IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Repoman Разгледай мнение
    По принцип си прав, но договорите са си договори, не са само фъркащ лист артия.
    И пак казвам, ако се затрие инфото в системата на банката, нали не мислиш че само срещу честната ти дума ще ти платят парите? Затова имаш и договор, ако не се разберете има съд, български.
    Колега,

Ако си вярвате на това което пишете - не е добре за самия Вас.
    Има и вариант умишлено да всявате смут у аудиторията, но затова
    пък се появяват и такива, които да обясняват злонамереното или не
    умопомрачение на част от кометиращите.

Поздрави,
    NO SIGNATURE FOUND

Коментар

• договора има две страни

Първоначално изпратено от Repoman Разгледай мнение
      И пак казвам, ако се затрие инфото в системата на банката, нали не мислиш че само срещу честната ти дума ще ти платят парите? Затова имаш и договор, ако не се разберете има съд, български.
      Пак ти повтарям инфото не може да се загуби, по скоро държавата може да изчезне.Между другото само с договор в съда не става.Може да го оспорят и да кажат, че подписа не е на техен служител, печата също.Бланките ги има навсякъде.Една графологическа експертиза само на подпис е много трудна.Работя в тази сфера и затова вече карат всички освен подпис да си пишат имената собственоръчно.Договора е успокоение за хората в третата възраст, че имат нещо написано друг е въпроса да докажеш всичко в съда.Затова са се погрижили с информация на много места.Същото е и с нотариалните актове на имотите.Съхраняват оригинали в нотариуса изповядал сделката, общината, агенция по вписванията, кадастъра, данъчното и др.Така че и да си загубиш акта да си извадиш нов.И пак в съда следва да доказваш правото си на собственост.

Коментар

Друг път, само с лична карта няма как да стане. Ти като отидеш на падеж на депозит, договор не носиш ли?
        Но това са подробности, които за сега са ирелевантни. Просто е рано да се обсъжда.
        То рибата още в морето, ние тигана готвим
        Колега,

Естествено, че не е необходимо да си носиш договора.
        Ако Вие лично проявите подобна самоинициатива - никой няма да Ви върне.
        Единствено лична карта. И ако не ме лъже паметта (в случая не ме лъже), това го бях написал преди няколко дни.

Поздрави,

P.S.
        Конкретно в КТБ, ако не си носиш договора ти дават една бланка
        да подпишеш, но никога не са искали договора, като задължително условие
        за какъвто и да било вид операции.
        NO SIGNATURE FOUND

Коментар

• Първоначално изпратено от lordrad Разгледай мнение
          Това с документите в КТБ беше кьорфишек.Имат ги на толкова много места инфотата, че няма проблем.Ако ставаше само с договор фаршификаторите нямаше да фалшифицират пари поради трудността а щяха да си пишат оригинални договори.

Коментар

• Данни в банката не може да липсват, да не е бакалия

Виж, и аз съм теглил само срещу лична карта, спор няма.
            Обаче, какво става ако липсват данни в банката? Нали се каза вече че в КТБ липсвали част от кредитните досиета? Ако има липси на данни за депозитите и банката не може да установи от кой колко е взела, тогава какво правим?
            Е затова и ти имаш екземпляр от договора, за да можеш да докажеш сделката.
            Това с документите в КТБ беше кьорфишек.Имат ги на толкова много места инфотата, че няма проблем.Ако ставаше само с договор фаршификаторите нямаше да фалшифицират пари поради трудността а щяха да си пишат оригинални договори.

Коментар

Тотална простотия!Договор ти казвам не ти трябва.Само лична карта.Ти в банка ходил ли си?Ако имаш влог и починеш.Наследниците ти нямат договора ти. Какво става?Удостоверение за наследници и личната ти карта.Договора никой не ти го иска.Теглил съм на депозит от много банки в страната само с лична карта става.
              Виж, и аз съм теглил само срещу лична карта, спор няма.
              Обаче, какво става ако липсват данни в банката? Нали се каза вече че в КТБ липсвали част от кредитните досиета? Ако има липси на данни за депозитите и банката не може да установи от кой колко е взела, тогава какво правим?
              Е затова и ти имаш екземпляр от договора, за да можеш да докажеш сделката.

Коментар

• ХАХАХАХА

Ами значи си късметлия. Или просто те познават служителите в банката.
                По принцип на падеж следва да представиш твоя екземпляр от договора за депозит. Още повече, ако ще се изплаща в трета банка.
                Те в много банки ме познават служителите, но ми дават пари срещу лична карта само където съм внесъл.Развесели ме.

Коментар

Тотална простотия!Договор ти казвам не ти трябва.Само лична карта.Ти в банка ходил ли си?Ако имаш влог и починеш.Наследниците ти нямат договора ти. Какво става?Удостоверение за наследници и личната ти карта.Договора никой не ти го иска.Теглил съм на депозит от много банки в страната само с лична карта става.
                  +1 , само лична карта.Никога не съм носил договор!

Коментар

• булшид

Ти как мислиш? Ако банката иска и нямаш договор, какво мислиш че мжое да стане? Може да те пратят да пиеш една студена вода, ако искат и ти нищо няма да можеш да направиш. Е може да искаш ревизии и т.н., но има голяма веряотност да те отсвирят ако искат. Че то иначе всеки хамав може да отиде в някоя банка и да се пъне да иска да му плащат депозити.
                    Затова и договорите за депозити са в 2 екземпляра и ти имаш единия. Това да не ти е депозитарна фъркаща разписка и да ти се водят акциите в депозитар?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                      Пълни глупости мдпс.
                      Ако си изгубиш артията, кво става? Гориш с депозита ли?
                      Ти как мислиш? Ако банката иска и нямаш договор, какво мислиш че мжое да стане? Може да те пратят да пиеш една студена вода, ако искат и ти нищо няма да можеш да направиш. Е може да искаш ревизии и т.н., но има голяма веряотност да те отсвирят ако искат. Че то иначе всеки хамав може да отиде в някоя банка и да се пъне да иска да му плащат депозити.
                      Затова и договорите за депозити са в 2 екземпляра и ти имаш единия. Това да не ти е депозитарна фъркаща разписка и да ти се водят акциите в депозитар?

Коментар

По принцип на падеж следва да представиш твоя екземпляр от договора за депозит. Още повече, ако ще се изплаща в трета банка.
                        Пълни глупости мдпс.
                        Ако си изгубиш артията, кво става? Гориш с депозита ли?

Коментар

договор никога не съм носил, само лична карта

Коментар

• с карта само става

Друг път, само с лична карта няма как да стане. Ти като отидеш на падеж на депозит, договор не носиш ли?
                            Но това са подробности, които за сега са ирелевантни. Просто е рано да се обсъжда.
                            договор никога не съм носил, само лична карта

Коментар

• За прочит на Цветан Василев

директорът на френската петролна компания Total загина тази нощ в катастрофа на частен самолет на московското летище Внуково, откъдето се е връщал след среща, посветена на инвестициите, съобщи Франс прес.

Самолетът се е сблъскал при излитането си със снегорин, при което са загинали всички четирима души на борда, включително тримата членове на екипажа, написа в комюнике Total, като потвърди смъртта на директора си.

Водачът на снегопочистващата машина е останал невредим, посочи РИА Новости, въпреки първоначалната информация, че и той е загинал при катастрофата.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/world/2014/10/21/...-moskva.242716

Коментар

лична карта и готово

Коментар

Working...
                                X