IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
    от тези инвеститори пари не чакайте, те и ги нямат - с милиарди
    а и не е логично да се дават много пари за няма нищо
    я вижде ПИБ за колко купи Юнионбанк
    направете груба пропорционална сметка, махнете нещо за тази дупка тук - нещо малко и ще получите долу горе колко е нормално да се налее тук
    никой няма да тръгне напред с милиарди - това е повече от сигурно
    Дори и да ги имат парите, са достатъчно хитри да не ги рискуват Тази държавна така наречена 'помощ' ще са най вероятно тези почти всички милиарди дупка. Защо да се дават в ръцете на чужди фондове толкова много държавни пари?
    Време е по бързо да взимат решение и да се върнат гарантираните пари на хората, а след това държавата да търси решение за активите които ще са в нейни ръце.

Коментар

• Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнение
      Има ги,обаче не са за всеки.Освен това могат да се предоставят само и едионствено с изричното съгласие на одиторите.Не знаех,че който плаща не може да ползва информация,в случая всички ние.Абе скоро ще се рие с лопатите така усещам аз нещата.
      сега ни притоплят, за да платим без да се знае какво, защо и коя далаверка плащаме

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        В доклада на одиторите би трябвало да има обяснение как така са намерили тази дупка. Т.е. коя фирма какво е взимала, какво обезпечение стои. Защото резуме от тази информация изтече. Значи би трябвало да има и подробностите
        Има ги,обаче не са за всеки.Освен това могат да се предоставят само и едионствено с изричното съгласие на одиторите.Не знаех,че който плаща не може да ползва информация,в случая всички ние.Абе скоро ще се рие с лопатите така усещам аз нещата.
        Мнението ми не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
          Кои сте вие, които не обсъждате гарантираните?
          Кои са тези 2 милиарда?
          1 милиард от тях са на държавни предприятия, държавни учреждения, общини и т.н.
          Тях ще ги платим и пушек ще се вдига
          Каквито и сметки да се правят,както и да се развие проблема и всички останали,които са належащи,а и следващия,а и по-следващия..сметката винаги ще я плащаме ние.Нема лабаво,нито пък друг вид плащане.Народа плаща винаги и навсякъде под една или друга форма!Вече се говори за вдигане на лихвите по кредити при каквото и да е развитие,банковите такси също.Ха сега ме оборвайте специалистите с по над 10к мнения с фантастичните Ви идеи

п.п.Онзи ден бях да плащам здравни осигуровки, знаете в коя банка.Досега не бях виждал да се взима комисионна за внасяне на пари по чужда сметка...трябвало пълномощно.Останах потресен,жената която внасяше също.
          Малко им взима БНБ на тия айдуци такса за фонда.Трябва да е по 10
          На който му изнася ок,значи наистина е печеливш,на който не,вънка!Губещи "предприятия" на килограм не ни трябват,имаме си в излишък.

Коментар

• Първоначално изпратено от Аlexander Разгледай мнение
            Кажи де ? Аз не мога да гадая............
            Ловешка история е май.

Коментар

Ти мислиш ли, че има съществена информация в докладите на одиторите?
              В доклада на одиторите би трябвало да има обяснение как така са намерили тази дупка. Т.е. коя фирма какво е взимала, какво обезпечение стои. Защото резуме от тази информация изтече. Значи би трябвало да има и подробностите

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                Е добре, ама що мислиш, че е редно да платим тия 378 милиона, които и без това са само хранилки на разни партийни парашутисти и черни каси за управляващи? Да мрат.
                Ми то убаво, ама не мрат
                Точно там е проблемът. А ние вече на общините платихме.
                Аз за това казвам, че ще стигне до един милиард, който няма да бъде платен, а той е на наистина ценните за държавата хора. Според мен де. А според други, трябва да идват партизаните

Коментар

• от тези инвеститори пари не чакайте, те и ги нямат - с милиарди
                  а и не е логично да се дават много пари за няма нищо
                  я вижде ПИБ за колко купи Юнионбанк
                  направете груба пропорционална сметка, махнете нещо за тази дупка тук - нещо малко и ще получите долу горе колко е нормално да се налее тук
                  никой няма да тръгне напред с милиарди - това е повече от сигурно

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                    Само в БЛИЦ: Тайните списъци в квесторския доклад за КТБ
                    http://www.blitz.bg/news/article/298449

Ето част от лицата в първата група:

футболен шеф - 400 милиона лева кредит;
                    енергиен бос – 62 милиона лева кредит;
                    петролен баровец – 50 милиона кредит;
                    медийни началници – между 2 и 10 милиона лева кредити.
                    и още, и още, и още...

Във втората група – на хранилката:

политици и партийци – взимали са между 30 000 и 50 000 лева на месец;
                    прокурори, следователи, ДАНС-аджии, полицаи – между 20 000 и 35 000 лева на месец;
                    видни журналисти – между 15 000 и 25 000 лева на месец;
                    съпруги и съпрузи, дъщери и синове, роднини и любовници на всички тия горе са ги замествали на хранилката, за да не бият на очи имената им – взимали са толкова, колкото се полага на “титулярите”!

Хайде сега познайте кой кой е
                    Група 1 е лесна за разгадаване.
                    Кажи де ? Аз не мога да гадая............
                    Сметка може да ми държи само онзи,който е внесъл пари по нея !

Коментар

Е, на 4,2 милиарда дупка ти 0,5 млрд на проблем ли ще ги правиш?
                      Е добре, ама що мислиш, че е редно да платим тия 378 милиона, които и без това са само хранилки на разни партийни парашутисти и черни каси за управляващи? Да мрат.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                        Откъде го измисли, че има 1bn. бюжет?
                        Данните на бенебету са, че има 100ина милки бюджет, за които имало ДЦК
                        И още къде 378 милиона депозити НЕГАРАНТИРАНИ на държавни и общински предприятия.
                        Е, на 4,2 милиарда дупка ти 0,5 млрд на проблем ли ще ги правиш?

Иначе по бакалски сметки и от табличката на капитал, където са такива с над 5 милиона са около 500 мио, на тези на които задължително ще платим.
                        А тези с под 5 милиона колко са - не ми се мисли
                        Last edited by Наивник; 24.10.2014, 16:48.

Коментар

Кои сте вие, които не обсъждате гарантираните?
                          Кои са тези 2 милиарда?
                          1 милиард от тях са на държавни предприятия, държавни учреждения, общини и т.н.
                          Тях ще ги платим и пушек ще се вдига
                          Откъде го измисли, че има 1bn. бюжет?
                          Данните на бенебету са, че има 100ина милки бюджет, за които имало ДЦК
                          И още къде 378 милиона депозити НЕГАРАНТИРАНИ на държавни и общински предприятия.

Коментар

• Първоначално изпратено от undoo Разгледай мнение
                            Tака значи протакането продължава!
                            Повече протакване от досегашното,здраве му кажи
                            Имат "по думите на БНБ" до края на месеца да се разберат дали ще има рекапитализиране.След това,ако няма никакъв план за действие с ясни срокове,които да бъдат изпълнени до края на надзора,тоест 20 ноември,лиценза ще бъде отнет в началото на другия месец.
                            Поне това засега се изтъква,но тук знаем,че всяко нещо е предпоследно.Дано повече да не ни разиграват,че сме близко до избушаване,прегряване,изкрейзванеее и тем подобни

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                              Този консорциум се точи за разпродажбата на активи. Сега те ще имат няколко дължини преднина при проучването на активите. От къде на къде едни ще имат тази информация други няма да я имат.
                              Ти мислиш ли, че има съществена информация в докладите на одиторите?

Коментар

• Този консорциум се точи за разпродажбата на активи. Сега те ще имат няколко дължини преднина при проучването на активите. От къде на къде едни ще имат тази информация други няма да я имат.

Коментар

Working...
                                X