If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
На кого му пука какво има да казва тази тотално дискредитирана институция? Докато не видя оставките не целия УС, както и поета персонална отговорност за ситуацията във финансовата система, за мен БНБ не съществува!
Защо?
Ако не вярваш в БНБ, тогава дали вярваш в стабилитета на българския лев, който е стабилен заради контрола на БНБ и борда контролиран пак от БНБ?
На кого му пука какво има да казва тази тотално дискредитирана институция? Докато не видя оставките не целия УС, както и поета персонална отговорност за ситуацията във финансовата система, за мен БНБ не съществува!
Относно това откъде ще дойдат 2-та милиарда, ясно е че няма да е от Цецо. Оманците + други инвестори е най-вероятното. Но една такава разпродажба на активи не виждам как ще стане достатъчно бързо. Тия хора ще искат да правят дю дилиджънси и т.н.
1-2 месеца допълнително не ни мърдат. И явно Цецо е с идеята че след разпродажбата той ще запази контрола над КТБ и тя ще се "оздравява". Това вече отива към нАучна фантастика.
НЕ ме интересува нещо постфактум да ми вадят.....къде спаха през тези години!?
А ако се направят същите одити със същите условия и на останалите банки - дали и поне още 3-4 други банки няма да почнат да дрънчат на кухо?! Когато хвърлиш камък в лайното, няма вариант при който всички стоящи наоколо да не бъдат опръскани.....
Коментар