикс фонда ще попълва 500 К плюс ...и при 3,1 възможна цена толкова излиза....
Според мен на тази малка борса фонда вече калкулирал всичко тоест -вход изход на компаниите така че едва ли ще има сътресение ,то по скоро ако не са го предвидили ,ще е лош сигнал за тях
Те Хвар почти нямат, а Хик-ата ще им я вземат, вярно на някаква загуба, но това е нормално за неликвиден пазар като нашия. Но в крайна сметка те репликират софикс, на който спада на Хика се отразява, съотвенто ЕТФ-а върви ръка за ръка със Софикс.
Когато влезе в Софикс Фонда Хиката беше 4,19 а сега е 2,19 ,наполовина свалиха цената с нежеланието да я попълват както холдинг Варна и трасе ,задай си въпроса кой ще са следващите който няма да попълват ....при положение ,че кинтите са само 6% и около 2 милиона....ами ако влезнат 4 и излезнат 4 тогава какво става....
Капачките ще отидат на 10 , Неохим на 40 , мис на колко....? ти кажи...
За това хората не им вярват...
Щото са непредвидими.....
Не е препоръка..
що 2019 г...
Още сега ще гръмне при Балансирането ако изпаднат холдинг Варна и Хиката ,имат със свободните парички не повече от 2 милки и 800 К а само доверие ще прибере над 1,600 К...
Продавай Ефтино ,купувай скъпо..
Не е препоръка...
Те Хвар почти нямат, а Хик-ата ще им я вземат, вярно на някаква загуба, но това е нормално за неликвиден пазар като нашия. Но в крайна сметка те репликират софикс, на който спада на Хика се отразява, съотвенто ЕТФ-а върви ръка за ръка със Софикс.
Що си направи труд да отговаряш като си нямаш понятия от тези.....
Те помагат на компании да напуснат индекса а не търгуват.....
Трасе е пресен пример ,хиката е втори.....
що 2019 г...
Още сега ще гръмне при Балансирането ако изпаднат холдинг Варна и Хиката ,имат със свободните парички не повече от 2 милки и 800 К а само доверие ще прибере над 1,600 К...
Не е препоръка...
що 2019 г...
Не е препоръка...
Гледайте по голямата картина а не дребни спекулации. Ако някой има реален капацитет да привлече нови големи пари от запад то това е Експат. Всички критици ще сменят приказката при първите големите нови записвания.
Коментар