IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БТФ Expat Bulgaria SOFIX UCITS ETF (BGX)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bond009 Разгледай мнение
    Монти, за мен фонда играе положителна роля..
    За мен фонда също играеше положителна роля...
    Днес гледам портфеила му...
    дали е истински ....
    В частта за неохим и хиката..?

Коментар

• Монти, за мен фонда играе положителна роля..

Коментар

• Първоначално изпратено от Матю Стокс Разгледай мнение
        Монти, сори за офтопика, ама само за протокола и поради причината, че ми е интересно да те чета. Никога не се слага пауза преди запетайката, а след нея... И не съществува дума в множествено число, която да завършва на "й".
        Не защитавам неграмотността ,ама и дума "офтопик " в българския език няма

Коментар

• Първоначално изпратено от Матю Стокс Разгледай мнение
          Монти, сори за офтопика, ама само за протокола и поради причината, че ми е интересно да те чета. Никога не се слага пауза преди запетайката, а след нея... И не съществува дума в множествено число, която да завършва на "й".
          ...всички следим пътеводната звезда

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            акцията ,щото
            неохим , хиката
            като теб ,ни купувачи
            дялове , слагам

Коментар

• Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение

Нападения, къде видя нападения срещу Монти! В нито един момент не съм го нападал, незнам защо така изглежда! Цял ден говори глупости и мрънка, защото не му се получава търговията и търси виновни, в случая експат фонда!
              каква търговия да ми се получава....
              Аз помагам на Софикс фонда да си продаде акцията ,щото с наколенки не става а требват мънЕ...
              И това в неохим , хиката и холдинг варна съм сложил поръчки и вече имам покупки от няколко дни..
              Ако требваше да разчита на такива като теб ,ни купувачи на дялове ,нито продавачи а слагачи ....
              Това с продажбите и покупките в дневния бюлетин на фонда е много добре направено и има полза за всички на борсата...
              Хайде дано помогнахте на поне няколко човека да си купят дялове , слагам и моя принос в това....

Коментар

• Първоначално изпратено от maretoff Разгледай мнение

Доста интересен сигнал за мен е, че подобни нападения с/у Монти винаги биват харесвани!

С подобни ходове няма да се качи доверие към ЕТФ
                Нападения, къде видя нападения срещу Монти! В нито един момент не съм го нападал, незнам защо така изглежда! Цял ден говори глупости и мрънка, защото не му се получава търговията и търси виновни, в случая експат фонда!

Коментар

• Първоначално изпратено от maretoff Разгледай мнение

Доста интересен сигнал за мен е, че подобни нападения с/у Монти винаги биват харесвани!

А чакай сеега никой не говори че потребителя няма клонинги и понеже почва да става персона нон грата в некой теми заради спама и никой не му обръща внимание той се мъчи да се хареса на г-н Василев от край време.
                  Само че доколкото познавам Бъдещия му шеф от време оно ,той е любител на нестандартното мислене и действия а не на ползване на лакътници и коленници пред кабинета Му.......
                  Е аз имам много приятелЕ във форума и много Врагове ...
                  Щоте не им обръщам внимание а и давам да се хранят с това което изкарват във форумите...

Коментар

Ти никога не си прав, няма защо да се учудваш, че този път отново си в грешка!
                    Холдинг Варна наистина се превърна в твоята голяма мъка в последната година, защото си купи с идеята да продадеш на Софикс фонда, но не успя!Преглътни го вече и не се занимавай с фронтрънинг! Сега пак искаш да го правиш, но не можеш да питаш кои акции ще купуват, дръж се малко по-мъжки! Поеми риска, най-вероятно пак ще удариш греда, но го направи с достойнство, а не с мрънкане!

Коментар

Да никога не съм прав и ти правиш обратното на мен....
                      НалЕ!
                      Крайно време е Сульо и Пульо който правят обратното на мен да докажат че са прави..
                      Тази позиция е хубав повод..
                      колкото повече влезете ,толкова повече ще имате проценти плюс ..
                      От утре купувайте дялове и до документирайте във форума...
                      И фонда доволен и аз затапен...
                      След година ще ви отчета успеха..на Тебе , хайрсъза ,тиквата ,полки и все отбор юнаци.......?
                      който нямат ни една пряка аналитична мисъл а се борят да се доказват чрез опониране на ника Монти но не с доводи а с обиди...
                      Не бе, ти винаги си прав. А когато не си обръщаш нещата и пак си прави. Ама моля ти се!
                      Барем да се беше научил това "Й" да го слагаш там, където му е мястото. Едно Й не може, ама иначе имал аналитична мисъл. СМЯХ!

п.п.
                      акции тука имам от ноември 2016г.
                      Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества

Коментар

Холдинг Варна наистина се превърна в твоята голяма мъка в последната година, защото си купи с идеята да продадеш на Софикс фонда, но не успя!Преглътни го вече и не се занимавай с фронтрънинг! Сега пак искаш да го правиш, но не можеш да питаш кои акции ще купуват, дръж се малко по-мъжки! Поеми риска, най-вероятно пак ще удариш греда, но го направи с достойнство, а не с мрънкане!
                        Вече двама плюс теб ще купуват във фонда щото те подкрепят ,утре ще гледаме записванията...
                        Относно Холдинг Варна ,тя никога не е била основна позиция ...а и ХИМ си я дърпат нагоре ,фонда купи на 30 сега ще гледаме дали ще ги продаде на толкова или до 25 ще ги сриват тези огромни бройки от 2К,само че ако ги купи некой друг нема да може да ги продаде с години............след това ще ги вдигнат пак на 35 .Всичко на тази борса е ясно....
                        Така че и да пишеш глупости ,няма да хванат дикиш..
                        Виж Хиката тя е основна от поне 7 години....

Коментар

Да никога не съм прав и ти правиш обратното на мен....
                          НалЕ!
                          Крайно време е Сульо и Пульо който правят обратното на мен да докажат че са прави..
                          Тази позиция е хубав повод..
                          колкото повече влезете ,толкова повече ще имате проценти плюс ..
                          От утре купувайте дялове и до документирайте във форума...
                          И фонда доволен и аз затапен...
                          След година ще ви отчета успеха..на Тебе , хайрсъза ,тиквата ,полки и все отбор юнаци.......?
                          който нямат ни една пряка аналитична мисъл а се борят да се доказват чрез опониране на ника Монти но не с доводи а с обиди...

Коментар

...
                            дано не съм прав....

Коментар

Петър ,проблема не е в моя телевизор....
                              Просто цитирах как 20,30 % били нормално да се държат кеш щото ако излезъл някой голем / сиреч ПФ / да имат да платят..
                              сега 8 месеца по късно кеша е 5,6 % и непопълнени неохим , сирма , доверие , ихбг и непродадени хиката и холдинг Варна , Капачките...
                              Ами от новите 3 кой ще са късите пръчки който бяха от предишния Софикс, Хиката и холдинг Варна...
                              Ами попълването за Неохим... даже и да обезщетят фонда ще го обезщедят с 3,4 лв на акция а той ще ги купува пак над 70 лв щото 12 К не се набират лесно освен ако е съвсем наша сделка...
                              Та ще ми е интересно следващите седмици ,как ще се използва кеша и колко ще остане накрая във фонда при какъв процент на попълване...
                              Ето това е истината а не какво мислят сулю и пулю за мен....
                              Щото аз не съм влижителя а не вервам и скоро да клъвне некой англииски фонд във германия ..
                              Та те имаха платформа на нашата борса пък не търгуваха изобщо през нея ...
                              Та Те сантандер и Райфайзен не търгуват във Франкфурт повече от 10 К на седмица та нашия фонд...
                              Можеш да погледнеш през някой немски икономически сайт какви са им чуждите търгувания през деня...
                              дано не съм прав....
                              Има резон в това което питаш, но нали точно тук ще си проличи майсторлъка на тези хора и това как те се справят в такива случаи. Г-н Василев каза че екипа е тренирал цяло лято - така че да им дадем шанс. А ако успеят да се справят с балансирането за което имат 6 месеца време тогава ще кажеш ли както Венци Куцаров за тираджията: Голям шофьор бе, голям шофьор:

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение

Монти - сори брат обаче колкото и да съм ОК със други мения от своето пак се връщаме към това защо не са купили Холд Варна. Ако греша ме поправи, но аз така виждам. Това беше единствената акция която не купуваха В крайна сметка по проспект не са длъжни да имат от всички и имат 6 месеца на разположение. Отделно 20% кеш имаше когато имаше ограничение заради 40те% за акциите с над 5% тегло в индекса. Видя че като го премахнаха ограничението веднага ги наредиха по позициите в началото на Юни. Сигурно има нещо за което да се хванеш и сега но наистина карай го по конструктивно. И другия въпрос към Експат е несериозен според мен. Г-н Василев ще купувате ли Доверие? Ама имате ли уговорка с някой, ако имате с кой, ... а с него не ми харесва. Чакайте първо да купя на сегашна цена. До колко ще я надуете, че да знам кога да ги продам, че ще си набия всичките пари в нея и не искам да изгоря. Поне на мен така ми изглежда въпроса ти. Не се заяждам, защо просто не погледнеш от другата страна. Отделно адмирации ако докарат 100 милки от Лондон, човек аз и 10К не мога докарам от Лондон. Ако някой друг може нека го направи. Оказало се е че не е толкова лесно, но щом се работи по въпроса стискаме палци и се надяваме да се случи час по-скоро и всеки ще спечели. Отделно който си даде парите отвън ще трябва да е прочел правилата на фонда и да е съгласен с тях. Успех на всички
                                Петър ,проблема не е в моя телевизор....
                                Просто цитирах как 20,30 % били нормално да се държат кеш щото ако излезъл някой голем / сиреч ПФ / да имат да платят..
                                сега 8 месеца по късно кеша е 5,6 % и непопълнени неохим , сирма , доверие , ихбг и непродадени хиката и холдинг Варна , Капачките...
                                Ами от новите 3 кой ще са късите пръчки който бяха от предишния Софикс, Хиката и холдинг Варна...
                                Ами попълването за Неохим... даже и да обезщетят фонда ще го обезщедят с 3,4 лв на акция а той ще ги купува пак над 70 лв щото 12 К не се набират лесно освен ако е съвсем наша сделка...
                                Та ще ми е интересно следващите седмици ,как ще се използва кеша и колко ще остане накрая във фонда при какъв процент на попълване...
                                Ето това е истината а не какво мислят сулю и пулю за мен....
                                Щото аз не съм влижителя а не вервам и скоро да клъвне некой англииски фонд във германия ..
                                Та те имаха платформа на нашата борса пък не търгуваха изобщо през нея ...
                                Та Те сантандер и Райфайзен не търгуват във Франкфурт повече от 10 К на седмица та нашия фонд...
                                Можеш да погледнеш през някой немски икономически сайт какви са им чуждите търгувания през деня...
                                дано не съм прав....

Коментар

Working...
                                X