IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
    Сега остава да светнеш нас простолюдието тия над твоя приятел на каква цена са наредили да става врътката за евро за обикновенни люде и за баш тарикатите
    Виж това дето питаш не знам.Аз мисля да си купя евро на 1,96 максимум.Ще си купя и долари за да възстановя всичко както си е било.Какъв ще е курса на долара в четвъртък и петък не знам но предполагам с няколко стотинки по различен от днешния

Коментар

• Първоначално изпратено от road_runner Разгледай мнение
      Ми евала за което, аз бих направил същото! Не се притеснявай да използваш връзките си, ако знаеш колко пъти са го правили за твоя сметка.
      То и аз мисля да ида да си взема предварително платежно, но вероятно пак ще се чака с други такива като мен
      Когато дрещу мен се играе грубо не ми остава никаква друга възможност освен да се защитя.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
        Аз няма да се бутам щото шефа на клона дето ще ми връщат кинтата ми е приятел.Ще попълни платежните аз само ще отида да се подпиша ще пийнем кафенце и айде..............Изобщо не ме интересува кой щял да се бута по опашките.Знам че това ще подразни много хора но такъв е живота.Истината е такава.
        Сега остава да светнеш нас простолюдието тия над твоя приятел на каква цена са наредили да става врътката за евро за обикновенни люде и за баш тарикатите
        За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Някой знае ли дали приеха 10% данък върху лихвите!? Дали ще обхваща всички без детските влогове!?

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
            Аз няма да се бутам щото шефа на клона дето ще ми връщат кинтата ми е приятел.Ще попълни платежните аз само ще отида да се подпиша ще пийнем кафенце и айде..............Изобщо не ме интересува кой щял да се бута по опашките.Знам че това ще подразни много хора но такъв е живота.Истината е такава.
            Ми евала за което, аз бих направил същото! Не се притеснявай да използваш връзките си, ако знаеш колко пъти са го правили за твоя сметка.
            То и аз мисля да ида да си взема предварително платежно, но вероятно пак ще се чака с други такива като мен

Коментар

• Какво очаквате да стане, че веднага в Евро всичко?

Коментар

• Първоначално изпратено от road_runner Разгледай мнение
                Бате Пешо, не целя да деля на София и провинция, ако това намекваш
                Просто като човек, който ще тегли в София, предпочитам тези хора да не са тук, защото смятам, че именно те ще отидат да си дърпат парите веднага. Хората с по 50-100 к и нагоре няма да ходят според мен да се бутат по опашки поне една седмица
                Но това няма как да го знаем, защото нито сумите ще са ни ясни, нито колко човека са теглили
                Ти примерно ще се буташ ли в първите дни?

Коментар

• Точно така! Бутайте се още от първия ден! Все едно сте на откриване на ЛИДЛ и има банани на половин цена! Най-добре носете бухалки, боксове и други хладни оръжия, за да минете по-напред на опашката.Вземете и черни чували за боклук, за да приберете парите.

Коментар

• Трябваше да дадат възможност за платежно нареждане с бъдеща дата.
                    Т.е още от миналата седмица да може да се нареди безкасов превод с дата на изпълнение 4ти декември. Ама акъл немат........

Коментар

• Е кво значи "се не знай" пет години са ти там парите, преведени са!

5 години ама ще ги плащат в леФФФчета по курса от 4/12

Не мерси аз не чакам и ден повече

Коментар

• Трябваше да намерят начин да прехвърлят автоматично влоговете под 1000лв. към обслужващите банки и хората, които искат да си ги теглят от банкомати. Щяха да отклонят 180 000 вложители от офисите на банките...

Коментар

• Аз ги дърпам първия ден в евро, хващам влака към провинцията и ги закопавам в някое родопско село покрай теснолинейката..

Дано има валута за всички - и аз така мисля да направя

Коментар

• Е кво значи "се не знай" пет години са ти там парите, преведени са!

Колко мислиш да заседнеш пред клона - в 2-3 през нощта?
                            Last edited by X_Y; 02.12.2014, 13:30.

Коментар

• Хора, бутайте се още първия ден, че после се незнай...

Аз ги дърпам първия ден в евро, хващам влака към провинцията и ги закопавам в някое родопско село покрай теснолинейката...

Коментар

• Бате Пешо, не целя да деля на София и провинция, ако това намекваш
                                Просто като човек, който ще тегли в София, предпочитам тези хора да не са тук, защото смятам, че именно те ще отидат да си дърпат парите веднага. Хората с по 50-100 к и нагоре няма да ходят според мен да се бутат по опашки поне една седмица
                                Но това няма как да го знаем, защото нито сумите ще са ни ясни, нито колко човека са теглили
                                Ти примерно ще се буташ ли в първите дни?

Коментар

Working...
                                X