IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
    Имоти които се дават лесно под наем - на мига и имат над 4 % при мизерни нива на наемите - ДОХОДНОСТ. А и се продават лесно и мигновенно също.
    Чак лесно и мигновено

Аз имам експозиция в имоти от 10-на години и бих си я разширил. Но имам и доста, които "лесно и мигновено" се опитвам да разкарам от няколко години

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
      Имоти които се дават лесно под наем - на мига и имат над 4 % при мизерни нива на наемите - ДОХОДНОСТ. А и се продават лесно и мигновенно също.
      де ги тея имоти, бре човек ))
      само за тях пишеш... дай 2-3 конкретни примера, нищо че не е имотна тема - посочи имот цена закупуване - реален наем за отдаване...

Коментар

• ЧОКО&БОКО

D.Y.F-091066

Коментар

• При 1% годишно в EUR, май таксите за 2xSWIFT изяждат лихвата. Бах мааму.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнение
            Уни-то ще изплащат само в градове, където има офиси на КТБ,
            ПИБ-а във всичките си офиси.

Как да не пожелаеш близък роднина на левон?!
            досърбя ме пръста и ще го кажа: няма по арогантна банка от Уникредит - и въпреки това българите си набутаха парите там.

Коментар

• Първоначално изпратено от ЧОКО&БОКО Разгледай мнение
              Идвам съ сдържах
              Не бях виждал някой да не иска 50 -100 000 лева. е на това му са вика висока ликвидност
              Те имат няколкостотин милиарда тия играчи. Не ги мисли.
              Онзи ден гледах лихви по Германия, Англия и Италия - 0, и нещо си.

Коментар

Девойката от Париба днеска ма сюрпризира че банката била консервативна и имало въпросчета на който трябвало да отговарям можело и да не им стана клиент
                Бахахахаха...въпрос първи от лексикона:
                1. Представете си че съпругата ви получава обаждане от 3-та братовчедка, която е чула от козметичката на шефката на пицария, чиито редовни клиенти са чистачките на Париба, че банката ще фалира до 24 часа. Вашата реакция е:
                а) Доглеждам турския сериал и веднага се нареждам на опашка да си тегля парите.
                б) Обаждам се на най-близките си 48 човека да ги предупредя и веднага се нареждам на опашка да си тегля парите
                в) Спокойно си пия ракията, понеже знам че дори и банката да фалира, ще си получа гарантираните пари за нула време (около 6 месеца)

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                  Каза ли и да си ... ?
                  Идвам съ сдържах
                  Не бях виждал някой да не иска 50 -100 000 лева. е на това му са вика висока ликвидност

Коментар

• Първоначално изпратено от aslan Разгледай мнение
                    Мда, неприятно. Не успя ли да цедираш? Не, че и цедирането е ОК де...
                    на 85- 90 % едва ли биха се съгласили.

Коментар

Девойката от Париба днеска ма сюрпризира че банката била консервативна и имало въпросчета на който трябвало да отговарям можело и да не им стана клиент
                      Каза ли и да си ... ?

Коментар

• Девойката от Париба днеска ма сюрпризира че банката била консервативна и имало въпросчета на който трябвало да отговарям можело и да не им стана клиент
                        Last edited by ЧОКО&БОКО; 24.11.2014, 16:28.

Коментар

Миналата седмица проверявах депозитите на една френска банка бяха 3.1% днеска с идеята да си открия сметка отварям и гледам 2 % аве що сички големи банки намалят лихвите наште тука 3.6 пращат от висока ликвидност и :ма постригаха с 50 хилки.
                          Мда, неприятно. Не успя ли да цедираш? Не, че и цедирането е ОК де...

Коментар

Миналата седмица проверявах депозитите на една френска банка бяха 3.1% днеска с идеята да си открия сметка отварям и гледам 2 % аве що сички големи банки намалят лихвите наште тука 3.6 пращат от висока ликвидност и :ма постригаха с 50 хилки.
                            И аз докато сколасам за Парибата намалиха с 1%.
                            Сега са 2% лева, 1 % евро. Туй вече не ме устройва. Много ми е ниско.
                            Забравих, че ти го отнесе покрай негарантираната част, така че няма да ти давам акъл за бг банки и ликвидност.

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                              Ко му е на ЦКБ-то? Лихвата е добра + висока ликвидност.
                              Друг е въпроса, ако си решил да не припарваш до БГ банка.

Коментар

аз съм в цкб. въпроса е накъде да ги засиля тия пари бах мааму голямо чудене
                                Ко му е на ЦКБ-то? Лихвата е добра + висока ликвидност.
                                Друг е въпроса, ако си решил да не припарваш до БГ банка.

Коментар

Working...
                                X