Първоначално изпратено от k.o.
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чайкафарма (THQM / 7TH)
Collapse
X
-
Нещо подрязваха крилцата на Чайката за 30 дни, този велик феномен на БФБ ;-)Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеhttps://bse-sofia.bg/bg/news/id/154392
Чл. 74. (1) 3. при съмнение за пазарни злоупотреби;
Нещо повече по въпроса?
- 1 like
Коментар
-
https://bse-sofia.bg/bg/news/id/154392
Чл. 74. (1) 3. при съмнение за пазарни злоупотреби;На основание чл. 74, ал. 2 във връзка с чл. 74, ал. 1, т. 3 от Част IV Правила за търговия от Правилника за дейността на Българска фондова борса АД, с нареждане на Изпълнителния директор на БФБ временно се спира търговията с акции от емисията на Чайкафарма висококачествените лекарства АД, борсов код: THQM, ISIN код BG1100008074, от 04.11.2025 г. за срок от три работни дни.
Нещо повече по въпроса?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Тя таз игра ( на преебаване на дребните в Хима) е трудна за разгадаване....Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнение
Виж,за такъв сценарий не се бях сетил...
нооо, само за контролните органи на борсата.
Все пак ти благодаря, че ме открехна по темата, та се замислих и ти отговорих с някакви предположения.
пп Като написах ХИМ, та се сетих за сравнение с чуждоземните борси. М-р Мъск се забърка в политиката и предизвика световно недоволство.
И как реагираха хората ?
Продажбите се сринаха, теслите са бойкотирани а кинтите на Мъск секнаха.
Дано има инвеститори дето се сещат за какво иде реч, щот не всичко може да се напише...
- 1 like
Коментар
-
Може и някой фонд да е закрил позицията си. Имаше дискусия за един доста голям. Поиграх си да разгледам данните. До днес сутринта PE беше над 300х, което е малко смущаваща цифра и може да доведе до някаква корекция. Ще видим..времето ще покаже.Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнение
Виж,за такъв сценарий не се бях сетил...
Коментар
-
Виж,за такъв сценарий не се бях сетил...Първоначално изпратено от ярък Разгледай мнение
Идеална схема за официален и законен подкуп, пардон - благодарност....
Купувач пуска оферта на пода, продавач свързан с мажо продава, а след месец фонд или фирма на мажо ги купува ...
КФН - то спи на възглавница пълна с кинти и така си върви далаверата на БФБ от 15 г...
Коментар
-
Идеална схема за официален и законен подкуп, пардон - благодарност....Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнениеБа"хти и купона : - 45% ....+30 %
Купувач пуска оферта на пода, продавач свързан с мажо продава, а след месец фонд или фирма на мажо ги купува ...
КФН - то спи на възглавница пълна с кинти и така си върви далаверата на БФБ от 15 г...
- 6 Харесвания
Коментар
-
Софикс вече е на 900 пункта, растеПървоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеИ после някои се чудят що нямаме борса - ми затова нямаме! Играем си на борса, но в реалността нямаме нищо, което да привлече чужди инвеститор...
Коментар
-

Дърта тема вдигам,но това "нещо" е тиранозавър ,въпреки ликвидността и другите проблеми
https://www.tradingview.com/x/f4eTV5Hr
- 1 like
Коментар

Коментар