IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БТФ Expat Bulgaria SOFIX UCITS ETF (BGX)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Кеша им е малко ,преди държаха 20 % а сега ако излезе ПФ....при 6%
    Както очаквам ....до 12 месеца.
    Не е препоръка...
    Нали знаеш, че ще се листнат в чужбина, просто е въпрос на време. Това им е концепцията за този фонд в крайна сметка, просто бяха неподготвени явно за спънките по самия процес. Но ще се случи и то мисля скоро. Съвсем скоро свършва лятото да няма изненадани
    Last edited by dex; 22.08.2017, 20:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
      Според мен на тази малка борса фонда вече калкулирал всичко тоест -вход изход на компаниите така че едва ли ще има сътресение ,то по скоро ако не са го предвидили ,ще е лош сигнал за тях
      Кеша им е малко ,преди държаха 20 % а сега ако излезе ПФ....при 6%
      Както очаквам ....до 12 месеца.
      Не е препоръка...

Коментар

• Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение

Няма как да знаем, каква позиция ще държи фондът, но ако предположим, че ще е балансирана, за Доверие ще му трябва около милион. По текущи цени, Доверие ще влезе в Софикс с дял около 3,1-3,2%.
        Според мен ще бъде и на двете около по 4 % ,така че ще попълва около 8 % ....? ако са две ,ако ли пък стане генерално разместване на поне 10-12 позиции ще има яко разпродаване и яко купуване.....при процентите
        Но пък ще се направян на небалансиран и ще се скрият в миша дупка.....три месеца.

Коментар

Ами от групата на Доверие в тяхната тема , писаха че Софикс фонда ще попълва 500 К плюс ...и при 3,1 възможна цена толкова излиза....
          Аз само препечатвам умни мисли....
          За това се кефя на Мистър Профит....
          Възпроизвежда мечтите си в реалност.....
          Няма как да знаем, каква позиция ще държи фондът, но ако предположим, че ще е балансирана, за Доверие ще му трябва около милион. По текущи цени, Доверие ще влезе в Софикс с дял около 3,1-3,2%.
          Мненията ми не са препоръка за търговия.

Коментар

Ами от групата на Доверие в тяхната тема , писаха че Софикс фонда ще попълва 500 К плюс ...и при 3,1 възможна цена толкова излиза....
            Според мен на тази малка борса фонда вече калкулирал всичко тоест -вход изход на компаниите така че едва ли ще има сътресение ,то по скоро ако не са го предвидили ,ще е лош сигнал за тях

Коментар

• Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение

Това, как го изчисли?

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение

Те Хвар почти нямат, а Хик-ата ще им я вземат, вярно на някаква загуба, но това е нормално за неликвиден пазар като нашия. Но в крайна сметка те репликират софикс, на който спада на Хика се отразява, съотвенто ЕТФ-а върви ръка за ръка със Софикс.
                Когато влезе в Софикс Фонда Хиката беше 4,19 а сега е 2,19 ,наполовина свалиха цената с нежеланието да я попълват както холдинг Варна и трасе ,задай си въпроса кой ще са следващите който няма да попълват ....при положение ,че кинтите са само 6% и около 2 милиона....ами ако влезнат 4 и излезнат 4 тогава какво става....
                Капачките ще отидат на 10 , Неохим на 40 , мис на колко....? ти кажи...

За това хората не им вярват...
                Щото са непредвидими.....
                Не е препоръка..

Коментар

а само доверие ще прибере над 1,600 К...
                  Това, как го изчисли?
                  Мненията ми не са препоръка за търговия.

Коментар

що 2019 г...
                    Още сега ще гръмне при Балансирането ако изпаднат холдинг Варна и Хиката ,имат със свободните парички не повече от 2 милки и 800 К а само доверие ще прибере над 1,600 К...
                    Продавай Ефтино ,купувай скъпо..
                    Не е препоръка...
                    Те Хвар почти нямат, а Хик-ата ще им я вземат, вярно на някаква загуба, но това е нормално за неликвиден пазар като нашия. Но в крайна сметка те репликират софикс, на който спада на Хика се отразява, съотвенто ЕТФ-а върви ръка за ръка със Софикс.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение

Седни си! Слаб 2
                      Що си направи труд да отговаряш като си нямаш понятия от тези.....
                      Те помагат на компании да напуснат индекса а не търгуват.....
                      Трасе е пресен пример ,хиката е втори.....

Коментар

що 2019 г...
                        Още сега ще гръмне при Балансирането ако изпаднат холдинг Варна и Хиката ,имат със свободните парички не повече от 2 милки и 800 К а само доверие ще прибере над 1,600 К...
                        Не е препоръка...
                        Седни си! Слаб 2
                        Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение

Има време до 2019
                          що 2019 г...
                          Не е препоръка...

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
                            Всичко е добре ,докато пазара върви нагоре ,ама като тръгне надолу жална ви е майка
                            Има време до 2019

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
                              Гледайте по голямата картина а не дребни спекулации. Ако някой има реален капацитет да привлече нови големи пари от запад то това е Експат. Всички критици ще сменят приказката при първите големите нови записвания.
                              ще се възползваме, но отстрани

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение

по-добре ... кажи че е по-добре за теб - и за мен също, но ...

За някого е по-добре на Бахамите отколкото на Слънчев бряг, за друг е по-добре на Слънчев бряг отколкото на село, за трети ... ясно ти е
                                на мен и Албена ми стига

Коментар

Working...
                                X