Първоначално изпратено от emos
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от road_runner Разгледай мнениеМи евала за което, аз бих направил същото! Не се притеснявай да използваш връзките си, ако знаеш колко пъти са го правили за твоя сметка.
То и аз мисля да ида да си взема предварително платежно, но вероятно пак ще се чака с други такива като мен
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеАз няма да се бутам щото шефа на клона дето ще ми връщат кинтата ми е приятел.Ще попълни платежните аз само ще отида да се подпиша ще пийнем кафенце и айде..............Изобщо не ме интересува кой щял да се бута по опашките.Знам че това ще подразни много хора но такъв е живота.Истината е такава.За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеАз няма да се бутам щото шефа на клона дето ще ми връщат кинтата ми е приятел.Ще попълни платежните аз само ще отида да се подпиша ще пийнем кафенце и айде..............Изобщо не ме интересува кой щял да се бута по опашките.Знам че това ще подразни много хора но такъв е живота.Истината е такава.
То и аз мисля да ида да си взема предварително платежно, но вероятно пак ще се чака с други такива като мен
Коментар
-
Първоначално изпратено от road_runner Разгледай мнениеБате Пешо, не целя да деля на София и провинция, ако това намекваш
Просто като човек, който ще тегли в София, предпочитам тези хора да не са тук, защото смятам, че именно те ще отидат да си дърпат парите веднага. Хората с по 50-100 к и нагоре няма да ходят според мен да се бутат по опашки поне една седмица
Но това няма как да го знаем, защото нито сумите ще са ни ясни, нито колко човека са теглили
Ти примерно ще се буташ ли в първите дни?
Коментар
-
Е кво значи "се не знай" пет години са ти там парите, преведени са!
Колко мислиш да заседнеш пред клона - в 2-3 през нощта?Last edited by X_Y; 02.12.2014, 13:30.
Коментар
-
Бате Пешо, не целя да деля на София и провинция, ако това намекваш
Просто като човек, който ще тегли в София, предпочитам тези хора да не са тук, защото смятам, че именно те ще отидат да си дърпат парите веднага. Хората с по 50-100 к и нагоре няма да ходят според мен да се бутат по опашки поне една седмица
Но това няма как да го знаем, защото нито сумите ще са ни ясни, нито колко човека са теглили
Ти примерно ще се буташ ли в първите дни?
Коментар
Коментар